- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.001
Açık parfümlerden hangisini önerirsiniz.Yaz kokusu olarak?
kızlar d&p den calvin clain europian denedinizmi hiç orjinali kadar kalıcımıdır acaba aynımıdır kokusu
bence noa almakla çok ii bir secm yapmışsın canm..
Gloria baharat kokusuuu gibiii amaaa çokkkk güsellll..Dediğim gibi her tene yakışmaz baharat kokusuu..Bende süper koktuu..Bide light blue var kızlarr genellikle rus hatun kokusu diye geçioo..BU kokuyu alan erkekler buradan az önce russ hatun geçmiş olmalı die mest oluomuşş kaydirigubbakcemile3
ben de çoook kullandım light blue'yu ama hiç duymamıştım rus hatun kokusu olduğunu kaydirigubbakcemile3 ilginçmişş CADIARZU
notalari : hibiscus cicegi, gul, vanilya, aci badem kokusu, amber*
pudrali bir kokudur tipki samsara gibi. ayni samsarada oldugu gibi gul ve vanilya notalari vardir, bu da ikisini benzer kilmaktadir, samsaranin daha hafifi ve kesinlikle bogma etkisi yapmayani diyebiliriz. kalicidir, buna ragmen baharatli degildir. cicek kokusu da degildir. oryantal koku sinifi varya ona sokalim biz bunu. teninize yakisirsa ,ki kokuya asik oldunuz demektir, kullanmayi birakmaniz icin tek bir sebebiniz olabilir: o da uretimden durdurulmasi. aksi halde hic kimse sizin bu parfumu kullanmaniza engel olamazdi. sisede azicik var kullanmaya kiyamiyorum, bitince benzeri bi koku ayarliicaz artik. olmadi notalari birlestirir kendimiz uretiriz, adini baska koyariz. en cok sevdigim 4. kadin parfum kokusudur.
#3914280 (littleblackdress, 04.09.2008 11:44)
alıntı yaptım arkadaslar....
1,hypnotic poison.. hayatta vazgeçememm.. bnmle btnleşti.. kışlık
2,gloria... vanilya oldugu içim vazgeçemem.. çok yakışıor... kışlık
3,lacoste classic... allahım yarabbim bi parfüm bu kadar mı güüzel kokabilir buda yaz parfümüm canım.. ayrıca noadan da vazgeçemem oda çok güzel.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?