- 23 Ekim 2009
- 18.527
- 3.908
- 448
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #3.381
Nasıl olmuş güzel yapmışlar mı?bonbon bargello da var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasıl olmuş güzel yapmışlar mı?bonbon bargello da var
Kodu o12 olmasi lazimKizlr selam,
Dp'de bvlgarinin bu kokusu var mi? Ya orijinali cok pahali
Canim inan hatirlamiyorum kokuyu. Kendin baksan daha iyi olur..masalgibi benziyor mu sizce orijinaline?
The beat dp deki orjinaliyla alakasiz canim ben the beat i 2 seneye yakin orjinal kullandim bu sayede acik parfumlerinide denedim kiyasladim yok kesinlikle orjinaline benzemiyor hic biri bi bargellodaki yakindi ama cok az benziyodu orjinalinde bi hafiflik var nasi anlatsam boyle cok temiz kremsilik var acik parfumlerinde bu yok.. sanki cay notasini fazla abartmislar acik versiyonlarinda ve kokuyu bildigin aci cay kokusu gibi bisiye donusturmusler..
Kuzumm cok agir bir koku degil the beat o yuzden edp al derim. Ben edp kullandim yillarca oyle bogucu bir yani yoktur.tamam canım o zaman orijinalini alırım ben bunun.
edt daha hafif ve güzel diye okudum bir yerde.
sence edp mi almalıyım edt mi?
sen hangisini kullanıyordun?
bir de temiz koku isteyen birine rahatlıkla önerebileceğin bir koku mudur the beat?
yani çoğu insanın seveceği türden ferah bir şey mi?
blind buy yapmak istiyorum çünkü. sephorada denedim birkaç kez ama hiç alamıyorum kokuyu.
anlamıyorum. o yüzden öyle bir karar aldım.
ben hep kullarinirim pek parfum ismi gilsn bilmem ama kokukari jwlici ve bende kalici parfume bayiliyorumevet arkadaşlar ben de merak ediyorum. özellikle d&p ninkiler iyi diyorlar. kullanan yok mu aranızda?
geçenlerde bir arkadaşımda armani she kokuyordu. d& p den aldım dedi ama inanın orijinalinden hiç farkı yoktu.