- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.193
- 683
- Konu Sahibi Morrmeneksee
- #1.021
Hadi ya millete bak ya şikayete yer ariyorlarYa soyle oldu Benimkı. Bdv de yorum yaptım bırz dını ıcerıkli gibi oldu hemen sildim. Kım şikayet ettiyse artık etmıs![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi ya millete bak ya şikayete yer ariyorlarYa soyle oldu Benimkı. Bdv de yorum yaptım bırz dını ıcerıkli gibi oldu hemen sildim. Kım şikayet ettiyse artık etmıs![]()
Allah bilir kim. Bana gore bırsey yok 3 gun gittim sonuc olarak burdayım ama kendı yaptığı ayıpla kaldı bence. Ben kötü bırsey yazmamıstım. Bugune kdr şikayet etmedim hıc bır Kimseyi cokta ters gordugum durumlar da olmustu. Ama oyle de olmamak gerekıyormusHadi ya millete bak ya şikayete yer ariyorlar
Aynen ya bende hic kimseyi şikayet etmedim benimde yorumlarımı beğenmeyenler şikayet etti kesin cunku kişinin kendine hicbir hakaretim olmadi. Genel fikrimi soyledimAllah bilir kim. Bana gore bırsey yok 3 gun gittim sonuc olarak burdayım ama kendı yaptığı ayıpla kaldı bence. Ben kötü bırsey yazmamıstım. Bugune kdr şikayet etmedim hıc bır Kimseyi cokta ters gordugum durumlar da olmustu. Ama oyle de olmamak gerekıyormus
Biliyorum canım emın ol banlanmamıs olsaydım yazdıklarına 1000 ekler bende yazardım o kdr haklıydın. Haksız oldugun ıcın deıl zaten site kuralları yuzunden banlandın banlandık. Yoksa 100 de 100 haklıydınızAynen ya bende hic kimseyi şikayet etmedim benimde yorumlarımı beğenmeyenler şikayet etti kesin cunku kişinin kendine hicbir hakaretim olmadi. Genel fikrimi soyledim
Biliyorum canım emın ol banlanmamıs olsaydım yazdıklarına 1000 ekler bende yazardım o kdr haklıydın. Haksız oldugun ıcın deıl zaten site kuralları yuzunden banlandın banlandık. Yoksa 100 de 100 haklıydınız
Çok şükür cnım. Asıl sn nasılsın bı takım gelısmeler olmus uzaktan baktım sevındım senin adına hersey gonlunce olsunSen nasılsın
Olabilir bak neden olmasınBende bekarlaramı acsam napsam![]()
Şaka yapıyorum swetim bu ara hıc acamıyorum bende bı müddet daha beklemede kalayım benOlabilir bak neden olmasın![]()
Kız senin o değil bence bi konu açmışsın ya konunun içeriğini silmişsin bence ondan banlandınYa soyle oldu Benimkı. Bdv de yorum yaptım bırz dını ıcerıkli gibi oldu hemen sildim. Kım şikayet ettiyse artık etmıs![]()
GünaydııınAma ben günaydın dedim kimse görmedi![]()
![]()
Rabbim gönlüne göre hayırlısını versin inşallahŞaka yapıyorum swetim bu ara hıc acamıyorum bende bı müddet daha beklemede kalayım ben![]()
GünaydınGünaydııın![]()
Bilmem ben kaç saat önce günaydın dedim kimse seytmediMssPARE kız ben senı nasıl atlarım sen mi gormedın yanıtı mı acep
Ben yazdım attım da az önceBilmem ben kaç saat önce günaydın dedim kimse seytmedi![]()
Güle oynaya gelın tinnosummYa öyle mi bebeğisiiimmkoca memleketi ama ben de çok seviyorum
![]()
Aaaa ben görmedim o zamanBen yazdım attım da az öncesenden yanıt gelmedi
Hakaret kufur yoksa herşey serbest diye biliyorumbKızlar profil mesajlarından banlanabılıyormuyuz Eğer evetse ben yıne gidebilirim sankı![]()