• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

kızlar d&p ye gidiorum fresh koku istiorum hep aynı limonumsu tarzda hiç değişik bulamdım bana çekici gerçekten hoş şekerli olmayan çekici bi koku önerin lütfen artık fresh olmasın.the one,escada,212,be delicious, bunlardan başka bunların kokusuna baktım.şuan tommy ve rush2 kullanıorum.bunlardan başka olursa sevinirim.zemuszemus

hımm tam cnm avonun deniz kokan bi fresh kokulu parfümü vardı.. blue rush tı heralde mavi şisesi vardı ona baktın mı cnm.. avonun tüm parfümlerini bildiğim halde bu parfümün kokusunu bilmiyorum.. ama çok methediliyor.. bi ona bak canım.. ayrıca dp de böyle bebek gibi kokan yaz parfümü var mı bldiğiniz bebek kokulu parfüm istiyorum ya....

Srcn sana çok güsel bii denizzz kokusuu bulacass inş..Yada şöle yapalımm yazın gel antalyayaaa ben seniii orjinal denizeee sokayımmm...Misafirrimm olursunn olmamıııhihoyyyt

kızlar d&p'de gucci by gucci var mı ve sizce nasıl bir koku bu? ben bunu başka bir yerde koklamıştım güzel gibiydi eğer d&p'de varsa ordan alayım yoksa kokladığım yerden alayım

Yaa ben de erkek kardeşim de d&p kullandık ama hiç hissedilmiyor karşı taraftan kokusu. Hemen de uçup gidiyor. Sinir oluyorumm..Bu kadar kullanan var bir de..Sorun bizde mi acaba..bilmiyorumkismile

Ewettt sorunnn kardeşindeee..Benceee kızlarr koklaya koklaya bitiriodurr..Senn kardeşini bi takibe all kanımcaa kaydirigubbakcemile3 Likardamm yanlışmıyımm yaafffopuyorumnanaktan

Ewettt sorunnn kardeşindeee..Benceee kızlarr koklaya koklaya bitiriodurr..Senn kardeşini bi takibe all kanımcaa kaydirigubbakcemile3 Likardamm yanlışmıyımm yaafffopuyorumnanaktan

Güzel cevap.:lepi:
Bendeki sorun ne acaba bende de kokmuyor çünkü. Uçup gidiyor.Bir koklayanım da yok. benneyaptımki

ayy ewet kanka dorudur.. hadi o erkek bitiyodur da sana ne oluyo kız... daha kalıcı olması için nabızın attıgı heryere sık.. saçlara parfüm zararlı ama kalıcı olması için deneyebilirsin.. kısa saçlıysan saç diplerne.. eger benim gbi UZUN SAÇLIYSAN saç uçlarına sık canım... yada saç fırcana sık.. ay nasıl hava attım saçlarımla....kaydirigubbakcemile5

Back