- 20 Şubat 2010
- 32.896
- 6.247
- 448
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #1.041
ayy ewet kanka dorudur.. hadi o erkek bitiyodur da sana ne oluyo kız... daha kalıcı olması için nabızın attıgı heryere sık.. saçlara parfüm zararlı ama kalıcı olması için deneyebilirsin.. kısa saçlıysan saç diplerne.. eger benim gbi UZUN SAÇLIYSAN saç uçlarına sık canım... yada saç fırcana sık.. ay nasıl hava attım saçlarımla....kaydirigubbakcemile5
avonda ne kullanıyorsun tatlım..bende avon kullanıyorum......
kızlar bende mersindeyim zaten zemuszemus hadi bana d&pden parfum bulun tamam deniz kokusundan vazgeçtim şekerlide olmasın bana koku bulunnnnn ikinizide öptümmmm Şeniz
ayyyy o bnm kokum bende beyaz tenliyim tatlım ve 4 yıl önce kullanmaya basladım.. sewğilimle yeni tanışmıştık bayılıyordu kokuma o kadar parfümüm arasından gene bu kokuyu begeniyor ben seni bu kokunla sewdim diyor. bska kullanmayacaksın diyo bana ya ... bittikce bana alıyor hatta kendindede var gece yatarken sıkıyormuş benm kokumla uyuyormuş aşkım bnm ya...evet esmerlerde çok kötü duruyor.. beyaz tenlilerde çok güzel oluyor ya.. ayyyzemuszemus
umarım tatlım inş...ilk çok baska oluyor ya... o bnm ilk göz agrım ya....
umarım canm üzüldüm ya gerçekten .. been dayanamıyorum böyle şeylere ya.. of keşke demeseydim üzülme tamam mı bak sakın üzülme ... ay çok kötü oldum ben ya..
Yaaaa melankolimisinizzzzzzzz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bugünnnnnnnnnnn....Yapmayınn ilk aşk falann bakın yukarıdaa srcnn fellik fellik parfüm arıoo ...Ondan dertlisimii warr..yahuuuopuyorumnanaktan
Offfffffffffffff bee boşaa üzülmeeee ...Üzül üzüll nereyee kadarr..Kendinii hırpaladığın kalırr ortadaa bii tekkk..lmaz: lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?