- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
hiç denemedim kokusunu ama candy var canım d&p 'de ..50 ml 12 tl ; 100ml 22 tl idi sanırım..arkadaslar bende d&p den parfum almayı düşünüyorum chnael candy d&p de varmı ve 50 cc kaç para?yardımcı olursanız sevinirim :asigim::asigim::1closedeyes:yerimseniben
hiç denemedim kokusunu ama candy var canım d&p 'de ..50 ml 12 tl ; 100ml 22 tl idi sanırım..
wish pek kalıcı değilmiş , koku süper bir de kalıcı olsaydı daha çok hoşuma gidecekti..escada collection baya bir kalıcı..:)
hiç denemedim kokusunu ama candy var canım d&p 'de ..50 ml 12 tl ; 100ml 22 tl idi sanırım..
hafif şekerli bir koku, kokuyu tam olarak tarif edemiyorum canım ama netten şöyle buldum:opuyorumnanaktanwish kokusunu biraz tarif edebilir misin ?bayanssulusmile
ya d&p de bırtney spears Curious ve burberry weekend var mı ?:asigimpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
hafif şekerli bir koku, kokuyu tam olarak tarif edemiyorum canım ama netten şöyle buldum:
Marka: Chopard
Koku Ailesi: Oriental
Üst notalar: çilek gül ağacı akasya pembe hanımeli Çin üzümü
Orta notalar: osmantus orkide müge siyah menekşe
Alt notalar: çikolata tütsü patçuli vanilya amber sandal ağacı
genelde kış kokusu diye yazmışlar ama bence çok hafif bir koku ya da bende öyle duruyor:)))..yazın da kullanılır diye düşünüyorum..
kalıcı oluyor mu burdan aldıklarınız acaba?
canım burbery weekend, burbery classic , noa beğendiğim parfümler arasında :)) tommy girl,ralp, candy,bulgari omnia yi de çok merak ediyorum en kısa zamanda deneyeceğim..şekerli ve yoğun koku seviyorsan escadanın kokuları çok güzel..cnm çok şekersin benim için arayıp bulmuşsun opuyorumnanaktan en yakın zamanda deneyecegim ...başka dp'den begenerek kullandıgın parfum var mı gitmişken onlarından kokusuna bakayım bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?