D&P açık parfüm kullananlar

opuyorumnanaktanwish kokusunu biraz tarif edebilir misin ?bayanssulusmile
hafif şekerli bir koku, kokuyu tam olarak tarif edemiyorum canım ama netten şöyle buldum:
Marka: Chopard
Koku Ailesi: Oriental
Üst notalar: çilek gül ağacı akasya pembe hanımeli Çin üzümü
Orta notalar: osmantus orkide müge siyah menekşe
Alt notalar: çikolata tütsü patçuli vanilya amber sandal ağacı

genelde kış kokusu diye yazmışlar ama bence çok hafif bir koku ya da bende öyle duruyor:)))..yazın da kullanılır diye düşünüyorum..

Escada magnetism şişede agır gibi dursa, şekerli çok hoş bir koku
kesinlikleeee tavsiye ederim. kıyafetlerinize sıkarsanız birkaç gün sonra tekrar koktugunu farkedersiniz,

E9 Defile ESCADA COLLECTION

Kullanıyorum çok ağır olmayan ve tatlı kokuları sevenler için tüm arkadaşlarım beğendi belki yaş icabı çok hoş şekerimsi bi kokusu var eğer sizde böle sewiyosanız bi bakın derimm

cnm çok şekersin benim için arayıp bulmuşsun opuyorumnanaktan en yakın zamanda deneyecegim ...başka dp'den begenerek kullandıgın parfum var mı gitmişken onlarından kokusuna bakayım bayanssulusmile

arkadaşlar lütfen bana yuh demeyin size birşey sorucam dpnin 21kodlu kokusunun adını bilen varmı lütfen cvp verin bugün onu aldım aceleyle ama adını bile bilmiyorum nette araştırdım bulamadım

ben dp de c14 kodlu bi açık parfum kullanıyordum herkezin çok hoşuna gıdıyordu herkez bu hangi parfüm markası ne dıye soruyolardı gerçekten çk güzel böle şekerimsi bi koku insanın kendı kendını yıyesı gelıyo

kalıcı oluyor mu burdan aldıklarınız acaba?

canım benım bu parfumler sahte degıl zaten taklıt soyle dusunelım marka bır çanta dusun bırde onun cok basarılı bır taklıdını dusun onun gıbı kalıtelı malzeme kalıtelı işçilik ama tek farkı dusunce model çalıntı taklıt işte aradakı fark bu
kalıcılık olayıda parfumun ıcerıgıyle alakalıdır ılk kokladıgında ülleeennn bu ne bıcım bır koku pok gıbı agır boguldum dıyorsan o parfum durdukca açılan kalıcı bır kokudur koklar koklamazda aaaa ne hoş çiçke buketı gıbı ahhh ne hoş ferah dıyosan o kokuda muhtemelen yarım saat donra ucacaktır orgınaldede boyledır taklıttede bırde taklıtlerın rengıne dıkkat edın kalıcılık konusunda en ıyı ıp ucu budur acık renkler cabuk ucar koyu renkler daha yogun kokulardırsengözlerimebaksanab

kızlarr d&p absolutely irresistible ı çıkardımı bilen var mı? 2-3 ay önce yoktu sadece very irresistible vardı absolutely i yapmamışlardı bikaç yorum okudum şimdi sanki çıkmış gibi bilen varsa söyleyebilir mi gidip bakmak istiyorum kokusuna benziyor mu benzemiyromu orjinaline?

cnm çok şekersin benim için arayıp bulmuşsun opuyorumnanaktan en yakın zamanda deneyecegim ...başka dp'den begenerek kullandıgın parfum var mı gitmişken onlarından kokusuna bakayım bayanssulusmile
canım burbery weekend, burbery classic , noa beğendiğim parfümler arasında :)) tommy girl,ralp, candy,bulgari omnia yi de çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyeceğim..şekerli ve yoğun koku seviyorsan escadanın kokuları çok güzel..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…