- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
![Saliha40](/data/avatars/s/1005/1005357.jpg?1656151694)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle cnm sağlıkla alayım da kucağıma ins, bakalım cumartesi kontrolüm var ins güzel haberler alirim, bi kaybım olunca inan her kontrolde yüreğim agzimda..Allah şifa versın burcum olsun sonunda elıne sağlıklı bır sekılde kucagına alda bebısını bu zamanlarda geceryerım onu ben ya poncik
![]()
Olmaz Allahın ıznıyle sakın olumsuz dusunme hep guzel dusun iyi düşün iyi olsun. Enerjini dusurme bundan 7 8 ay sonrasını dusun hepÖyle cnm sağlıkla alayım da kucağıma ins, bakalım cumartesi kontrolüm var ins güzel haberler alirim, bi kaybım olunca inan her kontrolde yüreğim agzimda..
Benimki idare ederdi bayram değil yorgunluk bayramı desek daha doğru olurKızlar nasıl geçti bayramınız geçmiş bayramınız mübarek olsun bu arada
MenekşemKızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık
@sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan
@Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı
@Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz
Tiniminimavihanim canım tinnoşum nerelerdesın
burcusami M Morlale8
mavikelebek34
Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12
Jou @Ssevincli
MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı
![]()
Öyle yapıyorum cnm ins güzel olucak hersey bu kezOlmaz Allahın ıznıyle sakın olumsuz dusunme hep guzel dusun iyi düşün iyi olsun. Enerjini dusurme bundan 7 8 ay sonrasını dusun hep![]()
Tık tık ben geldimkimse yokmu hu hu
![]()
Hosgeldıniz kızlarBen geldim
YaaaaMenekşemkuzucuğum ne yapayım ev taşınma işim var onla uğraşıyorum bir yandan cuma günü inşallah Türkiye’ye geliyorum kalbimde kelebekler uçuşuyor resmen
![]()
Olacak olacakÖyle yapıyorum cnm ins güzel olucak hersey bu kez![]()
Kiz pandemi var nasil olcak bak yine arttı vakalar. Sen bide çalışmıyosun demiOlacak olacakkeske bende de bır takım kıpırdamalar olsada basinizi ağrıtsam
![]()
Yok çiçeğim burada her şey sorun ya önce bir eve tamam dediler biz toparlandık ettik bu sefer tam taşıncaz eve ev sahibi oturacak dediler.Kaldık öyle ev bulamadık.Yaaaasağ selamet gelın tinnosumm
Allah kolaylık versin hala bitmedi mi taşınma işin Bayadır uğraşıyorsun
Benimmmoor menekşemmKızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık
@sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan
@Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı
@Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz
Tiniminimavihanim canım tinnoşum nerelerdesın
burcusami M Morlale8
mavikelebek34
Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12
Jou @Ssevincli
MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı
![]()
Amann pandemi şu bu gelde olumlu dusun geleceğe dair ya. tam evlenirim bu sefer baska birsey baslar göktası duser birsey olurKiz pandemi var nasil olcak bak yine arttı vakalar. Sen bide çalışmıyosun demi
Ayy sorma ya 3 gun yedım bırdeBenimmmoor menekşemm
Menekşe gibi menekşeeeeeee
Hep ban yiyosun seninde sesin çıkmıyorr hiç yoksun bile
Kahveye etiketliyom bi bakıyorumm menekşe bann
Hayy dedim ben seninn![]()
Zaten bizler için yorucu oluyor hep nedense önce temizlik sonra misafir mübarek mutfaktan çıkamıyoruzBenimki idare ederdi bayram değil yorgunluk bayramı desek daha doğru olur![]()
Gündüz yapmaktan daha evladır bosverSelam kızlar nasılsınız burcu sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah minigini darısı benim gibi isteyen herkese⚘ ben bu sıcak istanbul gecesinde dahada sıcaklamak için ütü yapıcam
ütüsü olan varsa yollasın
![]()
Aynen öyle oluyor valla canımZaten bizler için yorucu oluyor hep nedense önce temizlik sonra misafir mübarek mutfaktan çıkamıyoruz![]()