- Konu Sahibi ades_ballibadem
d&p den dün almış olduğum chanel chanceyı begenmedım bazı parfümlerın taklıdını ıyı yapamıyorlar acı gercek 100 ml aldım birde poff ya pooffff başka markadan alsaydım keşke dp alkol sırf of ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hangi parfümleri aldın canım ?bana da önerir miisn?ben burbery clasic kullanıyorum buna uygun birşey opuyorumnanaktanevet kızlar bugün d&p ye gittim
elimde bi paket selpak mendille
istediğim kokuları sıktım ve adlarını yazdım
sora biraz turlayınca uçtular
ve oturan kokulardan daha rahat beğendim
ve çeşit çeşit aldım
eşime de kendime de
ve evden götürdüğüm orjinali ile d&p dekinin arasında neredeyse hiç fark yok
günlük için d&p bence çok iyibayanssulusmile
canım ben alırken satıcı bana 100 ml liklerde değişme yapıyoruz demişti..chanel chance ın orjinalini de D&P dekini de sevmiyorum ben.. fiş aldıysan fişinle git bence değiştirirler çok kullanmadıysan..d&p den dün almış olduğum chanel chanceyı begenmedım bazı parfümlerın taklıdını ıyı yapamıyorlar acı gercek 100 ml aldım birde poff ya pooffff başka markadan alsaydım keşke dp alkol sırf of ya
hangi parfümleri aldın canım ?bana da önerir miisn?ben burbery clasic kullanıyorum buna uygun birşey opuyorumnanaktan
givenchy absolutely, bunun orjinali var benim inanın neredyse ayıramıyosunuz.herkes çok beğendi.ama bunu bihterin parfümüyle karıştırıyolar o değil
bi de 13 numaralı bi parfüm verdi bana adını unuttum şimdi.o da çok hafif.yeşil elma ve biraz da çiçekli bi koku.ama çok çok kalıcı olduğunu söyleyemem.ama tam yaz kokusu.
bi de 212 sexi aldım bu da süper ama biraz ağır bi koku özel günler ve akşamlar için ideal.eşimin favorisi oldu diyebilirim.ama yaz için ağır kaçar
escada pasific paradise bu da süperdi ve kesinlikle sırada o var ama şimdilik yeğenim aldı ve birbirimizden otlanıyoruz.bu parfümün orjinalini de düşünüyorum
bu arada c22 diye bi koku vardı.bu da tam genç kan kokusu.hafif vişne ve şekerli bi koku.
noa nın deodorantını aldım sadece ama tam anlıyamadım henüz güzel gene de
eşime de aqua di cio aldım ve 212 sexi men aldım
ikisi de süper valla
orjinallerini de kullanıyodu zaten
ama kızlar bakın bu selpak mendil işi çok işe yaradı
kumaş ya da selpak mendil işini yapın muhakkak kokular karışmadan güzelce karar veriyosunuz
oda bihter olarak kaldı yani of of of :umursamaz:
gece için dediniz de aklıma geldi, sizce bihterin parfümü gece için kullanılacak bir koku mu ? günlük kullanılır mı ? malum koku bihterin olduğu için sanki bana gece kullanılacak bir parfüm gibi geldi de..
G9 denedim bende çok güzel değişik bir koku gerçekten çok beğendim ama kalıcı olmadı bende oyüzden almadım.b19 çok kez denemiştim dp de kokusunu alamıyordum birtürlü herhalde tenime uymuyor diye düşünüyordum birkez daha deneyim dedim buseferki de acayip kalıcı çok güzel şekerli bir kokuydu anlamadım gitti valla.sonuç olarak b19 aldım iki gündür bileğimde kokusu hala duruyor.
canım behlülün bihtere hediye ettiği koku bu aşağıdaki fotodaki..Givenchy Absolutely Irresistible bu parfümün adı dp deki kodu G9..Givenchy'nin bir parfümü daha var onun adı da very irrestible bunun dp deki kodu V4. Bu iki parfümü hep birbirlerine karıştırırlar.. Absolutely bihterinki..ya canım benim kafam karıştı
bu bihterin parfümü değil orjinali bende var onun kare bi şişesi var yeşil kapağı da pembe.
hatta nette de var bak dur ekliyim
ama orda bihter diyolar
ben bihterinkini koladım çok ağır orjinali
ama bu tam çiçek ve meyve
yani gece gündüz süper bi koku
evet k9 nosu
canım behlülün bihtere hediye ettiği koku bu aşağıdaki fotodaki..Givenchy Absolutely Irresistible bu parfümün adı dp deki kodu G9..Givenchy'nin bir parfümü daha var onun adı da very irrestible bunun dp deki kodu V4. Bu iki parfümü hep birbirlerine karıştırırlar.. Absolutely bihterinki..