• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Allah şifa versın burcum olsun sonunda elıne sağlıklı bır sekılde kucagına alda bebısını bu zamanlarda gecer 😘yerım onu ben ya poncik 😅🤗
Öyle cnm sağlıkla alayım da kucağıma ins, bakalım cumartesi kontrolüm var ins güzel haberler alirim, bi kaybım olunca inan her kontrolde yüreğim agzimda..

Öyle cnm sağlıkla alayım da kucağıma ins, bakalım cumartesi kontrolüm var ins güzel haberler alirim, bi kaybım olunca inan her kontrolde yüreğim agzimda..
Olmaz Allahın ıznıyle sakın olumsuz dusunme hep guzel dusun iyi düşün iyi olsun. Enerjini dusurme bundan 7 8 ay sonrasını dusun hep 😍

Kızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık

@sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan :KK68:

@Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı :KK19:

@Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz 😘

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canım tinnoşum nerelerdesın 😘💜
burcusami burcusami M Morlale8 mavikelebek34 mavikelebek34 Nefes0858 Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12 Jou Jou @Ssevincli MssPARE MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı 💕
Menekşem😍😍😍 kuzucuğum ne yapayım ev taşınma işim var onla uğraşıyorum bir yandan cuma günü inşallah Türkiye’ye geliyorum kalbimde kelebekler uçuşuyor resmen:KK73::KK6:

Menekşem😍😍😍 kuzucuğum ne yapayım ev taşınma işim var onla uğraşıyorum bir yandan cuma günü inşallah Türkiye’ye geliyorum kalbimde kelebekler uçuşuyor resmen:KK73::KK6:
Yaaaa 🤭 sağ selamet gelın tinnosumm 💜 Allah kolaylık versin hala bitmedi mi taşınma işin Bayadır uğraşıyorsun

Yaaaa 🤭 sağ selamet gelın tinnosumm 💜 Allah kolaylık versin hala bitmedi mi taşınma işin Bayadır uğraşıyorsun
Yok çiçeğim burada her şey sorun ya önce bir eve tamam dediler biz toparlandık ettik bu sefer tam taşıncaz eve ev sahibi oturacak dediler.Kaldık öyle ev bulamadık.

Bekledik daha geçen hafta bulduk oda mecbur eşyalı ev elimizdeki eşyaları bağış yaptık.Kaç aydır stresten mahvolduk.İnşallah sağa salim gelip güzel haberlerde alırız kelebeğim :KK74: :KK36:

• Beğen
Reactions: Jou
Kızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık

@sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan :KK68:

@Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı :KK19:

@Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz 😘

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim canım tinnoşum nerelerdesın 😘💜
burcusami burcusami M Morlale8 mavikelebek34 mavikelebek34 Nefes0858 Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12 Jou Jou @Ssevincli MssPARE MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı 💕
Benimmmoor menekşemm
Menekşe gibi menekşeeeeeee
Hep ban yiyosun seninde sesin çıkmıyorr hiç yoksun bile :(
Kahveye etiketliyom bi bakıyorumm menekşe bann
Hayy dedim ben seninn 🤭

Selam kızlar nasılsınız burcu sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah minigini darısı benim gibi isteyen herkese 🤲😍⚘ ben bu sıcak istanbul gecesinde dahada sıcaklamak için ütü yapıcam 😂😂😂 ütüsü olan varsa yollasın 🤭

Kiz pandemi var nasil olcak bak yine arttı vakalar. Sen bide çalışmıyosun demi
Amann pandemi şu bu gelde olumlu dusun geleceğe dair ya. tam evlenirim bu sefer baska birsey baslar göktası duser birsey olur 🤣 çalışmıyorumda bu ara bı onda kıpırdamalar var bak dua edın banada olsun ınsallah, 🤲

Selam kızlar nasılsınız burcu sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah minigini darısı benim gibi isteyen herkese 🤲😍⚘ ben bu sıcak istanbul gecesinde dahada sıcaklamak için ütü yapıcam 😂😂😂 ütüsü olan varsa yollasın 🤭
Gündüz yapmaktan daha evladır bosver 🤣

Back