- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.190
- 248
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Cokk şükürEvet cnm cok şükür kabul oldu dualarimiz![]()
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
![Purple heart :purple_heart: 💜](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f49c.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cokk şükürEvet cnm cok şükür kabul oldu dualarimiz![]()
AminCokk şükürdarısı bıze
![]()
Kayseri neresindensin.Ben kayseri de yasıyorum bu arada aslen Sivaslıyım. İç Anadoludan cıkamadım dogdum doğalı.
Buharlı temızleme derken neyi canım tam olarakSlm kizlar..
Şokta satılan buharlı temizleme cihazını kullanan var mı. Nasil bisey.
Merkez canımKayseri neresindensin.kayserinin cok severim mis mis
Buharlı temızleme derken neyi canım tam olarak
Hayırlısıyla bıtıreydık. Bende sasırdım cokta zorlandım bu sfeer nedense. Aslında ben en basında hıssettım bildimde işte..Morrmeneksee sıradaki kişiye okuyayım dedim Fettah grubunda meğer önceki kişiye bile okumamisim az once farkettim
![]()
Demi bi yavaş ilerliyor, bu arada bildirim olarak geldi mi rananin kardeşi diye ben baktım göremedim yaHayırlısıyla bıtıreydık. Bende sasırdım cokta zorlandım bu sfeer nedense. Aslında ben en basında hıssettım bildimde işte..
Yok gelmedi yazdım gruba hatta.Demi bi yavaş ilerliyor, bu arada bildirim olarak geldi mi rananin kardeşi diye ben baktım göremedim ya
Bende ondan karistirdim tek tek aradım baktım en son kime okumuşum o ne yazmış diye, ama karısıcak şimdi, rananin kardeşine okumayan olur benceYok gelmedi yazdım gruba hatta.
Ama ılk sayfaya bak rananın kardesı dıe sabıtlemıs ama normal Paylasım yapmadı
Karısacak bence umarım herkesınkını layıkıyla okuyabılırız burcu yaBende ondan karistirdim tek tek aradım baktım en son kime okumuşum o ne yazmış diye, ama karısıcak şimdi, rananin kardeşine okumayan olur bence
Diyene bak hele ban yiyor gunlerdir yokKızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık
sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan
![]()
Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı
Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz
Tiniminimavihanim canım tinnoşum nerelerdesın
burcusami M Morlale8
mavikelebek34
Nefes0858 5 528mucizemmm
Life light
SoLeiL12
Jou
Ssevincli
MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı
![]()
He kız o zaman bende Hosgeldım tekrardanDiyene bak hele ban yiyor gunlerdir yokkendi adıma aynı gidiyor cnm bulantilarla savaşıyorum, biraz hava serinledi azaldi gibi oldu, yine sicak çöktü ayni oldu, sen nasılsın
Aynen hoşgeldin cnmHe kız o zaman bende Hosgeldım tekrardan
Aynen havalar serınledı bende rahatladım su zayıf halımle havale gecırıyordum artık. Valla soğuktan kötü havanın sıcak olması
Allah şifa versın burcum olsun sonunda elıne sağlıklı bır sekılde kucagına alda bebısını bu zamanlarda gecerAynen hoşgeldin cnmsorma valla bende öyle diyorum soğuk olsa bi şekilde çözümü var ama sicak beni fena yapiyor, normalde de sicaklardim, şimdi cok fena oluyorum