- Konu Sahibi maysimirna
-
Canım valla yazını okudum güldüm yenice oldum cok şükür şimdi sıra doktora gitmede ya Pazartesi ya salı günü giderim doktora arayıp hangi gün gel derlerse tedaviye başlarım artıkOlursunuz mutlaka daha olgunlasip catlama seviyesine gelmemistir 9 gun vaktiniz var prospektüsü okursaniz orada yaziyor bende 7-9 gun sonra olma periyotlari yasamistim
Cok sukurrr cokk sevindim hersey yilunda guder isallah guzel haberlerinizi bekliyorumCanım valla yazını okudum güldüm yenice oldum cok şükür şimdi sıra doktora gitmede ya Pazartesi ya salı günü giderim doktora arayıp hangi gün gel derlerse tedaviye başlarım artık
İnşallah canım doktoru mu yarın arıyacam ama birşey sormak istiyorum sizce dün gece geldi adetim tüp bebek icin paZartesimi gideyim salı mı gideyimCokkk şükür çokk sevindim guzel haberlerinizi bekliyorum
İnşallah canım doktoru mu yarın arıyacam ama birşey sormak istiyorum sizce dün gece geldi adetim tüp bebek icin paZartesimi gideyim salı mı gideyimCokkk şükür çokk sevindim guzel haberlerinizi bekliyorum
Cokkk şükür çokk sevindim guzel haberlerinizi bekliyorum
Cokkk şükür çokk sevindim guzel haberlerinizi bekliyorum
Bende hiç bir etkisi olmadı canım Herkeste farklı etkiler gösterebilirMerhaba arkadaslar ben 27 yasindayim ve hic adet olamadim doktora gittigimde bana genkort levotiron ve cyclo-progynova verdi doktorum. Cyclo-progynova kullananlara bi sorum olacak. Bu ilaci kullanmaya baslayinca goguslerim acimaya ve akinti gelmeye basladi. Sizdede ayni seyler oldumu acaba ne gibi yararlari veya yan etkileri oldu. Cevaplarsaniz sevinirim
Baş ağrısı göğüs ağrısı olmuştu canım benim hatta göğüslerim büyümüştüMerhaba arkadaslar ben 27 yasindayim ve hic adet olamadim doktora gittigimde bana genkort levotiron ve cyclo-progynova verdi doktorum. Cyclo-progynova kullananlara bi sorum olacak. Bu ilaci kullanmaya baslayinca goguslerim acimaya ve akinti gelmeye basladi. Sizdede ayni seyler oldumu acaba ne gibi yararlari veya yan etkileri oldu. Cevaplarsaniz sevinirim
Adetim gecikmemişti tam zamanında olmaya başladı onu kullandıktan sonraBaş ağrısı göğüs ağrısı olmuştu canım benim hatta göğüslerim büyümüştü
Suana kadar duyduklarim hep 6 gun icinde adet oluyorIkinci kutuyu bitirdim bende her yerde 7 gün içinde adet olunur yaziyor ama benim 8.gün olmasina ragmen adetim hala gelmedi. Adet duzensizligim yok aslinda estradiol hormonu azaldigi icin hormon takviyesi yapmasi sebebiyle verdi doktorum. 17.80 iken 22.10 oldu ilk kutu bittiginde. Ama adet niye olmadim anlamadim. Yumurtlama gunlerinde iliski yasadik acaba bu hamile miyim diyr aklima geliyor. Goguslerim acayip sisti ve yer yer agriyor. Birde mavi mavi damarlar cok net gozukuyor. Yardimci olabilecek var mi 7 gun icinde muhakkak adet olunur mj bu ilacla
Merhaba hic adet gormeden mi gebe kaldiniz. Bu ilaci kullanirken hamile oldugunuzu nasil anladinizmerhaba canım
o bahsettiğin ilaç ve türevlerini 17 yıldır kullanıyorum. Bendeki problem doğuştan beynim uyarmadığı için adet göremiyorum çok uzun süre onu kullandım evet yan etkileri çok fazla, ama ben hamile kaldım ikiz doğurdum. Hala düzenleyici kullanıyorum ama şimdi yasmin kullanıyorum yan etkisi şu anda en az olan o imiş. Sürekli sende kullanmak zorunda isen smar tahlili yaptırmak zorundasın rahim ağzı kanseri çin kendini kontrol edeceksin. Sigara ama daha tehlikeli hormon ilaçlarının yan etkisi kanser riski çevresel faktörlerden arınmaya bak adetlerini düzenlemek için kullanmak zorundasın.
Hamile oldunuz mumerhaba kızlar bende bu ilacı kullanmadan adet olamıyorum erken menopozum, hiç yumurtam yok 26 yasındayım 6 aylık evlıyım. bende cocugum olmasını cok ıstyorum ama olmuyor. sızde mı hiç adet görmuyosunuz lutfen bize umut olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?