- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi ades_ballibadem
-
- #3.361
chloe love alacaksan istiyorsan açık almak yerine emotion love al. birebir aynı kokuyor.kalıcılığıda iyi. kullandığım dönemde çok soran olmuştuKızlar dp'den chloe love kullanan oldu mu? Orjinali ile benzerlik oranı nasıl acaba
chloe love alacaksan istiyorsan açık almak yerine emotion love al. birebir aynı kokuyor.kalıcılığıda iyi. kullandığım dönemde çok soran olmuştu
chloe love sormuşsun cnm ben kullanıyorum vazgeçilmezim oldu resmenCevabın için teşekkür ederim, öyle yaptım zaten şişeyi yarıladım bile :)
dpden mi aldin canim numarasi kac kalici michloe love sormuşsun cnm ben kullanıyorum vazgeçilmezim oldu resmen
Ben etkileyici seksi bir parfüm istiyorum bunların içinde var mı öyle bir parfümValantino nun " Valentina", Yves Saint Laurent " Black Opium ", Narciso Rodriguez " Narciso", Viktor & Rolf " Bonbon ", Gucci " Bamboo ", Paco Rabanne " Olympéa " Bu kokular her tene uyar ve hepsi muhteşem güzel kokular... Daha çok var aslında saymaya kalksam
Black Opium denesene, bende yoğun çiçekli kokuları hiç sevmem. Coco Noir (Chanel) oda süper, Paco Rabanne Black XS bence baya seksi, daha önceki verdiğim örneklerden viktor rolf ,bonbon, ve paco rabanne olympéa tatlı kokular özellik ile bonbon baya şekerli, yanlız d&p de numaraları nedir bilmem sen isimlerini not al ve dene, özellik ile BLACK OPIUM dene çok seveceksinBen etkileyici seksi bir parfüm istiyorum bunların içinde var mı öyle bir parfümsıkıldım çiçek vanilya kokmaktan
bonbonu dp de benzetmişlerse denemek isterim.Black Opium denesene, bende yoğun çiçekli kokuları hiç sevmem. Coco Noir (Chanel) oda süper, Paco Rabanne Black XS bence baya seksi, daha önceki verdiğim örneklerden viktor rolf ,bonbon, ve paco rabanne olympéa tatlı kokular özellik ile bonbon baya şekerli, yanlız d&p de numaraları nedir bilmem sen isimlerini not al ve dene, özellik ile BLACK OPIUM dene çok seveceksin
Çok özür dilerim, ben Bonbon'u " Romeo & Juliet " parfümden biliyorum, biz Belçika bayisi olarak o kokuyu kendilerinden rica ettik ve listelerine eklendi. Yurt dışında oldukça popüler bir koku. Bombshell ise Victoria Secret kokusudur, maalesef Bonbona benzemiyor. Romeo Juliet parfum Izmit Kocaelide Istanbulda bayileri yok sanırım, ama belki Bargello veyahut başka açık parfumcülerde vardır. Gerçekten denemeye ve koklamaya değer bir koku, tekrar özür dilerim yanliş yönlendirdìğimdenDp de bonbon yok dediler
siz karıştırıyorsunuz bombshelldir o dediler. hayır diye israr etsem de elim boş döndüm.
hiç önemli değil. öyle bir geçiyordum uğrayıp sorayım dedim.bombshell i biliyorum. hiç alakası yok onunla. bonbon zaten çok eski bir koku değil belki zamanla dp de yapar.Çok özür dilerim, ben Bonbon'u " Romeo & Juliet " parfümden biliyorum, biz Belçika bayisi olarak o kokuyu kendilerinden rica ettik ve listelerine eklendi. Yurt dışında oldukça popüler bir koku. Bombshell ise Victoria Secret kokusudur, maalesef Bonbona benzemiyor. Romeo Juliet parfum Izmit Kocaelide Istanbulda bayileri yok sanırım, ama belki Bargello veyahut başka açık parfumcülerde vardır. Gerçekten denemeye ve koklamaya değer bir koku, tekrar özür dilerim yanliş yönlendirdìğimden
bonbon bargello da varhiç önemli değil. öyle bir geçiyordum uğrayıp sorayım dedim.bombshell i biliyorum. hiç alakası yok onunla. bonbon zaten çok eski bir koku değil belki zamanla dp de yapar.
hiç önemli değil. öyle bir geçiyordum uğrayıp sorayım dedim.bombshell i biliyorum. hiç alakası yok onunla. bonbon zaten çok eski bir koku değil belki zamanla dp de yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?