Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı okuldan bir öğretmen olduğunu yazmışsınız. Yanlış anlamayın siz kendinizce doğru bir yanıt vermişsiniz ama tepkiniz hafif kalmış bana kalırsa.
Çok iyi tanımadığım biri olduğu için bu şekilde davranma gereği duydum.

Aynı okuldan bir öğretmen olduğunu yazmışsınız. Yanlış anlamayın siz kendinizce doğru bir yanıt vermişsiniz ama tepkiniz hafif kalmış bana kalırsa.
Konu sahibi sert tepkileri olan biri değil. Hatta bazen hadinden fazla sessiz. Kocası ile konusunun başında delirmistim şu adama niye çat çat konuşmuyorsun diye.

Çok iyi tanımadığım biri olduğu için bu şekilde davranma gereği duydum.
Çok iyi tanımadığınız birine daha sert olmalısınız diye düşünüyorum. Küçük bir yerde öğretmenlik yapıyorsunuz. Konularınızı biliyorum, evliliğiniz dışında kurduğunuz yeni dünyanızda böyle şeylerle uğraşmanızı hiç istemem. Emin olun en baştan sert olmanız işinize yarar.

İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Hoşşştt! deseydin. Ben derdim yani. Bir de bu sefillerle uğraşacaksınız. Sert durun, had bildirin.
Yalnız sanki iş alımı var ilk beni değerlendir diyor. Tam salak 😆

Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?
Hah işte düzgün adam yok diyorsun ya. Böyle şeylerle düzgün adam seçiliyor. Sırada çok kişi olacak hanım abla ilk beni sıraya koy diyen hodukle değil.
Bu esnada muhabbet kurulur, bosaninca, nazikçe yemeğe gidilir o esnada niyet açıklanır.

Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?
Hanımefendi boşanmadı daha kağıt üstündede olsa evli.Ayrıca boşanmış olsa dahi adamın amacı belli.Yeni boşandı boşlukta başkası olmadan ben olayım gibi iğrenç düşünceli birisi bunu göremiyor olamazsınız.

Bu mesajdan sonra acikcasi sizi cok merak ettim demek ki cok guzel bir bayansiniz. Allah yardimciniz olsun. Bosanma asamasinda oldugunuz es ayri dert boyle densiz erkekler ayri dert cidden.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X