• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Yok çiçeğim burada her şey sorun ya önce bir eve tamam dediler biz toparlandık ettik bu sefer tam taşıncaz eve ev sahibi oturacak dediler.Kaldık öyle ev bulamadık.

Bekledik daha geçen hafta bulduk oda mecbur eşyalı ev elimizdeki eşyaları bağış yaptık.Kaç aydır stresten mahvolduk.İnşallah sağa salim gelip güzel haberlerde alırız kelebeğim :KK74: :KK36:
İnşAllah tinnoş. İstanbula mı geliyorsunuz

Gündüz yapmaktan daha evladır bosver 🤣
Aynen valla bu saatler iyi oluyor 😂 canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ne dileğin varsa hayırlısı ile kabul etsin hayırlı insanlarla değerini bilicek insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🤲

Aynen valla bu saatler iyi oluyor 😂 canım Rabbim seninde gönlüne göre versin inşallah ne dileğin varsa hayırlısı ile kabul etsin hayırlı insanlarla değerini bilicek insanlarla karşılaştırsın inşallah 🤲🤲
Aminnnnnnn 🤲🤲 valla cok mu zor bırsey ıstıyrm bılmıyorum kı tabıkı Allaha hıc bırsey zor gelmez ama su devırde bence boyle ıstedım gıbı bır ınsan bulmak zor. Nerde bu adammmm 🤣

Selam kızlar nasılsınız burcu sağsalim hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah minigini darısı benim gibi isteyen herkese 🤲😍⚘ ben bu sıcak istanbul gecesinde dahada sıcaklamak için ütü yapıcam 😂😂😂 ütüsü olan varsa yollasın 🤭
Sağol cnm amin ins isteyen herkese Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ins..

Amann pandemi şu bu gelde olumlu dusun geleceğe dair ya. tam evlenirim bu sefer baska birsey baslar göktası duser birsey olur 🤣 çalışmıyorumda bu ara bı onda kıpırdamalar var bak dua edın banada olsun ınsallah, 🤲
Yaa hadi bakalım ins rabbim gönlüne göre versin💙

Morrmeneksee Morrmeneksee hoş buldum kuzum. Valla iyi oldu biraz kafam dağıldı sanırım o_O Sen neler yapıyorsun bakalım

burcusami burcusami canım ben hamileliğini yeni öğreniyorum sanırım ben gitmeden yoktu demi hatırlayamıyorum çünkü 🤭 Çok çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah ♥️

Back