D&P açık parfüm kullananlar

evet arkadaşlar yaz geliyor bugday tenlıyım tenıme gıdebılecek parfum onerısı yaparmısınız emporio armani kullanıyordum sıkıldım değiştirmek istiyorum artık

kuzenim kullanıyor yanında küçük promosyon vermişler onun kokusunu çok beğenmiştim alıcaktım ama çok yağlı o yüzden vazgeçtim ben kıyafetime sıkarım genelde parfüm iz kalır korkusuyla almadım.:uhm:

geldim bebişlerimmm geldimmmmopuyorumnanaktan bitti neyseki sınavlarımmm:) ciimen bugday tenliymıssın bende oyleyım sana armanı sheden sonra kullanabılecegin fresh koku arıyosan davidoff cool water ve ya ralph louren ralph ı onerırm..kış gecti artık malum cok agır kokular kullanmamak lazm..lacoste touch of sun da deneyebilirsin..

kızlar ben esmere yakın tenliyim geçen dp den noa aldım hoşuma da gitti ...ama bi tane daha arfüm almak istiyorum,böyle karakteristik olsun biraz farkedilsin ama çok da ağır olmasın istiyorumguclubacismile
önerebileceğiniz bi şey var mı:kedi:

bu parfumler tenlere göre ayrılıomuymuş? ilk defa duydum... bende beyaz tenliyim ve bır sorunum var hangı parfum olursa olsun tenımde kalıcı olmuyor banada kalıcı bir parfüm öneririmisiniz???

diloşum özledik sensiz tadı yoktu buraların kaydirigubbakcemile5

canlarımmmm benimmmmm likarbacımmm armani ginomdan vazgecemıorum deneddinmi sende mukemmel bi koku..britney spears fantasy b19 cok guzel..benim hosuma giden kokular bunlar bebişimm bide escada collection var tabı ama o daha agır..c22 yi denedinizmi close selection diye gecıo ismi..tatlı vişne kokusu cok guzel ve buram buram kokuyo 1 fısta bile..likarbamla filiximiii opuyorummmmmmm

selam kızlar :1hug:
ben de şekerli bi koku istiyorum ama öyle iç bayıcı olmasın millet yanımdan kaçmasın sonra.ama hemen uçup gitmesin de kokusu kalıcı olsun biraz.beyaz tenliyim bu arada.var mı bana önerebileceğiniz bir parfüm bayanssulusmile

d&p'nin candy diye bi parfümünü koklamıştım o ağır gibiydi biraz midem bulandı mesela :bbo: onun gibi olmasını istemiyorum daha hafif bir şeker kokusu istiyorum ama bulamadım :uhm:

ben olayı çözdüm yaa hafif koku isteyenler noa, lacoste touch of sun, ralph genellikle
ağır koku sevenler candy, lift, hypnose

diloşum b 19 a baktım sekerli bir koku.. sekerli istemiyorum ben noa tarzı hafif kokular istiorum yaz için... lacoste sun da güzeldi ama pek alamadım kokuyu.. noa tarzında dimi o koku..

daha meyveli bi koku canımm noa tarzı pek tarzım diil likarbam yaa ben yazın armani she den yanayım:) ama skılanlar var baya armanı sheden:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…