D~S GrUBu BuRDaYıZ 🤪🤩

Hayırlısıyla bıtıreydık. Bende sasırdım cokta zorlandım bu sfeer nedense. Aslında ben en basında hıssettım bildimde işte..
Demi bi yavaş ilerliyor, bu arada bildirim olarak geldi mi rananin kardeşi diye ben baktım göremedim ya

Yok gelmedi yazdım gruba hatta.
Ama ılk sayfaya bak rananın kardesı dıe sabıtlemıs ama normal Paylasım yapmadı
Bende ondan karistirdim tek tek aradım baktım en son kime okumuşum o ne yazmış diye, ama karısıcak şimdi, rananin kardeşine okumayan olur bence

Kızlarr canım duacı grubum toplanında çene yapalım azıcık

sweetgirlcandy canım nasılsın geldın geleli konuşamadık araya ban fılan girdi hıc yazamadım Hosgeldın tekrardan

Magnifiaque canım sende Hosgeldın ıyıkı geldınız cıdden sızı gormek mutluluk verdı

Yazarhanim ablacım gel bıraz sende konusalım kafan dagılsın bırz

Tiniminimavihanim canım tinnoşum nerelerdesın
burcusami M Morlale8 mavikelebek34 Nefes0858 5 528mucizemmm Life light SoLeiL12 Jou Ssevincli MssPARE canım dua arkadaslarım biriciklerim nerelerdesiniz. Toplanın cıdden cok zaman gırdı bu ara gruplardada bır araya gelemiyoruz özlettiniz kendınızı

Diyene bak hele ban yiyor gunlerdir yok kendi adıma aynı gidiyor cnm bulantilarla savaşıyorum, biraz hava serinledi azaldi gibi oldu, yine sicak çöktü ayni oldu, sen nasılsın

Diyene bak hele ban yiyor gunlerdir yok kendi adıma aynı gidiyor cnm bulantilarla savaşıyorum, biraz hava serinledi azaldi gibi oldu, yine sicak çöktü ayni oldu, sen nasılsın
He kız o zaman bende Hosgeldım tekrardan
Aynen havalar serınledı bende rahatladım su zayıf halımle havale gecırıyordum artık. Valla soğuktan kötü havanın sıcak olması

He kız o zaman bende Hosgeldım tekrardan
Aynen havalar serınledı bende rahatladım su zayıf halımle havale gecırıyordum artık. Valla soğuktan kötü havanın sıcak olması
Aynen hoşgeldin cnmsorma valla bende öyle diyorum soğuk olsa bi şekilde çözümü var ama sicak beni fena yapiyor, normalde de sicaklardim, şimdi cok fena oluyorum

Aynen hoşgeldin cnmsorma valla bende öyle diyorum soğuk olsa bi şekilde çözümü var ama sicak beni fena yapiyor, normalde de sicaklardim, şimdi cok fena oluyorum
Allah şifa versın burcum olsun sonunda elıne sağlıklı bır sekılde kucagına alda bebısını bu zamanlarda gecer yerım onu ben ya poncik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…