D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

İnşAllah tinnoş. İstanbula mı geliyorsunuz

Gündüz yapmaktan daha evladır bosver
Aynen valla bu saatler iyi oluyor canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ne dileğin varsa hayırlısı ile kabul etsin hayırlı insanlarla değerini bilicek insanlarla karşılaştırsın inşallah

Aminnnnnnn valla cok mu zor bırsey ıstıyrm bılmıyorum kı tabıkı Allaha hıc bırsey zor gelmez ama su devırde bence boyle ıstedım gıbı bır ınsan bulmak zor. Nerde bu adammmm

Sağol cnm amin ins isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

Amann pandemi şu bu gelde olumlu dusun geleceğe dair ya. tam evlenirim bu sefer baska birsey baslar göktası duser birsey olur çalışmıyorumda bu ara bı onda kıpırdamalar var bak dua edın banada olsun ınsallah,
Yaa hadi bakalım ins rabbim gönlüne göre versin

Benimmmoor menekşemm
Menekşe gibi menekşeeeeeee
Hep ban yiyosun seninde sesin çıkmıyorr hiç yoksun bile
Kahveye etiketliyom bi bakıyorumm menekşe bann
Hayy dedim ben seninn
Yakaladım bıçak guzelim

Reactions: Jou
Morrmeneksee hoş buldum kuzum. Valla iyi oldu biraz kafam dağıldı sanırım Sen neler yapıyorsun bakalım

burcusami canım ben hamileliğini yeni öğreniyorum sanırım ben gitmeden yoktu demi hatırlayamıyorum çünkü Çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…