• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Canım nasıl bir koku? Biraz tarif edebilir misin?.. Armani'nin Fairy diye bir parfümünü hiç duymadım
xenforo-smilies-kk110.gif
DP nin kendi uydurduğu kokulardan biri. Deterjan şampuan tarzı temizlik kokularindan bildiğim kadarıyla..

Canım nasıl bir koku? Biraz tarif edebilir misin?.. Armani'nin Fairy diye bir parfümünü hiç duymadım
xenforo-smilies-kk110.gif
Kendilerinin ürettiği bir koku zaten canım. =) lolita lift gibi, armani gino gibi.
Uydurmuşlar işte. =)
Hatırladığım tek şey temizlik kokan bir parfüm olduğu. Yumuşak kokuyordu ama. Keskin bir koku değil. Yumuşatıcıyla yıkanmış temiz çamaşır gibiydi diye hatırlıyorum. Çok beğenmiştim.

evet kızlar temiz bir koku ama sert bir temizlik değil böyle yumuşacık.. ve sanki temizlik dışında başka bir notada var ama ne çözemiyorum zaten temizlik halini yumuşatan da o nota..

Hadi ya bargellonun kokularını pek beğenmiyorum bence dp açık parfümler içinde en iyisi bende bugün dp den jean paul gaultier classic aldım,sende güle güle kullan canım

ay ben de sevmiyorum bargelloyu yok tek satmıyoruz iki parfüm almanız lazım vesaire ayaklarından bıktım.. hem kokuları da öyle ahım şahım değil.. ben de dp yi tercih ediyorum artık.. sen de güle güle kullan tatlım..

Arkadaşlar daha önce yazmıştım, dp den gucci flora ve channel chance aldım diye. Gucci flora kalıcı ama koku bana göre değil. Çiçeksi diye aldım ama çiçek kokusundan çok meyve kokusu (mandalina) alıyorum. Sonradan çiçek olur diyorum ama koku hiç değişmiyor, ama kalıcılığı iyi. Şimdilik kenara koydum, belki yazın kullanırım. Channel chance ise hiç kalıcı değil, o kadar sıkıyorum sanki hiç kokmuyor. Bir de noa kullanmıştım, koku olarak bayıldım ama hiç kokmuyordu bile. Hal böyle olunca alışveriş yaptığım dp şubesinden şüphelenmeye başladım. Sizce böyle birşey olabilir mi? Şubeler arasında fark olur mu?

Arkadaşlar daha önce yazmıştım, dp den gucci flora ve channel chance aldım diye. Gucci flora kalıcı ama koku bana göre değil. Çiçeksi diye aldım ama çiçek kokusundan çok meyve kokusu (mandalina) alıyorum. Sonradan çiçek olur diyorum ama koku hiç değişmiyor, ama kalıcılığı iyi. Şimdilik kenara koydum, belki yazın kullanırım. Channel chance ise hiç kalıcı değil, o kadar sıkıyorum sanki hiç kokmuyor. Bir de noa kullanmıştım, koku olarak bayıldım ama hiç kokmuyordu bile. Hal böyle olunca alışveriş yaptığım dp şubesinden şüphelenmeye başladım. Sizce böyle birşey olabilir mi? Şubeler arasında fark olur mu?

olabilir bence ya.. daha sık tazelenen şubelere git.. ben mesela mecidiyeköy meydandan alıyorum baya başarılı parfümler..

Back