• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Escada magnetism şişede agır gibi dursa, şekerli çok hoş bir koku
kesinlikleeee tavsiye ederim. kıyafetlerinize sıkarsanız birkaç gün sonra tekrar koktugunu farkedersiniz,
evet escada magnetizmi denedim ben de, ilk sıkıldığında çok ağır geliyor fakat 5 dk sonra koku değişiyor hoş bir koku..

kızlar d&p nin cinema deneyın varmı?[/Q ,

tatlım ben 2 hafta önce d&p ye gittim escada collection ve cinema yı denemk için.escada collectionu aldım hatta sonrada cinemayı tekrar koklaınca acaba bunumu alsaydım dedim :D ama cinemda çok güsel kokuyodu ilkbaşta çok ağırıdı kihiç bizaman ilk kokuya aldanmayın testırları sürün çıkın bi dışarda 10 dk dolaşın sonra gerçek koku ortaya çıkar.şuanki parfümümden gayet memnunum escada cellection :D tavsiye ederim

evet arkadaşlar ben de merak ediyorum. özellikle d&p ninkiler iyi diyorlar. kullanan yok mu aranızda?

geçenlerde bir arkadaşımda armani she kokuyordu. d& p den aldım dedi ama inanın orijinalinden hiç farkı yoktu.

Slm kızlar İst/B.Çekmecede oturyorum ve buralarda D&P yok ya :( arastırdım o kdr netten de ama yok yakınlarda nerde var bilen varsa yardımcı olabilir mı şimididen teşşkrler zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

d&p de geçenlerde ralph lauren-hot denedim daha önceden içerisinde hindistan cevizi olduğuğnu ve bura buram HC koktuğunu okumuştum o yüzden denedim hakkaten çok hoş kokuyor gerçi HC çok baskın değil ben daha belirgin olucağını düşünmştm bu yüzden kararsız kaldım çünkü erkek arkadaşımda bu sakız gibi kokuyor dedi ben öyle koku istemiyorum biraz daha karekterli bi koku istiyorum böyle saf şeker sakız bisküvi kokuları kullanmak artık istemiyorum acaba o parfüm banamı öyle geldi kullanan varmı. bana mı öyle geldi diyorum çünknü ben yves rocherin saf hc kokusunu kullanıyodm o kadar yoğun hc kokusuna alışınca belki bu koku bana hafif gelmiştir diye düşünüyorum o yüzden 3. bi fikre ihtiyacım var nediyosunuz kullanan bilen var mı

dün d&p den parfüm aldım arkadaşlar kampanyası varmış 100ml alana 30 ml ve deodorant hediye burdan not ettiğim bi kaç kokuyu orda denedim gerçekten hepsi çok güzel ama ilk sıktığınızda anlaşılmıyor zaman geçtikçe kokular ortaya çıkıyor benimde aklım karıştığı için yine eski kullandığım burberys weekend aldım bide bulgari yeni bi koku çıkarmış 30 ml olarak onu veriyorlar deodorantıda ralph louren kodu R10 gerçekten çok hoş kokular tavsiye ederim

Hypnose gerçekten çok ağır.Cok başımı ağrıtıyor.Naomi Campell de iyidir.ıdare eder bir koku=) She de cok güzel.Versacenin bir kokusu var oda hoş=) Candy'i de seviyorum ama 18 yaş altı bir parfüm gibi o.

Amaaaaaaaaaaa d&p den favoriiiiim Noa ve Lolita lift! Kesinlikle bayılacaksınız!

Back