• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

d&p den dün almış olduğum chanel chanceyı begenmedım bazı parfümlerın taklıdını ıyı yapamıyorlar acı gercek 100 ml aldım birde poff ya pooffff :( başka markadan alsaydım keşke dp alkol sırf of ya

şu meşhur Bihter'in parfümü olan absolutely irresistible için gittim bugun ama bitirmişsinizz kızlar:)
hypnotic poison aldım çıktım. Biraz ağır mı ne içime sinmedi sonradan

cnm bana arkaassım dp den hypnotic almış ilk başta alkol kokuor ama sonradan buram buram vanlya kokuyor agırda degil off çok güzel valla adını sormayan kalmadı.. bnde soylemiorum hemn gder alırlar die.. içine sinsin çok hoş koku bence

evet kızlar bugün d&p ye gittim
elimde bi paket selpak mendille
istediğim kokuları sıktım ve adlarını yazdım
sora biraz turlayınca uçtular
ve oturan kokulardan daha rahat beğendim
ve çeşit çeşit aldım
eşime de kendime de
ve evden götürdüğüm orjinali ile d&p dekinin arasında neredeyse hiç fark yok
günlük için d&p bence çok iyibayanssulusmile
hangi parfümleri aldın canım ?bana da önerir miisn?ben burbery clasic kullanıyorum buna uygun birşey opuyorumnanaktan

d&p den dün almış olduğum chanel chanceyı begenmedım bazı parfümlerın taklıdını ıyı yapamıyorlar acı gercek 100 ml aldım birde poff ya pooffff :( başka markadan alsaydım keşke dp alkol sırf of ya
canım ben alırken satıcı bana 100 ml liklerde değişme yapıyoruz demişti..chanel chance ın orjinalini de D&P dekini de sevmiyorum ben.. fiş aldıysan fişinle git bence değiştirirler çok kullanmadıysan..
benim de wish im bitti o kadar çok kullandım ki :))) başka kokular deniyip alıcam bu kez..ama wish de süper...

hangi parfümleri aldın canım ?bana da önerir miisn?ben burbery clasic kullanıyorum buna uygun birşey opuyorumnanaktan

givenchy absolutely, bunun orjinali var benim inanın neredyse ayıramıyosunuz.herkes çok beğendi.ama bunu bihterin parfümüyle karıştırıyolar o değil
bi de 13 numaralı bi parfüm verdi bana adını unuttum şimdi.o da çok hafif.yeşil elma ve biraz da çiçekli bi koku.ama çok çok kalıcı olduğunu söyleyemem.ama tam yaz kokusu.
bi de 212 sexi aldım bu da süper ama biraz ağır bi koku özel günler ve akşamlar için ideal.eşimin favorisi oldu diyebilirim.ama yaz için ağır kaçar
escada pasific paradise bu da süperdi ve kesinlikle sırada o var ama şimdilik yeğenim aldı ve birbirimizden otlanıyoruz.bu parfümün orjinalini de düşünüyorum
bu arada c22 diye bi koku vardı.bu da tam genç kan kokusu.hafif vişne ve şekerli bi koku.
noa nın deodorantını aldım sadece ama tam anlıyamadım henüz güzel gene de
eşime de aqua di cio aldım ve 212 sexi men aldım
ikisi de süper valla
orjinallerini de kullanıyodu zaten
ama kızlar bakın bu selpak mendil işi çok işe yaradı
kumaş ya da selpak mendil işini yapın muhakkak kokular karışmadan güzelce karar veriyosunuz

givenchy absolutely, bunun orjinali var benim inanın neredyse ayıramıyosunuz.herkes çok beğendi.ama bunu bihterin parfümüyle karıştırıyolar o değil
bi de 13 numaralı bi parfüm verdi bana adını unuttum şimdi.o da çok hafif.yeşil elma ve biraz da çiçekli bi koku.ama çok çok kalıcı olduğunu söyleyemem.ama tam yaz kokusu.
bi de 212 sexi aldım bu da süper ama biraz ağır bi koku özel günler ve akşamlar için ideal.eşimin favorisi oldu diyebilirim.ama yaz için ağır kaçar
escada pasific paradise bu da süperdi ve kesinlikle sırada o var ama şimdilik yeğenim aldı ve birbirimizden otlanıyoruz.bu parfümün orjinalini de düşünüyorum
bu arada c22 diye bi koku vardı.bu da tam genç kan kokusu.hafif vişne ve şekerli bi koku.
noa nın deodorantını aldım sadece ama tam anlıyamadım henüz güzel gene de
eşime de aqua di cio aldım ve 212 sexi men aldım
ikisi de süper valla
orjinallerini de kullanıyodu zaten
ama kızlar bakın bu selpak mendil işi çok işe yaradı
kumaş ya da selpak mendil işini yapın muhakkak kokular karışmadan güzelce karar veriyosunuz

sağol canım ya ne alacağımı şaşırdım yardııııımmm ediiiin lütfeeeen (tüm arkadaşlar)) kaydirigubbakcemile5

kızlaaar ben bihterin kokusunu denedim v5 değil onun kodu G9 kızlar gerçekten çok güzel :)) ultraviyole, armani gino ve sexy grafitiyi de denedim, grafitiden çok umutluydum ama hayal kırıklığına uğrattı beni :( çilek kokusu sanıyordum şeftali kokusu dedi görevli bayan..sanırım G 9 u alıcam :)))

Son düzenleme:
chanel chance,issey miyake ve ralph lauren kullandım hepside çok hoş
issey miyake biraz daha hafif diğerlerine nazaran

gece için dediniz de aklıma geldi, sizce bihterin parfümü gece için kullanılacak bir koku mu ? günlük kullanılır mı ? malum koku bihterin olduğu için sanki bana gece kullanılacak bir parfüm gibi geldi de..

Son düzenleme:
oda bihter olarak kaldı yani of of of :umursamaz:

cnm sen bana özelden mesaj yazmışsın fakat ben yanıt veremedim.50 mesajım olması gerekiyorumuş.Ben şuan Burbery kullanıyorum D&p deki kodu B14 fakat bir ara kampanyasında denemek için 30 cc lık farklı bir koku vermişlerdi.İssamiyake Vital acayip çok hoş bir kokusu var.Burbery biter bitmes onu alacağım.Ve diğer tavsiye edeceğim parfüm gene D&P den Armoni Code.Umarım yardımcı olabilmişimdir tatlım.opuyorumnanaktan

gece için dediniz de aklıma geldi, sizce bihterin parfümü gece için kullanılacak bir koku mu ? günlük kullanılır mı ? malum koku bihterin olduğu için sanki bana gece kullanılacak bir parfüm gibi geldi de..

ya canım benim kafam karıştı
bu bihterin parfümü değil orjinali bende var onun kare bi şişesi var yeşil kapağı da pembe.
hatta nette de var bak dur ekliyim
ama orda bihter diyolar
ben bihterinkini koladım çok ağır orjinali
ama bu tam çiçek ve meyve
yani gece gündüz süper bi koku
evet k9 nosu

chanel change orjınaliyle birebir aynı sıkınca sormayan kalmıo bayılıorum bu kokuya ayrıca noa,gloria da da çok başarılılar birebir aynı

G9 denedim bende çok güzel değişik bir koku gerçekten çok beğendim ama kalıcı olmadı bende oyüzden almadım.b19 çok kez denemiştim dp de kokusunu alamıyordum birtürlü herhalde tenime uymuyor diye düşünüyordum birkez daha deneyim dedim buseferki de acayip kalıcı çok güzel şekerli bir kokuydu anlamadım gitti valla.sonuç olarak b19 aldım iki gündür bileğimde kokusu hala duruyor.

G9 denedim bende çok güzel değişik bir koku gerçekten çok beğendim ama kalıcı olmadı bende oyüzden almadım.b19 çok kez denemiştim dp de kokusunu alamıyordum birtürlü herhalde tenime uymuyor diye düşünüyordum birkez daha deneyim dedim buseferki de acayip kalıcı çok güzel şekerli bir kokuydu anlamadım gitti valla.sonuç olarak b19 aldım iki gündür bileğimde kokusu hala duruyor.

g9 ben de iki gün kaldı tenden tene ne kadar fark ya
ben burda bazen okuyorum orda deniyorum nasıl diyorum
her koku kerkeste farkediyo işte

ya canım benim kafam karıştı
bu bihterin parfümü değil orjinali bende var onun kare bi şişesi var yeşil kapağı da pembe.
hatta nette de var bak dur ekliyim
ama orda bihter diyolar
ben bihterinkini koladım çok ağır orjinali
ama bu tam çiçek ve meyve
yani gece gündüz süper bi koku
evet k9 nosu
canım behlülün bihtere hediye ettiği koku bu aşağıdaki fotodaki..Givenchy Absolutely Irresistible bu parfümün adı dp deki kodu G9..Givenchy'nin bir parfümü daha var onun adı da very irrestible bunun dp deki kodu V4. Bu iki parfümü hep birbirlerine karıştırırlar.. Absolutely bihterinki..
absolutely-irresistible-mini-by-givenchy-13-oz-mini-edp-women.jpg

dkvplgknlmkg.jpg

Son düzenleme:
canım behlülün bihtere hediye ettiği koku bu aşağıdaki fotodaki..Givenchy Absolutely Irresistible bu parfümün adı dp deki kodu G9..Givenchy'nin bir parfümü daha var onun adı da very irrestible bunun dp deki kodu V4. Bu iki parfümü hep birbirlerine karıştırırlar.. Absolutely bihterinki..
absolutely-irresistible-mini-by-givenchy-13-oz-mini-edp-women.jpg

dkvplgknlmkg.jpg

sen bunun orjinalini kokladın mı
bu farklı daha ağır bi koku
benim resme eklediğim var ya hani en üsteki parfüm pembe kapaklı olan işte g9 o
Givenchy Absolutely başka Givenchy Absolutely Irresistible başka
ikisi ayrı parfüm
ama bihterinki bu diyolar
bendeki orjinali olmasa ben de bilmezdim parfüm g9 la birebir aynıbilmiyorumkismile
hatta ben parfüm almaya bendeki parfümle gittim kız kokladı bunu verdi
amaan neyse işte g9 süper bi koku dün sıktım yeğenime gittim teyze efil efil geliyo süpermiş bu ya dediboshayallersmile

Son düzenleme:
Back