Dağlardan büyük derdim var benim

Kizlar eskilerle şimdiki zamani kıyaslamayi burakin. Saten ne yaşiyorsaniz böyle düşündüğünüz icin. Analarimiz katlandi
Bizdemi katlanacagiz. Dedim ya artik yok ögle bir dünya. Yabancilar bizim kültürün bu tür insanlarini duyduklarinda şok geçiriyor
Onu gecin cidden anlamiyorlar, takip edemiyorlar. Onlarin hayati ilişkileri daha saglikli
Cünkü herkes hattını, yerini biliyor.
Birde gelip evlerine yerleşmiyorlar!
Gelirlerse 1,2 gün gün gelir oda 40 yilda bir eyer uzakda oturuyorlarsa

Tabiki vazgeçerim.. annesine karşı bile koruyamayan adamla ne işim olur..

Ailemin tek kızıyım bütün ailenin gözünde değerim büyük hepside arkamda durur çünkü kaynanamın gerçek yüzünü gördüler kv onların yanında bana dengesiz yalancı diye bağırdı

iyi ya iste ailende arkanda, birak kurtul bu sacma insanlardan.
esii seviyorumd iyosan halen daha o kismi benim aklim almiyor.
dusuk yapmissin, dogum lohusalik 3 aylik bebek, halen daha okuz gibi davranan bir es.
halen daha sevdigin bi yonude varsa, iyice kapinda surunmeden geri donme derim.

kocanin tam olarak neyine asiksin?
gercekten cok merak ediyorum ve herkesin evliligine de belki bir isik olur diye dusunuyorum.
hani bu okuz adamlarin asik olunacak yani varda bizmi goremiyoruz acaba?

Sonuç olarak ne yapmamı öneriyorsunuz

akadasim 19 sayfa yazi yazilmis ne tavsiye edildigini anlayamadinmi daha?
TAVSIYE olarak sunu yap demiyo kimse, babnim evine git ve okuzden bozma kocani biraz surundur bak bakalim oda sana asikmi, ilser nasil ilerliyor?
ki asik olmadigini goreceksin.

galiba bu mantik karsisinda birazdan kendimi intihar edecegim.

Onu bunu bilmem de iyi geçinmek istiyorsan ailesiyle alakalı hep süper iyi şeyler söyliyceksin ne kadar zor gelse de!! İyi davrancan. Yuvanızın sevginizin daim olmasını istiyorsanız tabi.

Kv oğlunu paylasamıyor eşinde klasık anneci erkek.. ask bi süre sonra bitiyo maalesef bunda da ailelerin payı büyük.. et meselesini çok abartmıssın ailene tasımakla.

Kayınvalideniz nasıl bir insanmış bile diyemicem, insan sıfatı onur taşır çünkü. Etme bulma dünyası, onun da ete muhtaç olup ta yiyemeyeceği günler hatta bir ekmeğe bile muhtaç olup yiyemeyeceği günler olacaktır. Üzülmeyin, dik durun. Bu pis insanları hayatınızdan hemen uzaklaştırın.

Rest çektim asla ezmedim kendimi zaten en çokta buna bozuluyorlar eşimde aileside hep ezmeye çalışıyo bende ezilmiyorum reste rest çekiyorum en çokta bu zorlarına gidiyor
Vur k....larina tekmeyi tüm eşyalarını topla çek git işte ben bunlara sinir oluyorum arkadsm adam ve ailesi ne olduklrni sana ilk günde gosterms ne die ikinci hamilelige kalkisiyorsun birde daha 22 yaşında allah aşkına yaa bırak gitsin genceciksn yeniden hayatını kur ne halleri varsa görsünler adam seni rezil etmiş millete zaten

Kocanın kaynanandir çekecesin sozunden sonrasini okumadım. Ya bu deveyi gudeceksin ya bu diyardan gideceksin demek istemis ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…