- Konu Sahibi maysimirna
bende adetimin 5.günü itibariyle kullanmaya başladım ve hala kullanıorum şu an kırmızı olanları içiorum.. ama gögüslerimde acaip şişkinlik yaptı....başağrırı falan olmuo bende ama ..vücüdumda heryerim şişti, yawww
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende adetimin 5.günü itibariyle kullanmaya başladım ve hala kullanıorum şu an kırmızı olanları içiorum.. ama gögüslerimde acaip şişkinlik yaptı....başağrırı falan olmuo bende ama ..vücüdumda heryerim şişti, yawww
senin sorunun nedi canım ilacı kullandın
cnm benim adet düzensizliği yaşıyordum.ve şuanda cok şaşkınım.haz 1 mayısın 5 i ve nisanın9 u adet günlerimdi.önceki adetimde netten hesapladım olmam gerekn günden 2 gün önce adet olmuşdum .gene nette yaptım dün adet olmam gerekiyodu hala tık yok.ilacımda 5 gün önce flan bitti.5,6 gün önce 2 gün belim agrıdı gecdi.şimdide 2 gündür gögüs ucum cıkdı sag özellikle vede elleyince acıyor ama sagda daha cok.solda pek yok.ya kararsız kaldım acaba hamilemiyim.bu ilacı kullanırken hamile kalınırmıki
bu ilaci kullanirken hamile kalma ihtimali varmis canim. bir test yap istersen, Allah gonlune gore versin.
ya kizlar
biriniz bana yardimci olun
doktor asiri regl agrilari icin bana agnucaston beraberinde cyclo pregynova yi verdi
ama simdi burda yazilanlari gorunce acikcasi korktum
herkes kist bisiler felan demis
benim sadece dismenore tanisindan dolayi bu kadar agir ilac almam bana mantikli gelmiyor?
doktora yeniden birsey demek de istemiyorum acikcasi ama bu ilaci kullanmak da icime sinmicek
ne yapayim bilemedim ya.. tecrube edinenler bana yardimci olsun lutfen..
bu ilaci kullanirken hamile kalma ihtimali varmis canim. bir test yap istersen, Allah gonlune gore versin.
wannababy sen hamile misin?? bu ilaçlamı hamile kaldın??
cnm böyle birşeuy varsa tahminen 16,17 günlük peki idrar testinde çıkarmıki.buarada hala adet olmadım.lekelenme dahi yok