- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.974
Çok iyi tanımadığım biri olduğu için bu şekilde davranma gereği duydum.Aynı okuldan bir öğretmen olduğunu yazmışsınız. Yanlış anlamayın siz kendinizce doğru bir yanıt vermişsiniz ama tepkiniz hafif kalmış bana kalırsa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok iyi tanımadığım biri olduğu için bu şekilde davranma gereği duydum.Aynı okuldan bir öğretmen olduğunu yazmışsınız. Yanlış anlamayın siz kendinizce doğru bir yanıt vermişsiniz ama tepkiniz hafif kalmış bana kalırsa.
Konu sahibi sert tepkileri olan biri değil. Hatta bazen hadinden fazla sessiz. Kocası ile konusunun başında delirmistim şu adama niye çat çat konuşmuyorsun diye.Aynı okuldan bir öğretmen olduğunu yazmışsınız. Yanlış anlamayın siz kendinizce doğru bir yanıt vermişsiniz ama tepkiniz hafif kalmış bana kalırsa.
Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?Yüz yüze bakıyoruz diye fazla sert çıkamadım ama arada merdivenden inerken tekme atsam mı diye düşünüyorum.
Çok iyi tanımadığınız birine daha sert olmalısınız diye düşünüyorum. Küçük bir yerde öğretmenlik yapıyorsunuz. Konularınızı biliyorum, evliliğiniz dışında kurduğunuz yeni dünyanızda böyle şeylerle uğraşmanızı hiç istemem. Emin olun en baştan sert olmanız işinize yarar.Çok iyi tanımadığım biri olduğu için bu şekilde davranma gereği duydum.
Evli birine? Boşanma davası bile ortada yok hatırladığım kadarıyla.Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?
Eee bu adam bu kadar ayrıntıyı nereden biliyor.bir iş arkadaşı ya evlidir ya da bekar.Evli birine? Boşanma davası bile ortada yok hatırladığım kadarıyla.
Adam olan önce boşanmamı bekler ve üslubu daha düzgün olur bence.Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?
Hoşşştt! deseydin. Ben derdim yani. Bir de bu sefillerle uğraşacaksınız. Sert durun, had bildirin.İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.
Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Ben sizin bütün bu olaylarla tekamulunuzun, hayat sinavinizin bu olduğunu düşünüyorum. Sertleşme, had bildirmek. Bunları siz yapmadıkça bu tarz sınavlar geliyor.İçimden dedim ama dışımdan diyemedim.
Küfür etsem haklıyken haksız duruma düşebilirdim o yüzden işim olmaz deyip kestirip attım.Aynı iş yerindeyken küfüre gerek yok. Lütfen bu şekilde mesajlar atmayın. Şık değil deyip engelleyin. Devamı gelirse savcılık.
Doğru, olabilir.Ben sizin bütün bu olaylarla tekamulunuzun, hayat sinavinizin bu olduğunu düşünüyorum. Sertleşme, had bildirmek. Bunları siz yapmadıkça bu tarz sınavlar geliyor.
Hah işte düzgün adam yok diyorsun ya. Böyle şeylerle düzgün adam seçiliyor. Sırada çok kişi olacak hanım abla ilk beni sıraya koy diyen hodukle değil.Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?
Hanımefendi boşanmadı daha kağıt üstündede olsa evli.Ayrıca boşanmış olsa dahi adamın amacı belli.Yeni boşandı boşlukta başkası olmadan ben olayım gibi iğrenç düşünceli birisi bunu göremiyor olamazsınız.Bekarmış da niye bu kadar hakaret ettin ki.teklif gelemez mi?
Muge Anlıya bir adam o istemedikten sonra yaşayabilir mi? Osmanlı tokadını basar valla.Muge anlinin dedigi gibi geldim gidiyorum söyle yavsayan biri olmadi bana
Bence o mesajla birlikte rezil etmelisiniz.
Yerinizde olsam bunu yapardim.