Hayat, planların dışında gelişiyor bazen..Doktorunuza sordunuz mu?
Ne dedi?
Köpeğinize geçmiş olsun.Hayat, planların dışında gelişiyor bazen..
Köpeğim rahatsızlandı, ameliyat oldu ve hala iyileşme sürecinde.. Ben de kendi işlerimi rafa kaldırdım.
Öğrendiğimde mutlaka yazarım.
AkarGider tatlım, botoxun yurtdışında yasaklanmasının sebebini arkadaşıma soracaktım.arkadaşımla işyerimiz değişti.sonra unuttum.derken bir gün aklıma geldi. Aradım sordum.sebebini bilmiyormuş
Çok geçmiş olsunHayat, planların dışında gelişiyor bazen..
Köpeğim rahatsızlandı, ameliyat oldu ve hala iyileşme sürecinde.. Ben de kendi işlerimi rafa kaldırdım.
Öğrendiğimde mutlaka yazarım.
Rica ederim canım. Keşke bir bilgi edinebilseydim :/Ah olur mu peşine düşmen ne büyük incelik:) teşekkür ederim ^_^
botox yurt dışında yasak mı?AkarGider tatlım, botoxun yurtdışında yasaklanmasının sebebini arkadaşıma soracaktım.arkadaşımla işyerimiz değişti.sonra unuttum.derken bir gün aklıma geldi. Aradım sordum.sebebini bilmiyormuş
Öyleymiş çoğu yerde.tam bölge bilmiyorum :/botox yurt dışında yasak mı?
alın çizgilerine falan da mı yasak?
K2 vitamini nerden nasil alcaz :\ uf be basimiza bela bunlar
Ben netten alıyorum
Netten aliyorum derken kapsül falan mı
Gelmedi daha ama kapsül heralde, hap yani damla falan değil
hemen güvenip almadın inş sonucta sağlık
Takviyelerimi hepmo siteden alıyorum, K2 yi ise iyice araştırıp aldım elbette, uygun kriterde iki marka var zaten
sen hangi markayı tercih ettin canım bnde düşünebilirim sanırım
kızlar merhaba annem meme kanseri atlattıktan sonra d vitamininn ne kdar önemli olduğunu anladım. sıra bana geldi ve yeni ölçüm yaptırdım . 8.52 çıktı. gebelik planlıyorum yarın hekimle görüşeceğim. almam gereken takviyeyi. bu topiği bulmam çok iyi oldu.