Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba bu ilacı kullanıp hamile kalan varmi? Veya kac gün icinde adet oldunuz 6 gün oldu ve hala adet olmadım ama cok sancim var kaç gündür ve sancı disinda karnımin alt kismi surekli bi dolu hissi var?? Cevap yazanlara simdiden teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar yardım edin ,bana da doktor düşük sonrası verdi ilacı , iki gün kullandım daha , yani bi de tatile gitme durumum var ,ilacın bitme zamanına denk geliyor , illaç biter bitmez adet olur muyum, ya da 21 taneden fazla içsem tatil dönüşüne kadar bi sıkıntı olur mu, ya da geciktirici kullanabilir miyim
Arkadaşlar bu ilacı yaklaşık 4 gündür kullanıuorum. Ancak çok kötü şekilde yan etkilerini yaşadım. Karın ağrısı baş dönmesi mide bulantısı , depresif bunalım , hafif üşüme hissi bu dürtüüler yüzünden panik atağım tetiklendi. Doktoruma söyleyerek hemen kestim ilacı fakat etkisi hala sürüyor gibi ne zaman tamamen geçer acaba birde böyle şekilde etkilenen var mı?