• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

dayanamadm bugün D&P ye gittm,coco mademoiselle aldım,gayet güzel,böyle ekşimsi bi koku hssedyorm ara ara,nedir içeriği bunun arkdşlar??? bi de Bakırköy D&P deki kız kadar suratsız bi kız görmedm ben,yok böyle bişey:kızgın:

İzmir'de 4 tane D&P var ve ben 1 ay öncesine kadar 2 şubesinden alışveriş yapıyordum ama dediğin gibi her 2 şubede de satıcılarda 5 karış surat, insan geriliyor böyle olunca.Fakat en son aldığım parfümü hiç gitmediğim bir şubesinden aldım,satıcı bayan ilgili ve güler yüzlüydü bundan sonra ordan almayı düşünüyorum,diğerlerinde insan parfüm denemeye çekiniyor :oklava:

kızlar ben D&P'den hypnotic poison almaya karar verdim kullananlar nasıl sizce kalıcı mı kokusu ??
off off ben bunu kullandım inanılmaz ağır canım ya şişe yarıya geldı ben bıraktım parfümü çünkü içim bayıldı bak hipnoz diye bir parfüm var onu dene birde.. bende gecenlerde raxannenın acık parfumunden chanel şans aldım ayy cok güzel artık hep bnu kllanıcaam tenımede cok guzel gıtti bütün şişetı üstüme sıkasım gelıyoropuyorumnanaktan

dayanamadm bugün D&P ye gittm,coco mademoiselle aldım,gayet güzel,böyle ekşimsi bi koku hssedyorm ara ara,nedir içeriği bunun arkdşlar??? bi de Bakırköy D&P deki kız kadar suratsız bi kız görmedm ben,yok böyle bişey:kızgın:

Kokunun alt notalarını paçuli vetiver, vanilya ve beyaz misk, orta notalarını tomurcuk gül, İtalyan yasemini, üst notalarını greyfurt, portakal ve bergamut oluşturuyor.
bende kullanıyorum gercekten guzel bır parfum gule gule kullan yerimseniben

arkadaşlar bi arkadaşımda şişesini gördüm L12 yazıyordu. bunun orjinali nedir bilen var mı?
elinde kodların listesi olan yani???
yardım ederseniz teşekkür ederim...

kızlar bunların şubeleri nerede yaaa
anadolu yakasında olan varmı acaba?
sameden alan varmı tavsiye edrmisiniz???
kadıköy altıyolda 3 tane şubesi var canım benim bildiğim..anadolu yakasının başka ilçelerinde de vardır eminim ki..sana yakınsa detaylı olarak tarif edebilirim altıyoldakileri..

Son düzenleme:
kızlar ben de bugün escada collection, wish, hypnoz, ysl cinema denedim..birbirine çok yakın kokular keskin bir şekilde ayırt edemedim .. en yoğunu sanırım escada collection, diğer tüm kokuları bastırdı..buram buram kokuyor çok şekerli ve kalıcı bir koku..ben wish aldım özellikle de babam wish e bayıldı ne kadar güzel diyip duruyor wishi tavsiye eden arkadaşa çok teşekkürler hakkı varmış valla ben de çok beğendim wishi...

merhaba şekerlerr bende beyaz tenliyim. acaba hangi parfumleri önerirsiniz koduyla birlikte yazarmısınız daha önce birkez D&p kullandım onunda ismini hatrlamıyorum çok şekerli olmasını istemiyorum ama ağırda olmasın bekliyorum önerilerinizi şimdiden çok teşekkür ederiimmmm hihoyyyt

Kokunun alt notalarını paçuli vetiver, vanilya ve beyaz misk, orta notalarını tomurcuk gül, İtalyan yasemini, üst notalarını greyfurt, portakal ve bergamut oluşturuyor.
bende kullanıyorum gercekten guzel bır parfum gule gule kullan yerimseniben

tşk ederim tugibu :) yerimseniben

E17 Escada magnetism kullanan varmı aranızda kokusu sizce nasıl kalıcımı??
Ben geçen gün aldım kullanıyorum kokusuna bayılıyorum annem sen evden cıktıktansonra bile buram buram kokuyor saatlerce diyorr dolabımın kapagını actıgımda gunlerce kokussu geliyor ama sanki sıktıktan bi kac saat sonra kokusunu duyamıyorum belkide burnum kokuya alıstıgı icn öyle geliyor olabilirmi?? :)

E17 Escada magnetism kullanan varmı aranızda kokusu sizce nasıl kalıcımı??
Ben geçen gün aldım kullanıyorum kokusuna bayılıyorum annem sen evden cıktıktansonra bile buram buram kokuyor saatlerce diyorr dolabımın kapagını actıgımda gunlerce kokussu geliyor ama sanki sıktıktan bi kac saat sonra kokusunu duyamıyorum belkide burnum kokuya alıstıgı icn öyle geliyor olabilirmi?? :)
escadanın kokuları çok başarılı, magnetizmi de deniyecektim bak şimdi aklıma geldi onu unuttum :( kokuyu biraz tarif eder misin canım , şekerli bir koku mu ? kokusu baya kaldığına göre demek ki azıcık ağır..

3-4 gün önce D&P'den gidip hypnotic poison aldım..denilenlerin aksine (ağır kokulardan hoşlandığımdanmıdır bilmem ama) öyle insanı rahatsız edicek gibi bir koku gibi gelmedi bana..
çok sevdim üstelik oldukça kalıcı.. daha öncede ağır kokulardan kullanırdım ama bu içlerinde en iyi olanı kimisini sıktığımda başım ağrırdı üstelik bu koku için çevremdende çok güzel kokuyosun diye tapkiler aldım..bayanssulusmile
hypnotic poison'la mutluyum ben ..zemuszemus

yani orjinal değil sahte ama sağlık bakanlığı onaylı
orjinal parfümlerin kokularının aynısı
uygun fiyatlı olan parfümler

mesela bu d&p diye bahsettiğimiz firma orjinal parfümlerin aynısını üretip şişelere doldurup satıyor

umarım anlatabilmişimdir :lepi:

arkadaslar bende d&p den parfum almayı düşünüyorum chnael candy d&p de varmı ve 50 cc kaç para?kaydirigubbakcemile4 yardımcı olursanız sevinirim :asigim::asigim::1closedeyes:yerimseniben

Back