- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
dayanamadm bugün D&P ye gittm,coco mademoiselle aldım,gayet güzel,böyle ekşimsi bi koku hssedyorm ara ara,nedir içeriği bunun arkdşlar??? bi de Bakırköy D&P deki kız kadar suratsız bi kız görmedm ben,yok böyle bişey
off off ben bunu kullandım inanılmaz ağır canım ya şişe yarıya geldı ben bıraktım parfümü çünkü içim bayıldı bak hipnoz diye bir parfüm var onu dene birde.. bende gecenlerde raxannenın acık parfumunden chanel şans aldım ayy cok güzel artık hep bnu kllanıcaam tenımede cok guzel gıtti bütün şişetı üstüme sıkasım gelıyoropuyorumnanaktankızlar ben D&P'den hypnotic poison almaya karar verdim kullananlar nasıl sizce kalıcı mı kokusu ??
dayanamadm bugün D&P ye gittm,coco mademoiselle aldım,gayet güzel,böyle ekşimsi bi koku hssedyorm ara ara,nedir içeriği bunun arkdşlar??? bi de Bakırköy D&P deki kız kadar suratsız bi kız görmedm ben,yok böyle bişey
arkadaşlar bi arkadaşımda şişesini gördüm L12 yazıyordu. bunun orjinali nedir bilen var mı?
elinde kodların listesi olan yani???
yardım ederseniz teşekkür ederim...
kadıköy altıyolda 3 tane şubesi var canım benim bildiğim..anadolu yakasının başka ilçelerinde de vardır eminim ki..sana yakınsa detaylı olarak tarif edebilirim altıyoldakileri..kızlar bunların şubeleri nerede yaaa
anadolu yakasında olan varmı acaba?
sameden alan varmı tavsiye edrmisiniz???
Kokunun alt notalarını paçuli vetiver, vanilya ve beyaz misk, orta notalarını tomurcuk gül, İtalyan yasemini, üst notalarını greyfurt, portakal ve bergamut oluşturuyor.
bende kullanıyorum gercekten guzel bır parfum gule gule kullan yerimseniben
escadanın kokuları çok başarılı, magnetizmi de deniyecektim bak şimdi aklıma geldi onu unuttumE17 Escada magnetism kullanan varmı aranızda kokusu sizce nasıl kalıcımı??
Ben geçen gün aldım kullanıyorum kokusuna bayılıyorum annem sen evden cıktıktansonra bile buram buram kokuyor saatlerce diyorr dolabımın kapagını actıgımda gunlerce kokussu geliyor ama sanki sıktıktan bi kac saat sonra kokusunu duyamıyorum belkide burnum kokuya alıstıgı icn öyle geliyor olabilirmi?? :)
yani orjinal değil sahte ama sağlık bakanlığı onaylı
orjinal parfümlerin kokularının aynısı
uygun fiyatlı olan parfümler
mesela bu d&p diye bahsettiğimiz firma orjinal parfümlerin aynısını üretip şişelere doldurup satıyor
umarım anlatabilmişimdir :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?