• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Kızlar merhaba, bvlgari klasik almak istiyorum dpden. Daha önce alıp kullanan var mı aranızda bilgi verirseniz çok sevinirim. Orjinalini hiç koklamadım ama çok övdüler, merak ediyorum. Sizden cevap gelirse ona göre önce dp versiyonunu kullanmak istiyorum.

Arkadaşlar ben dp chanel chance kullanıyorum . Sıktığım zaman herkes sorup duruyo . Çok fazla kalıcı ve etkileyici, zaten dp nin en çok satan kokularından biri. Çok yoğun olmasina rağmen ağır bi koku değil. Özellikle erkekleri çok etkiliyor . Hatta geçen bi manevi teyzemin yanına giderken sıktım . Ofisine girer girmez bu chanel sesi evet ama dp orijinali çok pahalı alamıyorum dedim. Zaten alma bende orjinali var bu kadar yoğun değil dedi. Bu arada chanel orjinali 500 tl civarı . 200 300 arası olsa alacaktım ama 500 çok fazla geldi .. Kesinlikle öneriyorum

Dp'den lancome hypnose kullanan var mı? Bargelloda denedim orjinaline yakındı ama kalıcılığı çok az, dp'dekini merak ediyorum

Bugün 212 ve jasmin noir denedim. 212 çok fenaydı hiç benzemiyordu acımsı bir kokusu var. Jasmin noir i orjinaline benzettim. Güzel kokuyor. Onu almayı düşünüyorum.

kızlar geçen gün dp den lacoste klasik, bvlgari klasik ve givenchy verry irresistable aldım. Her halükarda kullanılabilecek kokular olduğunu düşündüğüm için. Lacoste gayet güzel ama kalıcı değil, sabah sıkıyorum en fazla öğlene kadar idare ediyor; üstelik en az 8-10 fıs sıkıyorum. Ama yine de koku güzel olduğu için kullanıcam. Ancak bvlgari ve givenchy tam bir rezalet!!! Keskinlikle hiç kokmuyorlar; ilk bir saat yoğun alkol kukuyor, sonrasında ise zerre kadar parfüm kokmuyor. Koku sonradan açılır diye aldım ama defalarca denedim sonuç aynı. Nasıl böyle birşey olur yaa? Benim gittiğim şubede mi sorun var, yoksa dp genelinde mi kalite bu kadar düştü? Benden başka böyle bir durumla karşılaşan oldu mu? Çok sinirlendim ama, gidip değiştiricem :sinirli:.

Valantino nun " Valentina", Yves Saint Laurent " Black Opium ", Narciso Rodriguez " Narciso", Viktor & Rolf " Bonbon ", Gucci " Bamboo ", Paco Rabanne " Olympéa " Bu kokular her tene uyar ve hepsi muhteşem güzel kokular... Daha çok var aslında saymaya kalksam :confused:

Valantino nun " Valentina", Yves Saint Laurent " Black Opium ", Narciso Rodriguez " Narciso", Viktor & Rolf " Bonbon ", Gucci " Bamboo ", Paco Rabanne " Olympéa " Bu kokular her tene uyar ve hepsi muhteşem güzel kokular... Daha çok var aslında saymaya kalksam :confused:
Ben etkileyici seksi bir parfüm istiyorum bunların içinde var mı öyle bir parfüm:cool: sıkıldım çiçek vanilya kokmaktan:rolleyes:

Ben etkileyici seksi bir parfüm istiyorum bunların içinde var mı öyle bir parfüm:cool: sıkıldım çiçek vanilya kokmaktan:rolleyes:
Black Opium denesene, bende yoğun çiçekli kokuları hiç sevmem. Coco Noir (Chanel) oda süper, Paco Rabanne Black XS bence baya seksi, daha önceki verdiğim örneklerden viktor rolf ,bonbon, ve paco rabanne olympéa tatlı kokular özellik ile bonbon baya şekerli, yanlız d&p de numaraları nedir bilmem sen isimlerini not al ve dene, özellik ile BLACK OPIUM dene çok seveceksin:KK200:

Black Opium denesene, bende yoğun çiçekli kokuları hiç sevmem. Coco Noir (Chanel) oda süper, Paco Rabanne Black XS bence baya seksi, daha önceki verdiğim örneklerden viktor rolf ,bonbon, ve paco rabanne olympéa tatlı kokular özellik ile bonbon baya şekerli, yanlız d&p de numaraları nedir bilmem sen isimlerini not al ve dene, özellik ile BLACK OPIUM dene çok seveceksin:KK200:
bonbonu dp de benzetmişlerse denemek isterim.
fiyatı baya uçuk çünkü

Dp de bonbon yok dediler
siz karıştırıyorsunuz bombshelldir o dediler. hayır diye israr etsem de elim boş döndüm.

Dp de bonbon yok dediler
siz karıştırıyorsunuz bombshelldir o dediler. hayır diye israr etsem de elim boş döndüm.
Çok özür dilerim, ben Bonbon'u " Romeo & Juliet " parfümden biliyorum, biz Belçika bayisi olarak o kokuyu kendilerinden rica ettik ve listelerine eklendi. Yurt dışında oldukça popüler bir koku. Bombshell ise Victoria Secret kokusudur, maalesef Bonbona benzemiyor. Romeo Juliet parfum Izmit Kocaelide Istanbulda bayileri yok sanırım, ama belki Bargello veyahut başka açık parfumcülerde vardır. Gerçekten denemeye ve koklamaya değer bir koku, tekrar özür dilerim yanliş yönlendirdìğimdeno_O

Çok özür dilerim, ben Bonbon'u " Romeo & Juliet " parfümden biliyorum, biz Belçika bayisi olarak o kokuyu kendilerinden rica ettik ve listelerine eklendi. Yurt dışında oldukça popüler bir koku. Bombshell ise Victoria Secret kokusudur, maalesef Bonbona benzemiyor. Romeo Juliet parfum Izmit Kocaelide Istanbulda bayileri yok sanırım, ama belki Bargello veyahut başka açık parfumcülerde vardır. Gerçekten denemeye ve koklamaya değer bir koku, tekrar özür dilerim yanliş yönlendirdìğimdeno_O
hiç önemli değil. öyle bir geçiyordum uğrayıp sorayım dedim.bombshell i biliyorum. hiç alakası yok onunla. bonbon zaten çok eski bir koku değil belki zamanla dp de yapar.

hiç önemli değil. öyle bir geçiyordum uğrayıp sorayım dedim.bombshell i biliyorum. hiç alakası yok onunla. bonbon zaten çok eski bir koku değil belki zamanla dp de yapar.

Açık parfümcülerin listesindeki kokuların çoğu milatlık, çok insan aynı parfümü kullanıp duruyor ne yazık ki, oysa yeni çıkan çok harika kokular var. Ve onlardan biri Bonbon, Bargello da var imiş fitifitii fitifitii Teşekkürler bilgi için

Back