D&P açık parfüm kullananlar

kızlar bir şey soracağım. d&p'nin çikolata kokan bayan parfümü var mı acaba biliyor musunuz :uhm:

bebiişlerim yaa ben orıflame satıs danısmayım bu ayki derginin kapagındaki parfum chiffon mükemmel kokuyo deneyen varmı aranızda? kalıcıysa hemen kendme alcam bıtanee:)

diloşum onu bilmem ama ben orflame parfümlerine hç güvenmiorum.. bnm arkadasım orflame üyesi kendisi bile.. makyaj ürünleri süper diyor ama parfümleri güzel dğil diyor.. böle dediğine göre vardır bir bldiği.. kendisi avonu sewmemesine ragmen parfümde avon taraftarı.. bi kere orflameden 30 ml parfüm aldım allahım parfümn fısfısı ble yok.. kokusuda cabası igrençti tek kelimeyle.. o yüzden sen blrsin hayatım..

Kızlarrr geçen gün cady aldımm..ılk sıkınca süper sonraa bii bayıyoo ..ıyyyyyyyy...Bide antaya sıcağında o koku nasıl bayar dedimm veeeeee değiştirdim ertesi gün gloria aldımm..Yaa kokuu hakira ötesi bişii..Ama her tene yakışmıomuşş..Bendee süperr durduu..Klas koku yanii..Bide kalem cannel ve sexy 212 ve ligt bluee aldımmm...mükemmell bayıldımmm...ışyerindekilerr bileee bayıldıı ...Tavsiye ederimmm....guclubacismile

Ben de beğenmezdim ama dp den pure poisona baktım anormal kalıcı geldi orjinal parfümden daha çok kalıcı... 13 liraya aldım... üstelik koku neredeyse aynı. 1-2 fıs sıkıyorum ertesi güne hala kokuyor...

Ama bazı parfümler çok kötü oluyor hakkaten bazısı da hiç kalıcı olmuyor kullandıkları malzemelerin kalitesizliğinden belki de bilmiyorum ama arada iyi çıkanlar alınabilinir diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…