D&P açık parfüm kullananlar

dp sıktıgında yaglı bir hıs bırakıyormu dogrumu kızlarr ??
evet malesef bırakıyor canım ama her parfümünde aynı oranda değil, bazı kokularında sanırım özellikle ağır kokularında yani dışardan bakıldığında rengi çok koyu oranlarda daha fazla bırakıyor, açık sarı olanlarda yani hafif kokularda pek yok o yağlı his ya da leke..

genl olarak tüm D&P parfümlerinde yağlılık hissi oluyor ama zaten tüm açık parfümler yağlı oldukları için kalıcı oluyorlar.orjinal bu anlamda en iyisi ama d&p kadar yağlı açık parfüm markası da görmedim ben beğenmiyorum.

anladım canımm akannehir elbiselerede leke yapıyor kotu o zaman.. aslında bunu sikayet formuna falan yazmak gerek dp ye... düzeltsinler bari benneyaptımki

ben açık parfüm kullandım ama çok pişman oldum.. kokusu kalıcı ama basit bir koku yani fazla sıkınca neredeyse mide bulandırıyor.. biraz paraya kıyıp orijinal almak en iyisi sanırım =(

d&p den parfüm almayı dusunuorum kızlar.. daha önce gloria kullanmıstım çok güzel koku gerckten.

yeni bişeler denemek istiyorum bana önerecegınız neler var ??

çokkkkk kalıcı çokkkk etkıleyıcı olmasını istiyorum. :)) hanı bi ortama girdiğimde kokuyu herkes alsın. yolda yururken yanımdan gecenler o kokuyu hıssetsın, ucup gıtsın istemiyorum.

bana bu konuda yardım edermısınız lutfen. gerçekten güzel bir koku olmalı :) kaydirigubbakcemile2

bebişlerrr d&p de şu parfümleri kullanan varsa yorumlayabılırmı cok merak edıyorum orjinaline benzetebilmişmi d&p..etkileyici bi parfüm arıyorummm escada collection ıma rakipkaydirigubbakcemile3
DOLCE GABANNA THE ONE D22
DIOR PURE POıSON P11
ARMANı CODE A20
yorumlarınıza ihtiyacım vaarrr

kızlar d&p parfümleri kalıcı mı yani genel olarak kokular kalıcı oluyor mu alıp kullananlar ne dersiniz?

bazı parfumlerde deıl ama genel olarak basarılı kalıcı kokuları var.
candy, gloria, hypnotic poison çoook kalıcı kokular.

banada yardm edın lutfennnnnn.... etkileyici çokkkkkkkkkkk kalıcı bi parfüm istiorum ne önerebılırsınız ???

Kesinlikle candy süper tavsiye ederım kızlar bayanssulusmileopuyorumnanaktan

anladım canımm akannehir elbiselerede leke yapıyor kotu o zaman.. aslında bunu sikayet formuna falan yazmak gerek dp ye... düzeltsinler bari benneyaptımki

evet leke yapıyor malesef. ben saf gibi yeni aldığım triko bir hırkaya sıktım. sıktığım kısımlar resmen pörsüdü bilmiyorumkismile ve bir daha o hırkayı giyemedim. çokta severek almıştım benneyaptımki

mrb arkadaşlar bende yenı uye oldum kadınlar kulubune
yaa daha once avondan kullanıyorum ama hiç memnun deılım kalıcı deıl çokda bı etkıleyıcı ozellıgı yok
ama arkadslarımdan duydum d6p iyi dıyolarlar bı kaç ismi yazdım onalrı alıcam
ama ben bole guzel etkıleyıcı bı koku istıyorum kışkırtıcı:):):)
bılen varsa nolur adını yada kodu solesınler
sımdıden tesekurler...

kızlarrrr yine bana dp yolu göründü 2şişe collection bitirdikten sora collection kadar etkileyici koku arayısına girdim bikac parfum kulagma geldi etkileyici ve kalıcı sizlerle paylasmak istedim kullananlar varsa yorumlarını solerlerse cok sevinirim
THE ONE D22
NARCıSO RODRUGıEZ FOR HER N6
ORGANZA O4
HUGO BOSS DEEP RED H4
yardımlarınızı beklıyorummm cok kalıcı ve etkileyici hangisi sizceee

dolce gabbana the one.d&p den kullandım.bana etkileyici gelmişti.(tene-cilde göre değişebilir:her tende kalıcılığıda kokusuda farklı olabilir).:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…