Daha boşanmadan yavşayan tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu aralar böyle midesiz erkekler çok fazla sevgilisi olan eşi kocası olan insanlara yürüyen metres erkekler. benim de başıma geldi. bi arkadaşımın arkadaşı dümdüz bana hiçbir şey yokken sana ilgim var diye mesaj attı. evli arkadaşımın hikayelerine sürekli yanıt atan biri vardı. engelleyince de insanın midesini hala bulandırıyorlar özellikle yüzyüze bakmak zorundaysan
En azından resmi olarak bekar bir kadın olsaydım samimiyetine belki inanırdım. Ama bu çok çirkin bir tavır.

Aman diyim began. Valla bu senin o öküz kocanın işi bile olabilir. Sonuçta çalıştığın okul belli ordan bi öğretmeni internetten bulmak zor olmayacaktır.

Çok akıllı biri değil kendisi ama sırf para koparmak ihanet iftirası atabilmek için böyle bi şerefsizliği yapabilecek karakterde biri.

Aman diyim began. Valla bu senin o öküz kocanın işi bile olabilir. Sonuçta çalıştığın okul belli ordan bi öğretmeni internetten bulmak zor olmayacaktır.

Çok akıllı biri değil kendisi ama sırf para koparmak ihanet iftirası atabilmek için böyle bi şerefsizliği yapabilecek karakterde biri.
Onun umrumda değil ki böyle şeyler. Biz aynı evdeyken de umursamıyordu.

Okuyan herkesten çok özürdilerim ama, oha yani
Bu nasıl bir mesajdır? Hem de iş arkadaşına, hem de daha boşanmamış evli bir kadına, hem de bir anneye
Üstelik bir eğitimci
Yazıklar olsun böyle insanlara
İnanın ben oha'dan daha ağırını söyledim ama içimden.

Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım

En azından resmi olarak bekar bir kadın olsaydım samimiyetine belki inanırdım. Ama bu çok çirkin bir tavır.

Asla samimi değil fuckbody arıyor.İlk benle cık diyor. Dikkat edin bu tiplere.

Yüz yüze bakıyoruz diye fazla sert çıkamadım ama arada merdivenden inerken tekme atsam mı diye düşünüyorum.
Yüzüne bile bakma kendini adamdan saymasın hattanher fırsatta da adam olmadığını sezdir kardeşim. ben bile delirdim hadsize ki sizi tahmin bile edemiyorum. Ez bu pisliği.

İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.

Çok iğrenç. Serbest cinsellik olarak görmeleri boşanmış kadınları çok kötü. Haddini bil yazsaydınız keşke.

Yüzüne bile bakma kendini adamdan saymasın hattanher fırsatta da adam olmadığını sezdir kardeşim. ben bile delirdim hadsize ki sizi tahmin bile edemiyorum. Ez bu pisliği.
Yok sayıyorum şimdilik o yüzden fazla yaklaşamıyor.

Bence de öyle. Benden 10 yaş küçük birinin benimle işi olamaz.

Birde boşanmadan hemen ardını kovalamaz düzgün biri kadın erkek.

Bi kadın akrabam da boşanmadan biriyle görüştü boşanma davası açılmıştı adam boşanınca evlencem senle diyordu

50 kere dedim düzgün biri olsa boşanmanı bekler öyle gelirdi dikkat et, etmedi para ve seks için gelmiş bitince gitti

İyi akşamlar kızlar;
Okulda da duyuldu boşanma aşamasında olduğum. Bekar bir erkek öğretmen bana mesaj atmış. Boşanınca eminim birçok talibin olacaktır, senin gibi güzel bir kadını yalnız bırakmazlar. Lütfen ilk sırada beni değerlendir, sevgili olalım yazmış.

Bu ne (lan!) demek istedim ama diyemedim. Kimseyle işim yok yazdım sadece.
Allah belasını versin o pisliklerin, böyle pislikler yüzünden boşanamıyosun boşanmaya korkuyosun

Birde boşanmadan hemen ardını kovalamaz düzgün biri kadın erkek.

Bi kadın akrabam da boşanmadan biriyle görüştü boşanma davası açılmıştı adam boşanınca evlencem senle diyordu

50 kere dedim düzgün biri olsa boşanmanı bekler öyle gelirdi dikkat et, etmedi para ve seks için gelmiş bitince gitti
Çok şükür aklı başında bir insanım. Birinin bakışından davranışından ne halt olduğunu sezebiliyorum.

Benim 3 çocuğum var, sen kimsin o...u çocuğu yaz engelle. Okuyan herkesten özür diliyorum amma bu rezili gördüğüm yerde tokadı indirirdim al sevgili diye.
Onu dedim bak. Üç çocuğum benim dünyam kimseye yer yok dedim. Normalde afedersiniz ana avrat dümdüz gitmek vardı da neyse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X