- 21 Eylül 2015
- 223
- 62
- 98
- 35
- Konu Sahibi ades_ballibadem
- #3.201
Hadi yaa bende iz yapmadı hiç. Uzaktan sıkıyorum acaba cok mu yakından sıktınelbisede iz yapmiyor mu ben sıktım kocaman iz kaldi yikandi gecmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi yaa bende iz yapmadı hiç. Uzaktan sıkıyorum acaba cok mu yakından sıktınelbisede iz yapmiyor mu ben sıktım kocaman iz kaldi yikandi gecmedi
olabilir bi de uzaktan deniyimHadi yaa bende iz yapmadı hiç. Uzaktan sıkıyorum acaba cok mu yakından sıktın
Sevindim cnm :)212 sexy'yi etrafımdakiler o kadar beğendi ki. Çok soran oldu 2 günde. Ben de beğenenlerden birine hediye ettim.
dp versiyonunu mu canım212 sexy'yi etrafımdakiler o kadar beğendi ki. Çok soran oldu 2 günde. Ben de beğenenlerden birine hediye ettim.
Cnm ben noa yı denemedim coğu yorumda kokunun kalıcı olmadıgını cabuk uctugunu yazanlar olmuştu o yüzden bakmadım bile :)) haklı olabılırsın kullananlar da cvp yazar netlesır iyiceKızlar birşey sorucam. Sizde noa ne kadar kalıcı? Ben dp den noa ve gucci flora almıştım. Gucci florayı üç fıs sıkıyorum mis gibi kokuyor ve fark ettim ki kıyafetimde de günlerce kalıyor kokusu. Ama noa hiç kalmıyor bende. Üstelik hem tenime hem kıyafetime bolca sıktığım halde bile anca burnumu kıyafetime dayarsam koku alıyorum. Sabah işe giderken sıkıyorum bir saat sonra işe geldiğimde arkadaşlarıma soruyorum koku almıyoruz diyorlar. Oysa ki koku olarak noa yı daha çok beğenmiştim ama bir daha noa almam heralde.
Noa cok kalıcı bir koku değil..Kızlar birşey sorucam. Sizde noa ne kadar kalıcı? Ben dp den noa ve gucci flora almıştım. Gucci florayı üç fıs sıkıyorum mis gibi kokuyor ve fark ettim ki kıyafetimde de günlerce kalıyor kokusu. Ama noa hiç kalmıyor bende. Üstelik hem tenime hem kıyafetime bolca sıktığım halde bile anca burnumu kıyafetime dayarsam koku alıyorum. Sabah işe giderken sıkıyorum bir saat sonra işe geldiğimde arkadaşlarıma soruyorum koku almıyoruz diyorlar. Oysa ki koku olarak noa yı daha çok beğenmiştim ama bir daha noa almam heralde.
Cnm ben noa yı denemedim coğu yorumda kokunun kalıcı olmadıgını cabuk uctugunu yazanlar olmuştu o yüzden bakmadım bile :)) haklı olabılırsın kullananlar da cvp yazar netlesır iyice
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ama gerçekten de noa da kalıcılık sıfır benim açımdan. Biliyorum zaten hafif koku tamam ama o kadar sıkmama rağmen çevremdeki hiç kimse kokuyu duymuyor. Anlaşılan noa yla tenimiz uyuşmadı . Artık gucci flora kullanırım bir süre, sonra yine yeni parfüm arayışlarına giricem....Noa cok kalıcı bir koku değil..
Cok ten seçen bir koku. Bende kalıcı oluyor
Ama herkeste kalıcı olmaz.
Fakat dpsi kalıcı diyorlardı, şaşırdım sizde kalıcı olmamasına.
Noa yı kullandım canım dp den koku orjinali gibi aynı bende pudralı kokular kalıcı oluyor kalıcılığı iyiydi tenimde demek senin tenine uymamış noa tarzı kokuları seviyorsan cloe love ı öneririm noa ya göre çok daha kalıcıCevaplarınız için teşekkür ederim. Ama gerçekten de noa da kalıcılık sıfır benim açımdan. Biliyorum zaten hafif koku tamam ama o kadar sıkmama rağmen çevremdeki hiç kimse kokuyu duymuyor. Anlaşılan noa yla tenimiz uyuşmadı . Artık gucci flora kullanırım bir süre, sonra yine yeni parfüm arayışlarına giricem....
Şeker kokusu sevmiyorsan Lolita Lempicka deneme bile..merhaba arkadaşlar kendi parfümümü bulmaya çalışıyorum ama orjinallerinden önce doldurmalarını denemek istedim.
bildikleriniz varsa numaralarını yazarsanız sevinirim. görüşlerinizi de merak ediyorum. esmerim ve 21 yaşındayım. şeker kokuları sevmiorum. pek parfüm bilgim yok.
Lolita Lempicka Feminine, Calvin Klein Beauty, CK Obsession, Chloe Love
Şeker kokusu sevmiyorsan Lolita Lempicka deneme bile..
Chloe Love ve Calvin Klein Beauty beğenebilirsin.
İncesazım naber :)merhaba arkadaşlar kendi parfümümü bulmaya çalışıyorum ama orjinallerinden önce doldurmalarını denemek istedim.
bildikleriniz varsa numaralarını yazarsanız sevinirim. görüşlerinizi de merak ediyorum. esmerim ve 21 yaşındayım. şeker kokuları sevmiorum. pek parfüm bilgim yok.
Lolita Lempicka Feminine, Calvin Klein Beauty, CK Obsession, Chloe Love
İncesazım naber :)
Lolita lempicka çok şekerli bir parfüm. Onu ele direk kuzum. Chloe love da çok bayık çiçek kokusu hiç tavsiye etmiyorum. Genç hanımlara hiç yakıştıramıyorum..
Ne tarz kokular seviyorsun.. :) Burberryi bende çok severek kullanıyorum hala. Onun dışında chanel chance kullanıyorum. Birde Kaşarel noayı tavsiye ediyorum. Dpnin noası çok iyiGreyim teşekkurler sen nasılsın :) onerilere açığım. Ben bir süre burberry kullandım ama çok klasik artık kendi kokumu bulmak istiyorum.
Ne tarz kokular seviyorsun.. :) Burberryi bende çok severek kullanıyorum hala. Onun dışında chanel chance kullanıyorum. Birde Kaşarel noayı tavsiye ediyorum. Dpnin noası çok iyi
Chance orjinaline çok benzemiyor açık parfümlerde ama yinede en yakın olarak dp yapmış.. çok pahalı gerçekten orjinalini maalesef ..Chance orjinaline benziyor mu? Çok duydum ama orjinal fiyatı öğrenci butçesine gore değil. Noa yı bilmiyorum deneyeyim pazartesi çok merak ettim. Çok teşekkürler.
Burberry i çok seviyorum ama herkese çok tanıdık bir koku geliyor biraz özel olsun bir de çok şekerli olmasın. Misk alt tonları seviyorum sanırım.
Tavsiyen için teşekkür ederim canım. Ama ben chloe love da kullandım ve beğenemedim malesef. Çok keskin bir koku beni çok rahatsız etti nedense, hatta banyoya koydum oda kokusu oldu resmen . Ben pudralı kokuları seviyorum ama galiba bu tarz kokular benim tenime uymuyor. Bundan sonra daha farklı tarzdaki kokuları denemeyi düşünüyorum. Şimdilik gucci floram var, güzel ama tekrar alır mıyım? sanmıyorum. Kış için de channel chance almıştım (riske girmek istemedim). Onlar bitince yeni kokulara bakarım artık. Ama buradaki yorumlar ve tavsiyeler gerçekten faydalı oluyor. Teşekkürler...Noa yı kullandım canım dp den koku orjinali gibi aynı bende pudralı kokular kalıcı oluyor kalıcılığı iyiydi tenimde demek senin tenine uymamış noa tarzı kokuları seviyorsan cloe love ı öneririm noa ya göre çok daha kalıcı