• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Kızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan :KK68:

Magnifiaque Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı :KK19:

Yazarhanim Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz 😘

@tiniminihaniim canım tinnoşum nerelerdesın 😘💜
burcusami burcusami @Morlale8 @mavikelebek34 @Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12 @Jou Ssevincli Ssevincli MssPARE MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı 💕
Canım inanın bende hepinizi özledim ayrı kaldık bu aralar 😍😍

Kızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan :KK68:

Magnifiaque Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı :KK19:

Yazarhanim Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz 😘

@tiniminihaniim canım tinnoşum nerelerdesın 😘💜
burcusami burcusami @Morlale8 @mavikelebek34 @Nefes0858 @Tospaagtd @Life light @SoLeiL12 @Jou Ssevincli Ssevincli MssPARE MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı 💕
Bende Sizi gordugum icin ne kadar mutluyum islerimi hafifletip tekrar sizle dua etmek icin can atiyorum ❤️😍

Bütün yorumları okudum kızlar, özlemişim hepinizi mormenekşem inşallah 3ağustosa biletimizi aldım.sağ salim gidek bl bol konuşuruz.

Morrmeneksee Morrmeneksee hoş buldum kuzum. Valla iyi oldu biraz kafam dağıldı sanırım o_O Sen neler yapıyorsun bakalım

burcusami burcusami canım ben hamileliğini yeni öğreniyorum sanırım ben gitmeden yoktu demi hatırlayamıyorum çünkü 🤭 Çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️
Aynı canım bildiğin seyler nolsun.
İyi geldi dıe kaçıp kaçıp gitme 😅

Back