- 11 Mart 2013
- 33.209
- 53.159
- 32
-
- Konu Sahibi Khalesinil
GünaydınAkşam eve gittim annem dolma bibere iç hazırlamış oğlumu oyalayarak onları doldurdum hızlıca bulaşıkları kaldırdım. Annemde yoğurt çorbası yaptı. terastaki çiçeklerin dibinde semizotu çıkmıştı onları da toplamış annem yoğurtlu semizotu yaptık. sonra banyoyu dip köşe detay ozonladım. çamaşır makinasına çamaşırları ayırdım, akşam annem evine gidecek bende de temizlik hazırlığı başlar artık hafta sonu için.
kredi kartlarından çok açılmamaktan yanayım ve öylede yapıyorum. Birikimime destek olacak bir şey yada elzem bir şey değilse kullanmıyorum. T.Y. içinde ne bileyim aylık 28 binlik bir harcama yanlış anlamayın bana fazla geldi.. Yani T.Y. den her ay 28 binlik ne alabilirim ki.. hani bi tshirt alırım bi ayakkabı (onuda her ay almam) oğluma oyuncak yada ihtiyaçlardan.. bir iki ıvır zıvır.. Yani ben harcayamamben dokunarak alışveriş yapanlardanım.
Minimalizmden sonra hiç alamıyorum zaten sürekli önce beğeniyorum sonra sepetimde incelerken ay bunu 1 kere giyersin 2. giymezsin yazık parana git daha uzun ömürlü bişey bak diyorum. Sonra orada kalıyorum
Ama bu normal bir alışveriş bütçesi değil ki =) gayette makul bir yatırım aracı için fırsatları değerlendirmişsiniz =)) bende olsa alırdım..Günaydınbiz 2 ay önce trendyoldan 47 bin tl ye motorsiklet aldık bayiden alsak böyle taksit imkanı yoktu ve 50 bin civarıydı . Gerektiği zaman kullanmak iyidir .
Yani doğru da kimse de 28 binlik kıyafet olmaz diye düşünüyorumAma bu normal bir alışveriş bütçesi değil ki =) gayette makul bir yatırım aracı için fırsatları değerlendirmişsiniz =)) bende olsa alırdım..
Benim bahsettiğim kıyafet ayakkabı v.b alışverişleri için o kadar harcayamam..
Ayakkabıyı mağazaya gidip deneyip ayağımda görmem lazım, kot pantolon v.b de öyle.. Tshirtlerde de dokusunu görmem lazım.. =)
Yok limiti 28 bin TL lik beyaz eşya almak için yükseltmiştim yoksa her ay 28 bin TL ocağım batarAkşam eve gittim annem dolma bibere iç hazırlamış oğlumu oyalayarak onları doldurdum hızlıca bulaşıkları kaldırdım. Annemde yoğurt çorbası yaptı. terastaki çiçeklerin dibinde semizotu çıkmıştı onları da toplamış annem yoğurtlu semizotu yaptık. sonra banyoyu dip köşe detay ozonladım. çamaşır makinasına çamaşırları ayırdım, akşam annem evine gidecek bende de temizlik hazırlığı başlar artık hafta sonu için.
kredi kartlarından çok açılmamaktan yanayım ve öylede yapıyorum. Birikimime destek olacak bir şey yada elzem bir şey değilse kullanmıyorum. T.Y. içinde ne bileyim aylık 28 binlik bir harcama yanlış anlamayın bana fazla geldi.. Yani T.Y. den her ay 28 binlik ne alabilirim ki.. hani bi tshirt alırım bi ayakkabı (onuda her ay almam) oğluma oyuncak yada ihtiyaçlardan.. bir iki ıvır zıvır.. Yani ben harcayamamben dokunarak alışveriş yapanlardanım.
Minimalizmden sonra hiç alamıyorum zaten sürekli önce beğeniyorum sonra sepetimde incelerken ay bunu 1 kere giyersin 2. giymezsin yazık parana git daha uzun ömürlü bişey bak diyorum. Sonra orada kalıyorum