• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

D&P açık parfüm kullananlar

Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Ama ben chloe love da kullandım ve beğenemedim malesef. Çok keskin bir koku beni çok rahatsız etti nedense, hatta banyoya koydum oda kokusu oldu resmen :63:. Ben pudralı kokuları seviyorum ama galiba bu tarz kokular benim tenime uymuyor. Bundan sonra daha farklı tarzdaki kokuları denemeyi düşünüyorum. Şimdilik gucci floram var, güzel ama tekrar alır mıyım? sanmıyorum. Kış için de channel chance almıştım (riske girmek istemedim). Onlar bitince yeni kokulara bakarım artık. Ama buradaki yorumlar ve tavsiyeler gerçekten faydalı oluyor. Teşekkürler...
Önemli değil canım birbirimize yardımcı olabiliyorsak ne mutlu,bende buradan fikir sahibi olup gidip deniyorum parfümlerimi umarım doğru parfümü bulursun canım ben hala aramaya devam ediyorum

ben dün dp ye gittim kampanya vardı 100 ml dolce&gabbana the one aldm chanel chance ın deodorant 30 ml de bubble champagne yannda da siyah göz kalemi ( kalemde değilm zaten ) hepsini 40 a aldm sizce iyi mi ?
the one ı gömlegm birine sıkıp dolaba asmıştım kokuyu tam alabilmek icn ,parfüm denemekten burnm yorulmustu, sabah dolabı açamamla buram buram koku yayıldı tüm dolaba etki etmiş cok hosuma gtti :KK68:

Bende bugun dp ile orjinal parfum karsilastrma sansi buldm :) dp de chanel chance denemstm , arkadasmnda orjinali var koku birebir ayni diyeblrm parfumu sıktım kokladm birebir ayniysi yani sok gecrdm :) adamlar yapms dedm :KK52:

Avonun simple elements perfect cotton parfümünü çok seviyordum ama satıştan kaldırıldı ona benzeyen bir koku istiyorum bilen varsa yardımcı olur mu lütfen :KK24:

Hiç katılmıyorum chanel chance benzemiyor..

Belki de icerigi degistrip kokulari baya benzetms olablirler daha dun denedm sonucta, yada koku algisi herkese gore degisiyor bilmiyrm siz o seklde dusunuyorsnz bende boyle :)

Chanel chance olsun coco mademoiselle olsun açık parfümleri kesinlikle orjinaliyle birebir değil.. Yine en iyisini d&p yapıyor açık parfüm olarak kabul :)
Fakat açıklarında çok fazla maskulenlik oluyor erkek parfümü gibi.. Orjinalinde bu maskulenlik ilk sıkıldığında oluyor 5 dk sonra enfes bi kokuya dönüşüyor gayet kadınsı çiçeksi aromatik bir koku oluyor chance :KK200: ıııhh yok açık parfümleri kesinlikle orjinali gibi değil kızlar :KK19:

Chanel chance olsun coco mademoiselle olsun açık parfümleri kesinlikle orjinaliyle birebir değil.. Yine en iyisini d&p yapıyor açık parfüm olarak kabul :)
Fakat açıklarında çok fazla maskulenlik oluyor erkek parfümü gibi.. Orjinalinde bu maskulenlik ilk sıkıldığında oluyor 5 dk sonra enfes bi kokuya dönüşüyor gayet kadınsı çiçeksi aromatik bir koku oluyor chance :KK200: ıııhh yok açık parfümleri kesinlikle orjinali gibi değil kızlar :KK19:
Chanel'ler niye bu kadar pahalı yaaa. Uyuz oluyorum. Aklımda coco mademoiselle var ama bir parfüme de bu kadar para vermeyi israf olarak görüyorum.
xenforo-smilies-kk34.gif

Chanel'ler niye bu kadar pahalı yaaa. Uyuz oluyorum. Aklımda coco mademoiselle var ama bir parfüme de bu kadar para vermeyi israf olarak görüyorum.
xenforo-smilies-kk34.gif
bencedee kuzum katılıyorum sonuna kadar sana hemde :KK19: birçok parfüm var 200 tl olupta 400 tl lik chanel parfümlerine taş çıkarıyor hey yavrum heeyy :KK50:

bencedee kuzum katılıyorum sonuna kadar sana hemde :KK19: birçok parfüm var 200 tl olupta 400 tl lik chanel parfümlerine taş çıkarıyor hey yavrum heeyy :KK50:
Aynen Nurayım ya 200 tl veririm parfüme ama 450 500 tl nedir yaaa. o parfümü her sıkışta içim acır benim. Hahah
xenforo-smilies-kk53.gif

Aynen Nurayım ya 200 tl veririm parfüme ama 450 500 tl nedir yaaa. o parfümü her sıkışta içim acır benim. Hahah
xenforo-smilies-kk53.gif
Bende fıstıkım bendee en fazla 200 veririm zaten ama dediğin gibi 400-500 tl bi parfüme vermem yani havaya atıyosun resmen bu parayı çok seviyorum chance'ı coco mademoiselle'i tmm da bi 400-500 verecek kadar da değil yani.. Bukadar pahalı fiyat biçmelerinide anlamış değilim. Bi 400 edecek kadar haketmiyor bence.. Markaya veriyorlar zaten bu parayı parfüme değil ki :KK12:

Bende fıstıkım bendee en fazla 200 veririm zaten ama dediğin gibi 400-500 tl bi parfüme vermem yani havaya atıyosun resmen bu parayı çok seviyorum chance'ı coco mademoiselle'i tmm da bi 400-500 verecek kadar da değil yani.. Bukadar pahalı fiyat biçmelerinide anlamış değilim. Bi 400 edecek kadar haketmiyor bence.. Markaya veriyorlar zaten bu parayı parfüme değil ki :KK12:
Kesinlikle katılıyorum o parayı marka ya veriyorlar. Chanel olması yeter ismİ parfümün :)

selam herkese Grey_ Grey_ ciğimin önerdiği noa'yı denedim ama pek beğenmedim, pek kalıcı da değil :( chance i aldım beğedim ama çok da benim kokum diyebileceğim koku değil. dün gece dolmuşta yanımda ki kadının parfümüne ölüp bittim. tabi sordum hemen burberry the beat'mış pembe camlı olan. tek kelimeyle bayıldım. elimdekileri bitirip onu alacağım :KK71:

selam herkese Grey_ Grey_ ciğimin önerdiği noa'yı denedim ama pek beğenmedim, pek kalıcı da değil :KK43: chance i aldım beğedim ama çok da benim kokum diyebileceğim koku değil. dün gece dolmuşta yanımda ki kadının parfümüne ölüp bittim. tabi sordum hemen burberry the beat'mış pembe camlı olan. tek kelimeyle bayıldım. elimdekileri bitirip onu alacağım :KK71:

ekleme parfümün tam adı beat değil burberry brit sheer miş beğenen, bilenlerden yorum bekliyorum

Kızlar arkadaşıma kuzeni bi parfüm almış o beş liralık olanlarda n ama arkadaşım kaybetmiş kapağını kodunu da hatırlamıyo r kuzeni de bilmiyor oyle rastgele almis orda koklayip,adını öğrenip dp den alcak tim halbuki .. böyle çok ferah bi koku sabunsu ttertemiz kokan bi parfüm çok beğendim gercekten . Bana böyle bi koku önerebilir misiniz belki bulurum aynısını geçen dp ye gittim ordaki kız a sabunsu koku diyorum bana çiçeksi vanilyali kokuları koklatip duruyor ,bnde lift alıp ciktim.Siz önerebilir misiniz bana söyle sabunsu bi kokuuu :KK51:

Kızlar arkadaşıma kuzeni bi parfüm almış o beş liralık olanlarda n ama arkadaşım kaybetmiş kapağını kodunu da hatırlamıyo r kuzeni de bilmiyor oyle rastgele almis orda koklayip,adını öğrenip dp den alcak tim halbuki .. böyle çok ferah bi koku sabunsu ttertemiz kokan bi parfüm çok beğendim gercekten . Bana böyle bi koku önerebilir misiniz belki bulurum aynısını geçen dp ye gittim ordaki kız a sabunsu koku diyorum bana çiçeksi vanilyali kokuları koklatip duruyor ,bnde lift alıp ciktim.Siz önerebilir misiniz bana söyle sabunsu bi kokuuu :KK51:
Jennifer Lopez Glow: temizlik kokan sabunsu çok hoş bir koku

Dior pure poison: hafif çiçeksi, ve bana çok sabunsu bir koku geliyor

Bulgari blv: beyaz sabun kokusu resmen :)

Ralph lauren romance: bildiğin
omomatik kokuyor :)

Armani Code: çoğu kişi benimle aynı fikirde olmayabilir ama ben bu parfümden sabun kokusu alıyorum.. Turunçgil kokan sabun gibi

Jennifer Lopez Glow: temizlik kokan sabunsu çok hoş bir koku

Dior pure poison: hafif çiçeksi, ve bana çok sabunsu bir koku geliyor

Bulgari blv: beyaz sabun kokusu resmen :)

Ralph lauren romance: bildiğin
omomatik kokuyor :)

Armani Code: çoğu kişi benimle aynı fikirde olmayabilir ama ben bu parfümden sabun kokusu alıyorum.. Turunçgil kokan sabun gibi

Çok teşekkür ederim yarın gidip bi bakayım inşallah bunlardan birisidir :)))

Back