• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Gucci guilty var bende. Çok güzel ama intense olanı daha da güzel :KK66: gucci guilty black olanıda begeniyorum. Ama orjinal bunlar . Biliyosun ben açık almıyorum zaten .
ya ben zaten gucci siyah sisesini cook begendimm cok etkileyici farklı bir kokusu var canm ama ben genelde yazın daha cok dsarda oldugum için :D yazın da kullnmak için böle etkileyici güzel bsey arıyorm ama hala karar weremedm :( lalique le parfüm bu aralarr cok övülüyor tatlımsı vanilyamsı cook cekici bir koku diye tekin acar bulsam hemen denicemm hem kmsenin bilmedigi bsey hemde belki aradıgım parfüm o dur diye düşündm bi an :)

Merhaba kızlar,
Soracağım şeyi yalnızca siz bilirsiniz. Lütfen engin deneyimlerinizle bana yardımcı olun. Ben genellikle d&p kullanıyorum. Ama şu tariflere uyan koku d&pde var mıdır? Orijinal olsun ya da olmasın bu parfümün adı nedir? :'(
BONİBON GİBİ, BEBEK GİBİ BİR KOKU. NEDENSE BANA GUCCİ RUSH'ı ANIMSATTI AMA O DEĞIL. GENELLİKLE LİSE VE ÜNİVERSİTE ÇAĞLARİNDAKİ KIZLAR DAHA ÇOK KULLANIYOR. ÇİÇEKLİ VE BAHARATLİ DEĞİL. PUDRA VE DİP NOTASINDA BELLİ BELİRSİZ BİR MEYVE NOTASI OLABİLİR. EMİNİM KULLANDIĞINIZ YA DA ÇOK SIK RASTLADIĞINIZ KOKULARDAN. TAHMİNİNİZE GUCCİ RUSH'ı anımsatan parfümlerden yola çıkarsanız, cevaplarınızdan doğru parfümü bulabileceğime gönülden inanıyorum.

Merhaba kızlar,
Soracağım şeyi yalnızca siz bilirsiniz. Lütfen engin deneyimlerinizle bana yardımcı olun. Ben genellikle d&p kullanıyorum. Ama şu tariflere uyan koku d&pde var mıdır? Orijinal olsun ya da olmasın bu parfümün adı nedir? :'(
BONİBON GİBİ, BEBEK GİBİ BİR KOKU. NEDENSE BANA GUCCİ RUSH'ı ANIMSATTI AMA O DEĞIL. GENELLİKLE LİSE VE ÜNİVERSİTE ÇAĞLARİNDAKİ KIZLAR DAHA ÇOK KULLANIYOR. ÇİÇEKLİ VE BAHARATLİ DEĞİL. PUDRA VE DİP NOTASINDA BELLİ BELİRSİZ BİR MEYVE NOTASI OLABİLİR. EMİNİM KULLANDIĞINIZ YA DA ÇOK SIK RASTLADIĞINIZ KOKULARDAN. TAHMİNİNİZE GUCCİ RUSH'ı anımsatan parfümlerden yola çıkarsanız, cevaplarınızdan doğru parfümü bulabileceğime gönülden inanıyorum.
Escada magnetism?

Merhaba kızlar,
D&G Pour femme? Ama açık parfümcülerde var mı ya da benzetebilmişler mi bilmiyorum

Kızlar dp'den chloe love kullanan oldu mu? Orjinali ile benzerlik oranı nasıl acaba o_O

kızlar 8 yıldır dp kullanıyorum parfümümde aynı hiç değiştiremedim klasik ama vazgeçemediğim koku.herkes te çok beğeniyor.ama tabiki parfümün tene uygunluğuda çok önemli bende herkeste aynı kokmuyor.Şuan 30 tl civarında 100 lüğü tabiki.Benim parfümüm burberry weekend :KK9:

Back