- 7 Nisan 2010
- 8.402
- 455
- 163
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #3.241
Bugün be delicious aldım,bakalım.
Umarım memnun kalırım.
Umarım memnun kalırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün be delicious aldım,bakalım.
Umarım memnun kalırım.
Kızlar dpde chopard wish var mı acaba?
Bir de escada magnetism'i başarılı mı?
30 cm uzaktan skarsaniz puskurur ve leke yapmaz..bu dp parfümü kiyafetime sıktım iz kaldi boyle kocaman yuvarlak tenime de sikamam e ne anladım ben bundan
Noa bende çok kalıcı. Ama DP değil sansirodan almıştımKızlar birşey sorucam. Sizde noa ne kadar kalıcı? Ben dp den noa ve gucci flora almıştım. Gucci florayı üç fıs sıkıyorum mis gibi kokuyor ve fark ettim ki kıyafetimde de günlerce kalıyor kokusu. Ama noa hiç kalmıyor bende. Üstelik hem tenime hem kıyafetime bolca sıktığım halde bile anca burnumu kıyafetime dayarsam koku alıyorum. Sabah işe giderken sıkıyorum bir saat sonra işe geldiğimde arkadaşlarıma soruyorum koku almıyoruz diyorlar. Oysa ki koku olarak noa yı daha çok beğenmiştim ama bir daha noa almam heralde.
Ya fiyat olarak iyide, parfüm almaya giriosun, şöyle böyle diyorlar deodoranti göz kalemini falan da satiyorlar insana gibi geliyor. Birdaha öyle almayı düşünmüyorum ben. Alacağım kokuyu alip cikcam :) yiter ya yiterr :))ben dün dp ye gittim kampanya vardı 100 ml dolce&gabbana the one aldm chanel chance ın deodorant 30 ml de bubble champagne yannda da siyah göz kalemi ( kalemde değilm zaten ) hepsini 40 a aldm sizce iyi mi ?
the one ı gömlegm birine sıkıp dolaba asmıştım kokuyu tam alabilmek icn ,parfüm denemekten burnm yorulmustu, sabah dolabı açamamla buram buram koku yayıldı tüm dolaba etki etmiş cok hosuma gtti
Onlar bana bisey demediler ben camda gordum soyledim bundan yararlanabiliyor muyum diyeYa fiyat olarak iyide, parfüm almaya giriosun, şöyle böyle diyorlar deodoranti göz kalemini falan da satiyorlar insana gibi geliyor. Birdaha öyle almayı düşünmüyorum ben. Alacağım kokuyu alip cikcam :) yiter ya yiterr :))
Sen söylemesen söylerlerdi zaten.kampanyadaOnlar bana bisey demediler ben camda gordum soyledim bundan yararlanabiliyor muyum diye
Himm..iyi o zaman..Onlar bana bisey demediler ben camda gordum soyledim bundan yararlanabiliyor muyum diye
Parfüm alıcam çok kararsız kaldım kızlar önerilerinizi bekliyorum :/
Şimdiye kadar 2 sene kadar escada magnetism, 2 sene naomi campbell kullandım. Geçen sene de chopard wish kullandım.
Yani genelde şekerli vanilyalı ağırlıklı kokulardan hoşlanıyorum fakat la vie est belle kadar bunaltmamalı. Bu sene değişik bir şey kullanmak istiyorum. Yarın dp'ye uğrayıp parfüm deneyeceğim ne önerirsiniz? Burberry'i direkt liste dışına atalım o kokuyu sıkınca midem bulanıyor nedense.
Lolita Lift , Gucci Flora tariflerine uyuyor bence,tavsiye ederim:)
Lolita lift'i çok beğeniyorum fakat arkadaşım kullanıyor. Aynı kokmak garip olur, çoğunlukla beraberiz çünkü gucci flora'yı da defalarca denememe rağmen pek sevemedim nedense :/
Vanilyalı koku seversen Kenzo Amour da öneririm.Bugün dp'ye gittim. Denediğim kokuları unutmadan yazayım :) genelde çok beğenilen kokuları denedim.
Lancome hypnose: dp mi yapamamış yoksa parfüm gerçekten bu kadar kötü mü kokuyor emin olamadım. Şekerli bir parfüm sanıyordum bildiğin ot gibi koktu bende. En sevmediğim koku tipi.
Alien: ilk sıkıldığında kokusunu beğenmedim fakat bi 15 dakika sonra güzelleşti. Çiçeksi odunsu bir koku. Pek benim tarzım olmadığı için bunu da eledim.
Nedense sarışınlara yakışacağını düşünüyorum ayrıca.
Chopard casmir: ilk sıkıldığında felaket bir koku geldi burnuma. Bi yarım saat sonra tatlı tatlı vanilya koktu. Fazla ağır buldum ve açılışı çok sert geldi. 25 yaş üstüne hitap edecek bir koku bence.
Chopard wish: orjinalini kullanmış biri olarak açılış kokusunu çok alakasız buldum. Orta ve dip notalarda benzerlik kazandı. %70 başarılı olmuş. Ama orjinalini almayı tercih ederim.
Evett hepsine ağız burun kıvırdığımı gören görevli bana ysl black opium önerdi ve işte bu dedim! :) Lolita lift sevenler denemeli bence. Başta çiçeksi bir açılışı var sonradan hafif kahve ve vanilya kokusu gelmeye başlıyor. Bir saat sonra kokladığımda bana aşırı derecede lolita lift'i andırdı. Lift biraz daha vanilyalı versiyonu. Fakat açılış olarak birbirlerinden çok farklılar. Şimdilik memnun kaldığım bir parfüm. Wish alana kadar bununla idare edeceğim sanırım
Vanilyalı koku seversen Kenzo Amour da öneririm.
Bu arada Bath and body works'un warm vanilla sugar kokusu da şahane.
Vanilya kokusu ama baymıyor kremsi böyle nasıl desem yazın bile kullanılacak tarzda.
Ben de çok beğendim zaten bunu.dp armani fairy kullanıyordum.. etraftan beğeni aldı baya.. duyurulur.. =)
Canım nasıl bir koku? Biraz tarif edebilir misin?.. Armani'nin Fairy diye bir parfümünü hiç duymadımBen de çok beğendim zaten bunu.
Çok güzel yapmışlar.
Tertemiz bir koku. Tam benlik. Alabilirim ben de.