- 29 Nisan 2020
- 2.643
- 3.323
- Konu Sahibi maysimirna
Anladim, hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHiç takip etmedim zaten pek üstünede düşüp çalışmadım bu ay.transfer olacak diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladim, hayırlısı olsun hakkımızda inşallahHiç takip etmedim zaten pek üstünede düşüp çalışmadım bu ay.transfer olacak diye
Teşekkür ederim cevaplarınız için, bugün başladım bende insallah Allah bi an önce hayırlısı ile nasip eder bakalim bende etkileri nasil olacakSelamlar güzel dileklerin için çok teşekkürler bilmukabelebana tüp bebek tedavisinde doktorum verdi.Östrojen hormonunu artırıp yumurta oluşumunu desteklemek için. Gebeliğe engel olsa verir mi☺ Bazı yazılar görmüştüm (gebeliğe engel mi filan gibi) açıkcası neye dayanarak bunu yazan olmuş anlam veremedim. kilo konusuna gelirsek 2 yada 3 kilo aldım fakat beraberinde iğne ilaç kombini yaptım.Sadece onu içerek gözlem yapamadım.Adetim zaten düzenli vaktinde oluyor.Yani ilacın herhangi bir etkisi olmadı. Evet yumurta sayımda artış oldu fakat yine arı sütü bal polen cylo kombini yaptım.umarım sorularını cevaplayabilmişimdir
Merhabalar,Merhaba hanımlar benim adet düzensizliğim vardi dr a gittiğimde hormonlarıma bakıldı FSh 24 Lh de yüksek erken menepoz dedi yaşım 35 hamilelik dusunuyorum cyclo progynova verdi 3 ay kullanıp tekrar hormonlarıma bakıcak acaba benim gibi yüksek olan varmi aranızda düzelir mi hic bilmiyorum ilk kutu 3 gun sonra biticek bakalim meraktayım. Buarada benim yan etkiler de acaip iştahım arttı ve göğüslerim doldu.
Neyiniz vardi da cyclo ilacını verdi sizemerhaba arkadaşalr bende 5 yıldır kullanıyorum ancak bir yan etkisi görmedim.hormenel bozuklar için verd, doktorum
ve asla düzelmiyeceğini ve sürekli kullanmam gerktiğimi söyledi
Msj atmışsınız ama mesajınıza cevap veremiyorum, mesaj ayarlarından düzeltme yaparsanız cevap yazcamMerhaba zoryol bana msj olarak dönüş yaparmisn
Merhaba, doktorum bana da böyle tedavi uygulayacak. 4yıl olmuş yazalı ama belki görürsünüz. Sonuc alabildiniz mi?Merhaba şuan hangi aşamadasınız bilmiyorum fakat ben de dün itibari ile o ilaca başladım.10 gün sonra da beraberin de genotropin iğne ile beraber kullanıcam