- 25 Ağustos 2019
- 61.142
- 114.172
- 698
- 30
- Konu Sahibi Morrmeneksee
-
Oha 3 gün çokmuşAyy sorma ya 3 gun yedım bırde
Tutun o zmn benı salmayınOha 3 gün çokmuş
Yeter da susss bidaha bdvlere saldırmaa
Amin kuzumSelam kızlar nasılsınız burcu sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah minigini darısı benim gibi isteyen herkese⚘ ben bu sıcak istanbul gecesinde dahada sıcaklamak için ütü yapıcam ütüsü olan varsa yollasın
İnşAllah tinnoş. İstanbula mı geliyorsunuzYok çiçeğim burada her şey sorun ya önce bir eve tamam dediler biz toparlandık ettik bu sefer tam taşıncaz eve ev sahibi oturacak dediler.Kaldık öyle ev bulamadık.
Bekledik daha geçen hafta bulduk oda mecbur eşyalı ev elimizdeki eşyaları bağış yaptık.Kaç aydır stresten mahvolduk.İnşallah sağa salim gelip güzel haberlerde alırız kelebeğim
Aynen valla bu saatler iyi oluyorGündüz yapmaktan daha evladır bosver
AminnnnnnnAynen valla bu saatler iyi oluyorcanım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ne dileğin varsa hayırlısı ile kabul etsin hayırlı insanlarla değerini bilicek insanlarla karşılaştırsın inşallah ❣
AminAynen valla bu saatler iyi oluyorcanım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ne dileğin varsa hayırlısı ile kabul etsin hayırlı insanlarla değerini bilicek insanlarla karşılaştırsın inşallah ❣
Hayırlısıyla nasip olsun inşallah canım temiz yürekli bi insan inşallahAminnnnnnnvalla cok mu zor bırsey ıstıyrm bılmıyorum kı tabıkı Allaha hıc bırsey zor gelmez ama su devırde bence boyle ıstedım gıbı bır ınsan bulmak zor. Nerde bu adammmm
Malatya’ya kuzucummİnşAllah tinnoş. İstanbula mı geliyorsunuz
Aaa annecımın memleketiiiiiMalatya’ya kuzucumm
Sağol cnm amin ins isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..Selam kızlar nasılsınız burcu sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah minigini darısı benim gibi isteyen herkese⚘ ben bu sıcak istanbul gecesinde dahada sıcaklamak için ütü yapıcam ütüsü olan varsa yollasın
Yaa hadi bakalım ins rabbim gönlüne göre versinAmann pandemi şu bu gelde olumlu dusun geleceğe dair ya. tam evlenirim bu sefer baska birsey baslar göktası duser birsey olurçalışmıyorumda bu ara bı onda kıpırdamalar var bak dua edın banada olsun ınsallah,
Hoş bulduk.meneksem bitanem tatli arkadaşımHosgeldıniz kızlarnapıyorsnz
Yakaladım bıçak guzelimBenimmmoor menekşemm
Menekşe gibi menekşeeeeeee
Hep ban yiyosun seninde sesin çıkmıyorr hiç yoksun bile
Kahveye etiketliyom bi bakıyorumm menekşe bann
Hayy dedim ben seninn
Ya öyle mi bebeğisiiimmAaa annecımın memleketiiiiiçokk severım cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?