• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Kizlr selam,
Dp'de bvlgarinin bu kokusu var mi? Ya orijinali cok pahali:(

Eklentiler

• image.jpeg
    image.jpeg
    15,4 KB · Görüntüleme: 74
D&P nin parfumunu kullaniyorum bende cok memnunum :) bazen benim burnuma bile geliyor kokuya alisaam dahi kiyafetlerim bile ertesi gün parfum kokuyor kaliciligi cok iyi :) birde mad var onuda begeniyorum

kızlar birşey soracağım lise yıllarımda bir parfüm kullandım zambak kokusu idi ama nasıl güzel kokuyordu.... unutmam diye yazmadım adını kodunu şimdi pişmanım bulamıyorum :( dp dekilerde bilmiyor zambak diyorum bi türlü bulamadılar :olamaz:

Burberry the beat ve hugo boss orange nasıl dpde?

Armani fairy diye bi kokuları var.
Kendileri uydurmuş.
Çok güzel gibi gelmişti bana denediğimde ama almamıştım. Kullanan var mı?
Temizlik kokan parfüm isteyince denetmişlerdi bunu.

The beat dp deki orjinaliyla alakasiz canim ben the beat i 2 seneye yakin orjinal kullandim bu sayede acik parfumlerinide denedim kiyasladim yok kesinlikle orjinaline benzemiyor hic biri bi bargellodaki yakindi ama cok az benziyodu orjinalinde bi hafiflik var nasi anlatsam boyle cok temiz kremsilik var acik parfumlerinde bu yok.. sanki cay notasini fazla abartmislar acik versiyonlarinda ve kokuyu bildigin aci cay kokusu gibi bisiye donusturmusler..

The beat dp deki orjinaliyla alakasiz canim ben the beat i 2 seneye yakin orjinal kullandim bu sayede acik parfumlerinide denedim kiyasladim yok kesinlikle orjinaline benzemiyor hic biri bi bargellodaki yakindi ama cok az benziyodu orjinalinde bi hafiflik var nasi anlatsam boyle cok temiz kremsilik var acik parfumlerinde bu yok.. sanki cay notasini fazla abartmislar acik versiyonlarinda ve kokuyu bildigin aci cay kokusu gibi bisiye donusturmusler..

tamam canım o zaman orijinalini alırım ben bunun.
edt daha hafif ve güzel diye okudum bir yerde.
sence edp mi almalıyım edt mi?
sen hangisini kullanıyordun?

bir de temiz koku isteyen birine rahatlıkla önerebileceğin bir koku mudur the beat?
yani çoğu insanın seveceği türden ferah bir şey mi?
blind buy yapmak istiyorum çünkü. sephorada denedim birkaç kez ama hiç alamıyorum kokuyu.
anlamıyorum. o yüzden öyle bir karar aldım.

Arkadaşlar herkes birkaç parfum soylüyor illaki.ama en populerleri hangileri acaba?sayfaları okumak imkansız.dp parfümden anlıyan bir arkadaş ilk on gibi bir liste yapabilir mi hayrına?:oops::KK22:

tamam canım o zaman orijinalini alırım ben bunun.
edt daha hafif ve güzel diye okudum bir yerde.
sence edp mi almalıyım edt mi?
sen hangisini kullanıyordun?

bir de temiz koku isteyen birine rahatlıkla önerebileceğin bir koku mudur the beat?
yani çoğu insanın seveceği türden ferah bir şey mi?
blind buy yapmak istiyorum çünkü. sephorada denedim birkaç kez ama hiç alamıyorum kokuyu.
anlamıyorum. o yüzden öyle bir karar aldım.
Kuzumm cok agir bir koku degil the beat o yuzden edp al derim. Ben edp kullandim yillarca oyle bogucu bir yani yoktur.
Bana gore the beat temizlik hissettiren bi parfum degil canim hafif sekerli bi kokudur sekerli kokularsa benim icin temiz koku degilde boyle hos guzel bir koku gibi gelir ama koklayan cogu insan sever bu parfumu iyy miyy eden olmaz burna hos naif bi koku verir :)) sephoraya bigun yanlizca the beat denemek icin git uzerine kiyafetine bi parca sik hatta kagida bile sik kokusuna bak bence kuzum kör aliş yapmadan once benim nacizane fikrim bu yonde :KK66:

Kızlar merhaba. Geçen gün dp de armani si ve armani she denedim. Malesef ikisini de hiç beğenmedim:KK12:. Kullananlara ve sevenlerine saygı duyuyorum, ama benim tarzım değiller. Eve gelir gelmez bileklerimi iyice sabunladım. Oysaki ne hayallerle denemiştim. Anlaşılan parfümümü bulmak için daha çoook koku denemem gerekiyor :KK54:.

evet arkadaşlar ben de merak ediyorum. özellikle d&p ninkiler iyi diyorlar. kullanan yok mu aranızda?

geçenlerde bir arkadaşımda armani she kokuyordu. d& p den aldım dedi ama inanın orijinalinden hiç farkı yoktu.
ben hep kullarinirim pek parfum ismi gilsn bilmem ama kokukari jwlici ve bende kalici parfume bayiliyorum

Kizlaarr cok tesekkur ederim sizee..

bugun d&p den hep kullandigim I1 kodlu parfumumu almaya gittim gitmisken de burda tavsiye edilen bikac kokuya da bakyim begenirsem alayim dedim ve hipnotic poison ve n°5 aldim cok guzel ikisi de.. teşekkürlerr...

Esim hipnotic i cook begendi...

Kızlar bugün dp den lolita lift ve 212 Sexy aldım. Aslında benim tarzım olan kokular değiller, ama nedense bu sefer denemek istedim. Bakalım inşallah iki kere kullanıp bi kenara atmam :ıslık:.
Bir de tekrar bvlgari klasik denedim (galiba ısrarla beğenmeye zorluyorum kendimi). Ancak lift ve sexy den sonra biraz hafif kaldı, o yüzden yine kokudan hiçbirşey anlayamadım :mad:. Bvlgari ye niye bu kadar taktım bilmiyorum gerçekten, kullanan bilen varsa Allah aşkına bi yardımcı oluversin bana :KK54:.

Selam hanımlar bir üst mesajimda da yazmıştım. DP den 212 Sexy ve lolita lift aldım. Bir süredir devamli kullanıyorum. Her iki koku da tarzım olmasa da gayet hoş kokular, ancak ikisi de hiç etrafa yayilmiyor ve kalıcı da değiller. Insanlara iyice yaklaşıp sarilmadiktan sonra kimse farketmiyor bile. Üstelik en az 8-10 fis sıkmama rağmen :KK43:.
Ben bu kokuları yogun oldukları için; kalıcı ve etrafa yayılan kokulardir düşüncesiyle tercih etmiştim. Ancak öyle olmayınca pek memnun olmadım malesef.
Sıkıldım artık devamli parfüm deneyip bir türlü memnun olamamaktan, hem istediğim tarzda kokan, hem kalıcı hem yayılan bi koku bulamadım gitti :KK12:.
Sizde de mi durum böyle acaba çok merak ediyorum? Lütfen kullananlardan cevap bekliyorum.

Back