- 17 Eylül 2007
- 2.378
- 4
- 683
- Konu Sahibi maysimirna
-
bu ilaç la ilgili bigi almak istiyorum 1 aydır kullanıyorum bebek shibi olamk istiyorum ve doktorum adetlerimi düzenlesin diye bu ilacı verdi faydası varmı
valla kızlar bende kullanmıştım hatta yaşadığım yan etkilerden bahsetmiştim 1 ay kullandım sonraki ay kullanmadım ve adette görmedim yeniden doktora gittim kullanmam konusunda çok ısrarcı oldu ve 2 ay dayanabilirsem kullanıcam yeniden( ben ilaç bitiminde 5 gün falan sonra adet oldum adet göremiyorum eskiden böyle sorunlar yaşamıyordum ama stres beni çok etkiliyor
3 ay kullandım dok hormon testİ yaptı bİ Üc ay daha kullanıcam
ben bir an önce hamile kalmak istediğim için verdi doktorum ama hiçbir test vs. yapmadan. 10 senelik doktorumun kurbanı oldum resmen. ama ona göre bir kutudan birşey olmazmış. ben kendimi sıka sıka böyle yapmışım.laelaelaelaelae
hayıt için hala okuyorum. çok aklıma yattı. ilk başlandığında ara kanamalardan bahsedenler var. ama sabırla düzenli kullanmak gerekiyormuş. kuvvetli ama yavaş etkisini gösteren bir bitkiymiş. en az 3 ay kullanmak gerekiyormuş sonuçları görmeye başlamak için, ondan sonrada baya devam etmek gerekiyormuş.
senin ilk bebişmi olucak inşallah. biz ikinci için uğraşıyoruz. kısmetse olur. olmazsa Rabbim oğluşuma uzun ve sağlık dolu bir ömür versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?