Cnm sinira kadar anca yukselmis 3ampul daha kullan olcelim tekrar ona gore endokrinden bir test isteyebilirim dedi bir hormon varmis dengesi degisince emilimi etkileyebiliyormus yukselme yavas bazi hastalarda yavas olup sonra hizlaniyor dedi ona gore bakicam dediEnjekte olsanız ben öyle yapıyorum tavsiye ederim
Hangi hormon acaba merak ettim canım birde piyasadaki d vitaminlerinde paraben var malesef ben carloson d vit aldım içinde katkı Yok diğer dvit ampul sorun değilmişCnm sinira kadar anca yukselmis 3ampul daha kullan olcelim tekrar ona gore endokrinden bir test isteyebilirim dedi bir hormon varmis dengesi degisince emilimi etkileyebiliyormus yukselme yavas bazi hastalarda yavas olup sonra hizlaniyor dedi ona gore bakicam dedi
Bu arada receteye almislar artik yazdirmadan alamiyoruz acayip sinir oldum benim muhtemelen her ay kullanmam gerekicek ikide bir gidip yazdirmak ekstra is bu 3den sonra hap formunu sorucam olmadi solgarin falan alirim diye dusunuyorum
Hayir d vitaminini niye recetelerlerse
Devit 3 ampul dede skinti yokta yazdirma cikartmis ki dr eskiden 6aylik falan yaziyordu biliyorsunuz simdi oda yokmus sanirim daha duzenlemesi ulasmamis ama max 3 kutu yazabilirlerse ne ala dedi eczacimiz carloson u bir arastirayimHangi hormon acaba merak ettim canım birde piyasadaki d vitaminlerinde paraben var malesef ben carloson d vit aldım içinde katkı Yok diğer dvit ampul sorun değilmiş
Aslında bu sağlık bakanlığını anlamak çok zor gerçekten neden böyle bir uygulama yapıyor ki sonuçta vitamin neyse umarım en kısa zamanda çıkar değerlerimizDevit 3 ampul dede skinti yokta yazdirma cikartmis ki dr eskiden 6aylik falan yaziyordu biliyorsunuz simdi oda yokmus sanirim daha duzenlemesi ulasmamis ama max 3 kutu yazabilirlerse ne ala dedi eczacimiz carloson u bir arastirayim
Hormon icin genel olanlara zaten bakmisti kendisi t3 t4 vs ama birde pth var ona da bir baktiralim d vit eksikligiyle esdeger sikinti yapar birde d yi etkileyebilir
Ama yavas yukseltenlerdende olabilirsin bazisi gidim gidim gider tahlillerde birden firlatir 3ay daha kullan gel dedi
canım faydasını gördün mü benimde çok düşük cıktı depresyon durumu bendede mevcut bide aşırı saç dökülmesi ben yeni başladım ilaca acaba sen faydasını gördün mü ne kadar sürede etki yaptıbenimde d vit 8 çıktı aşırı saç dökülmem ve depresif hallerim vardı sebebi oymuş..günde 30 damla devit3 süte karıştırıyorum ben doktor bu şekilde tavsiye etti inşallah faydası olur
D vitamini aç karına minik bir parça ekmeğe damlatıp yiyorsun.Merhaba arkadaşlar bugün doktora gittim folik asit, d vitamini ampul verdi de 6 ay
Ayda bir kullanıcam siz nasıl neyle içtiniz? Ne tavsiye edersiniz