arkadaşlar iyi akşamlar. ben 21 yaşımdayım, parfüm sevdam lise zamanlarında başladı. o zamanlar azdı ama sonraları arttı. öğrencilik hali tabi açık parfümlere yöneldim. bir çok parfüm kullandım dp, bargello, ixora, parfumevi, loris, eyfel vs. kimisini bitirdim beğendim kimisini birkaç kullanımdan sonra bi kenara attım. çoğunu attım ama. neden böyle oluyor bilmiyorum. orjinallerini bilmediğim için yorum yapamıyorum. ama mesela burada övülen bir çok kokuyu denedim; noa, sexy grafiti, fantasy, midnight fantasy, magnetism, lady million, 212 sexy, light blue, burberry classic, lolita lift, chloe love, casmir, wish, hypnose, hypnotic poison, lacoste classic, armani she, cheap and chic, flowerbomb, miss dior cherie, paco rabane xs, candy, naomi, lou lou, be delicious, tommy girl, collection, moon sparkle, make me wonder, la vie est belle ve daha fazlası..
ama mesela övgü alanlardan flowerbomb, 212 sexy, be delicious, miss dior cherie gibileri hiç mi hiçç beğenmedimm. acaba diyorum markalar mı yapamamış? flowerbomb otobüs kokusu gibi midemi bulandırdı, miss dior ise tuhaf şekerli su gibiydi. be delicious ise salatalık. 212 sexy bayıcı şekilde şekerli. siz bu kokuları nerden alıyorsunuz? acaba ben mi beğenmedim yoksa yapamamışlar mı? artık kokumu bulmak istiyorum. liste yapıp gidiyorum, bazen birkaç tane alıp çıkıyorum ama daha sonra bir köşeye atıyorum
((