D&P açık parfüm kullananlar

canım f3 'e bir bak istersen, dior forever diye geçiyor..bir de choclate diye bir parfüm varmış sanırım o da pek bilinmiyor..

şekerlerrr bide hötkır diye bir parfum duydum o hot couture mi yoksaaa ayrı bi parfum mu anlamadım gtti hot couture hötkır diye mı okunuyo yoksa :S kafam karıstıı arkadas ıddıa edıo hotkır ayrı bır parfm diyee

kavaklı dan almıştım ben Ralph - Lauren Ralph kokusunu almıştım. çok güzeldi ama kalıcı değildi.
DP den Hypnotic Poison deniycem şimdi :)

dpde oyle bır parfum yokmus cnm f3 deneyemedım bu arada magnlına
f3'ü ben kullanıyorum canım şuanda yeni çıkarmışlar bunu sanırım ama alalı 2 -3 ay oldu yani..belki baktığın şubesinde yoktur,hatta ben burdaki listeye de bakmıştım 9. sayfadaki ,yeni olduğu için o listede de yoktu..ben kadıköyden aldım..

sanırım baktığım yerde yoktu..bikaç yere daha bakacağım inş bulabılırım cnm.. şöyle kendıme yakısan cok hafıf olmayan cokda agır olmayan bı parfm bulsam ve sıkılmayıp içime sinse hep onu kullanacağım ama işte sıkıldım hepsinden de.. bakalım bu parfum maceram nereye kdar gıdıcek bole :)

kızlar bide aklıma yatan bı parfum bulana kadar armanı she yada hot couture kullanacagım szce bu ıkısınden hangısı gunduz kullanıma daha uygun yada hangısı gece kullanıma daha uygun?

m9(manıa)cok güzel kızlar aklınızda olsun misler gibi cok kalıcı değil yalnızbelki bende öle olmuştur siz yinede bi koklayın

açık tercihim benimmm d&p escada collection kullanıyorum tenimede gidiyor.3 yıldır kuyllanıyorum walla.sevgilimde çok beğeniyor hatta bitiyor kokuma daha ne diyim ya.bundan iyisi şamda kayısı:sm_cool:

escada collection kullanıyorum çok güzell başka bişey demiyorum yaaa yanık şeker kokusuyla insanı fet ediyorrrr

bir insan kokunu özledim denmesinden başka neyi isterki sevgilisinden.ben bunu yaşıyorum çokta mutluyum..escada collection.. yanık şeker kokusu fena..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…