• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Keske o zamanlarda yasasaydık demi
Keşke valla dediğim film de ki gerçek bir alim yaşamış hayatı film olmuş . Sırrı ortaya çıkınca o şehri terkediyor padişahlardan ferman geliyor da gene de kabul etmiyor . Bursanin gerçek adı yesil bursadir. Bursa da yaşamış bu alim bursayi terkederken yeşilin bol olsun yeşil bursa diyor. Son zamanları saymazsak bugüne gelmiş hem büyük şehir hem yeşili bol nadir illerdendi bursa. Tabi yeşilini öldürdüler güzel memleketin ama ....

Keşke valla dediğim film de ki gerçek bir alim yaşamış hayatı film olmuş . Sırrı ortaya çıkınca o şehri terkediyor padişahlardan ferman geliyor da gene de kabul etmiyor . Bursanin gerçek adı yesil bursadir. Bursa da yaşamış bu alim bursayi terkederken yeşilin bol olsun yeşil bursa diyor. Son zamanları saymazsak bugüne gelmiş hem büyük şehir hem yeşili bol nadir illerdendi bursa. Tabi yeşilini öldürdüler güzel memleketin ama ....
Bursa li misin sende cnm? Ben bursaliyim, doğuda yaşayan bi kac arkadaşim gezmek için gelmişti gerçekten cok beğenmişlerdi nasıl yeşil böyle diye

Bursa li misin sende cnm? Ben bursaliyim, doğuda yaşayan bi kac arkadaşim gezmek için gelmişti gerçekten cok beğenmişlerdi nasıl yeşil böyle diye
Değilim canım ama bursa hayranıyım. Kışın dağı var yazın denizi var yeşili var ama taşra değil metropo, l bir kentin daha neyi olabilir ki diyor insan yani 😀

Evliyaların dualarından gelir elbet izzetin
Anadolu’yu yurt edinmenin pişdarısın
Sanki tasvirisin bu dünyada cennetin
Toprağına ayak basan her meczubun pişdârısın

Ab-ı hayattır her yanın, kurumaz hiç dimağın
Yoluna düşmüş her aşığın maşuku bulduğu didarısın
Sen ki sahibisin ulu bir dağın
Gök mavi deryaların en manidarısın

Bir karışına can vermeye hazır amadelerin
Nice alimlerin , dervişlerin kıymeddarısın
Sen ki konağısın nice şehzadelerin
Nice şehirlerin hem şahı hem namdarısın

Ben bursa için yazmıştım şiir yarışmasında elediler ama olsun yani işte bu kadar seviyorum :D

Değilim canım ama bursa hayranıyım. Kışın dağı var yazın denizi var yeşili var ama taşra değil metropo, l bir kentin daha neyi olabilir ki diyor insan yani 😀
Cok güzelmiş yazdığın şiir cnm💙 cok güzel gerçekten, denizi, dağı, yesili.. Piknik yapmaya bi sürü yerimiz var, sabah denize git akşam daga cik💞

Cok güzelmiş yazdığın şiir cnm💙 cok güzel gerçekten, denizi, dağı, yesili.. Piknik yapmaya bi sürü yerimiz var, sabah denize git akşam daga cik💞
Bende bir kere gıttım bursaya kızlar. Ama cok gezme sansım olmadı ne yazıkkı 🙁 valla yığınların arasında yasıyoruz tovbe hasa isyan degıl ama cıdden bazı ınsanlar doğustan şanslı. Bırak tatili deniz olan bır yere hasretım Vallahı

Back