E belki o kayınvalidelerde yaptığını buluyordur. ?? Madem böyle birşeye inanıyorsunuz. CADI geline denk gelenlerde yaptıklarını buluyordur.. Bilemeyiz..
evet bunada inanıyorum...
cadı gelini olan kayınvelidelerde zamanında kaynanalarına yamıştır ama zman ve nesıl farklılığınıda düşünmeliyiz demi?
bizim çocuklarımızın zamanında nasıl olacak kimbilir.
allah yardımcımız olsun.
bize şimdi ayıp gelen, olmaması gereken davranışlar o zaman normal karşılanacaktır belki, belki daha farklı şeyler...
allah sızın gbılerden esırgesın
Ooo o da birşey mi Egem annem abimlerin eve aldığı sakıza bile karışma hakkı kazandıHerşeylerini yaptılar babamla 1 kuruş borçları bilem yok
Annelik babalık bunlara bakıyor sanki.
Ooo o da birşey mi Egem annem abimlerin eve aldığı sakıza bile karışma hakkı kazandıHerşeylerini yaptılar babamla 1 kuruş borçları bilem yok
yanılıyorsun, okuduğum kadarıyla bu sitede herkes benim gibi kaynana arıyor.okutmuşum,işini kurmuşum,altına arabasını almışım.nasip olursa vakti gelince düğününü de yapacağım eeeee daha ne.burdaki gelinler bundan şikayeçi değil mi.ilgilenmiyorlar,para vermiyorlar,düğünümüzü kendimiz yaptık diye.anlayacağın ben bu sitedeki gelinlerin istediği her şeyi yapıyorum
evet evet annelik babalık hakkını fazlasıyla kazanıyoruz bunlarla
Evet annelik babalık kısmen buna bakıyor.. Yeni yeni modalar çıkıyor ya. Önceden babalar oğullarının düğünlerini herşeyini yapardı. Şimdi Asortik gelinler AAA biz istemeyiz büyütmüş okutmuş yeter. Diyorlar.
Annelik bbabalık hakkını bunlarla mı kazanıyorsunuz
kazandık diye boğazlarına çöktüğünüzde oğlunuzda gelininizde size rest çektiğinde bakalım o zaman aldıgnız araba kurduggunuz dükkann kimin umrunda olucak
zaman farkını idrak edemeyen genelde büyükler olur bizim zamanımızda... diye başlayan cümleleri kim kuruyo?
kendisi kayınvalidesinin yanında konuşamıyomuş diye benden de kedilik bekleyemez kimse,çünkü ben beni ezmeye çalışan herkese karşı gardımı alırım
Evet annelik babalık kısmen buna bakıyor.. Yeni yeni modalar çıkıyor ya. Önceden babalar oğullarının düğünlerini herşeyini yapardı. Şimdi Asortik gelinler AAA biz istemeyiz büyütmüş okutmuş yeter. Diyorlar.
siz anlamak istediğiniz gibi anlayın
Ozaman sizin deyiminizle abimin herşeyini yapmış anne baba olarak annem babam her hakka sahip
o cümleleri kayınvalideler kuruyor...
neden? çünkü, yaşamış, tecrübeli, görmüş geçirmiş, yaşça büyük olan o.
senden kedilik bekleyenlere karşı gardını değilde tatlı dilini çalıştırısan emın olkı karşındakı kişide, eşinde çok daha memnun olacak ve memnun etmek için çalışacaktır.
tabııkı gelin ne kadar ıyı olursa olsun kötüük eden kayınvalideler vardır buda bi gerçek.
ama benım bahsettiğim sırf "kayınvalide" diye eşinin "annesi babası" diye çok fazla beklenti içine girip kendinide evinide mutsuz eden kadınlardır.
siz o zaman kayınpederinizin ilk sıfatını babalıktan değilde, oğlunu evlendıren maddı yardım yapmak zorunda olan adam olarak değerlendiriyorsunuz.
peki umarım eşinizde, sizde evlatlarınıza sizin beklediğiniz kadar güzel bi hayat sunabilirsiniz.
Kim kimin üzerinde her hakka sahip olabilir ki ?
İroniyi anlamak zordur egem
yanılıyorsun, okuduğum kadarıyla bu sitede herkes benim gibi kaynana arıyor.okutmuşum,işini kurmuşum,altına arabasını almışım.nasip olursa vakti gelince düğününü de yapacağım eeeee daha ne.burdaki gelinler bundan şikayeçi değil mi.ilgilenmiyorlar,para vermiyorlar,düğünümüzü kendimiz yaptık diye.anlayacağın ben bu sitedeki gelinlerin istediği her şeyi yapıyorum
Annelik bbabalık hakkını bunlarla mı kazanıyorsunuz
kazandık diye boğazlarına çöktüğünüzde oğlunuzda gelininizde size rest çektiğinde bakalım o zaman aldıgnız araba kurduggunuz dükkann kimin umrunda olucak
sonuçta insanoğlu malada mülkede doyar
o cümleleri kayınvalideler kuruyor...
neden? çünkü, yaşamış, tecrübeli, görmüş geçirmiş, yaşça büyük olan o.
senden kedilik bekleyenlere karşı gardını değilde tatlı dilini çalıştırısan emın olkı karşındakı kişide, eşinde çok daha memnun olacak ve memnun etmek için çalışacaktır.
tabııkı gelin ne kadar ıyı olursa olsun kötüük eden kayınvalideler vardır buda bi gerçek.
ama benım bahsettiğim sırf "kayınvalide" diye eşinin "annesi babası" diye çok fazla beklenti içine girip kendinide evinide mutsuz eden kadınlardır.
siz o zaman kayınpederinizin ilk sıfatını babalıktan değilde, oğlunu evlendıren maddı yardım yapmak zorunda olan adam olarak değerlendiriyorsunuz.
peki umarım eşinizde, sizde evlatlarınıza sizin beklediğiniz kadar güzel bi hayat sunabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?