- Konu Sahibi maysimirna
valla ben 3 ay kullanmıştım hiç bir işe yaramadı aksine kilo aldım kişiden kişiye değişiyor demek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok geç gördüm mesajı artık bundan sonra sık sık gelicem hamile değilim benim bu ilaçla hamile kalmam mucize olurdu ocaktan sonra gün aldım mikroenjeksiyon denemesi dediler bana başladığımda yazacağım hiç bir bilgim yok okudklarım dışında umarım hamilesindir kaydirigubbakcemile5
hoşgeldin canım.:)) ben bu ilacı sadece bir ay kullanıp bir daha kullanmadım. eylül-ekimde aşılama denedik. eylül ayında kimyasal gebelik oldu. ekimde aşılamam tuttu fakat maalesef bebek sağlıklı gelişmediği için kürtaj olmak zorunda kaldım.(
şimdi sil baştan. senin içinde hayırlısı olsun. adım adım herşeyi anlat lütfen. yaza belki artık son ümit bende tüp denerim, belli olmaz.[/QUOTE
üzüldüm canım bizi ancak en iyi bizim gibiler anlar umarım herşey gönlümüzce olur ben adım adım yazacağım başladğımda biliyorumki burda sıkıntılar paylaştıkça azalıyor
elif hyırlısı olsun cnm ikinci kutuna adet olduktan sonra kaçıncı gün başladın....
selam ben yeni üye oldum.benimde bir sorunum var .bana yardımcı olurmusunuz bilginiz varsaCYTCLO PROGYNOVA hormon ilacını bitirdikten kaç gün sonra normal adet kanaması oluyor ve tekrar kaç gün sonra bu ilaca tekrar başlanıyor.lutfen yardımcı olurmusunuz.
selam ben yeni üye oldum.benimde bir sorunum var .bana yardımcı olurmusunuz bilginiz varsaCYTCLO PROGYNOVA hormon ilacını bitirdikten kaç gün sonra normal adet kanaması oluyor ve tekrar kaç gün sonra bu ilaca tekrar başlanıyor.lutfen yardımcı olurmusunuz.