- 25 Haziran 2021
- 474
- 327
- 23
- 28
- Konu Sahibi Morrmeneksee
Film (dini film ) yukarıda dizi tavsiyesi yapılmış ya ona binaen yazdım 60 sayfa yazıyı okumayınca konudan çok mu alakasız gözüktüO ne kız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Film (dini film ) yukarıda dizi tavsiyesi yapılmış ya ona binaen yazdım 60 sayfa yazıyı okumayınca konudan çok mu alakasız gözüktüO ne kız
Yok yok tam ustune bastın. Dedıgınıde izleyim ben bu aralar taktım bu tarz filmlere ama yunus Emre cok guzel mıs cıdden ızlemedysen sende izle tavsıye ederımFilm (dini film ) yukarıda dizi tavsiyesi yapılmış ya ona binaen yazdım 60 sayfa yazıyı okumayınca konudan çok mu alakasız gözüktü
Evet o film de cok güzeldi gerçektenFilm olarak da" somuncu baba aşkın sırrı " çok güzeldi izleyen var mı
Onuda mı izledin ben nelerden mahrum kalmısım ahhEvet o film de cok güzeldi gerçekten
Ya ben izledim başlarında ama böyle dini çok güzel yaşayan insanlar izledikçe Bi vicdan azabı oluyor Bi değişik duygular oluyor kendime sinirleniyorumYok yok tam ustune bastın. Dedıgınıde izleyim ben bu aralar taktım bu tarz filmlere ama yunus Emre cok guzel mıs cıdden ızlemedysen sende izle tavsıye ederım
Kız nie vicdan yapıyosun olsun bız onlardan örnek alabildiğimiz kadarını yapalım Allah bilmiyormu sankiYa ben izledim başlarında ama böyle dini çok güzel yaşayan insanlar izledikçe Bi vicdan azabı oluyor Bi değişik duygular oluyor kendime sinirleniyorum
Ne bileyim canim ya hani "ula neler neler var , NELER NELER vaaaaar " psikolojisi sanırım senin branş ne sanırım ogretmensin senKız nie vicdan yapıyosun olsun bız onlardan örnek alabildiğimiz kadarını yapalım Allah bilmiyormu sanki
Yok canım ne öğretmeni suan evde yatış ben.. Burcu ogretmen ama.Ne bileyim canim ya hani "ula neler neler var , NELER NELER vaaaaar " psikolojisi sanırım senin branş ne sanırım ogretmensin sen
Yok bende yatış kulübündenim sanki aklımda öğretmen ve bekar izlenimi kalmış da ondan sordum başka yorumlarda da denk geldik senleYok canım ne öğretmeni suan evde yatış ben.. Burcu ogretmen ama.
Sendemi öğretmensın
Bekar oldugum kısmı dogru deşme yaramıYok bende yatış kulübündenim sanki aklımda öğretmen ve bekar izlenimi kalmış da ondan sordum başka yorumlarda da denk geldik senle
Hahaha tamam hiç girmiyorumBekar oldugum kısmı dogru deşme yaramı
Geçen sene marttan beri evdeyim ya cnm, eşimin de is yoğunluğu azdı o siralar, baya sardık biz dini film ve dizilereOnuda mı izledin ben nelerden mahrum kalmısım ahh
Bak bende bazen kötü hissediyorum kendimi, ne kadar kötü bi hayatım var diyorum ama gerçekten onlar gibi olmak imkansız su zaman sartlarinda, en basiti artık malesef hocalara güven yok, ben korkularim için bi hocaya gittim, evinin altında mezar var dedi iyice korkuttu beni, sacma sapan konuşuyordu tobe haşa Allahla konuşuyomus izin alıyormuş falanNe bileyim canim ya hani "ula neler neler var , NELER NELER vaaaaar " psikolojisi sanırım senin branş ne sanırım ogretmensin sen
Cinci hoca gibi hoca miydi yoksa böyle dini sohbet veren gibi hoca miydiBak bende bazen kötü hissediyorum kendimi, ne kadar kötü bi hayatım var diyorum ama gerçekten onlar gibi olmak imkansız su zaman sartlarinda, en basiti artık malesef hocalara güven yok, ben korkularim için bi hocaya gittim, evinin altında mezar var dedi iyice korkuttu beni, sacma sapan konuşuyordu tobe haşa Allahla konuşuyomus izin alıyormuş falan
Valla bilmiyorum cnm sözde şakralar falan bi şeylerden bahsediyordu, sacma sapan konuşmalarını duyunca bıraktık zaten ama baya paramızı aldıCinci hoca gibi hoca miydi yoksa böyle dini sohbet veren gibi hoca miydi
O bildiğin ticarete dokmus sahte hocalardanmıs. Bende gitmiştim korunma duası ıcın fılan ama cok da etkılı olmadıValla bilmiyorum cnm sözde şakralar falan bi şeylerden bahsediyordu, sacma sapan konuşmalarını duyunca bıraktık zaten ama baya paramızı aldı
Bende de etkili olmadı valla hatta daha cok korkuttu beni, evde durasim gelmiyordu korktum cok, Allah'tan kiraydi ev de cok geçmeden tasindikO bildiğin ticarete dokmus sahte hocalardanmıs. Bende gitmiştim korunma duası ıcın fılan ama cok da etkılı olmadı
Hepsi sahtekar valla bak. Bir tane dua ısteyeceğin bir dede bıle bulamıysn artık.. Bende kendı kendime okuyorum, burdan okuyorz Grupca yter valla. Daha nolsunBende de etkili olmadı valla hatta daha cok korkuttu beni, evde durasim gelmiyordu korktum cok, Allah'tan kiraydi ev de cok geçmeden tasindik
Aynen öyle cnm, eşime yunus Emre dizisini izlerken dedim ah nerde şimdi tapduk emre gibi hocalar.. Gerçekten de yok malesef keske olsa bizde faydalanabilsek..Hepsi sahtekar valla bak. Bir tane dua ısteyeceğin bir dede bıle bulamıysn artık.. Bende kendı kendime okuyorum, burdan okuyorz Grupca yter valla. Daha nolsun
Keske o zamanlarda yasasaydık demiAynen öyle cnm, eşime yunus Emre dizisini izlerken dedim ah nerde şimdi tapduk emre gibi hocalar.. Gerçekten de yok malesef keske olsa bizde faydalanabilsek..