- Konu Sahibi maysimirna
-
Ben bu ilacı yeni kullanmaya başladım,erken menopoz nedeni ile doktorum verdi 21 gün içtim, iki gündür içmiyorum , kanamam ne zaman başlar acaba?benim gibi olan var mı aranızda? Bir de ağrı sızı yapıyor mu, kanama kuvvetli mi oluyor?
Tşk ederim cevabın için, en son salı günü içtim , hala başlamadı regl..burda okudum bu ilaçla bile regl görmeyen hemcinslerim varmış..acaba ben de öyle miyim diye merak ediyorum..adetlerim o kadar düzenliydi ki benim, birden oldu herşey..tepe üstü düşmüş gibi afalladım, aptallaştım..Kişiden kişiye değişir ama 3 gün geliyor merak etmeyin
Bana da rahim duvarım ince olduğu için verdi doktor.Başka bi doktor verdiğinde güvenip kullanmamıştım.2 ay tedaviden sonra muayeneye gidicem tekrar.Bu ilacı kullanırken gebe kalırsan çocuğu almak zorunda kalırız bu yüzden mutlaka korunmalısın dedi.
İlk kutuyu bitirdikten sonra gittim kalınlaşma vardı.İkinci kutu bitti yarın tekrar gideceğim.Merhaba dr banalda rahim duvarım ince diye verdi bu ilacı bugün .sadece kahverengi olanı iç dedi.sende Nasıl bir etki yaptı acaba
İlk kutuyu bitirdikten sonra gittim kalınlaşma vardı.İkinci kutu bitti yarın tekrar gideceğim.
Gittim hormonlarım düzene girmiş her şey normal dedi içim rahatladı.O zaman sana bol şans yarın için...güzel haberini bizede ver
Kistiniz gitti mi bendede klomenden dolayı kist oluştu ve adet olamadım kistten dolayıBende bu ilaci kullanamya basladim kist olusmustu kosti baskilamak icin verdi varmi baska kullalanan
Gitti ama yeniden oluştu bu folikul kistleri sürekli oluşuyor oda yumurta tembelliğin varmış ondan oluyormusKistiniz gitti mi bendede klomenden dolayı kist oluştu ve adet olamadım kistten dolayı
Bendede fokikul kisti oluştu ama bende yumurta tembelliği yok klomenden dolayı oluştu adetle atarsın dedi dr ve bu ilacı verdi adet olmam icin ins gider adetle sizin ilk adetle mi gitti sadece bu hapımı kullandınızGitti ama yeniden oluştu bu folikul kistleri sürekli oluşuyor oda yumurta tembelliğin varmış ondan oluyormus
banada histeresokopik myom oprsyonundan sonra 2 kutu kullanmam için verd doktorMerhabalar..ben bu ilacı rahimde septum (perde) dan dolayı geçirmiş olduğum histeroskopi ile laparoskopi operasyonları sonrasında 2 ay kullanmıştım..yani bu ameliyatlardan sonra verilen bir ilaç..benim sadece göğüslerde nasıl adet olcağımız zaman şişme ve hassasiyet olur ya aynen o şekilde bi etkisi oldu bende..başka da bi yan etki yaşamadım..ilacın bitimindede zaten adet oluyordum yani bir sıkıntı yaşamadım..:enbuyukkk:
3 kutu canımkızlar doktor bana bu ilacı verdi fakat 3 ay kullan dedi 3 ayda kaç kutu kullanmam lazım bilmiyorum şimdi ikincisi bitiyor yardım
Bende Sizin gibi bu ilaci kullanmadan adetim olmuyor Hamile kaldiginizi nasil anladiniz bu ilaci kullanirken adetiniz olmadimi yoksa her ay Test mi yapmak gerekiyor?merhaba canım
o bahsettiğin ilaç ve türevlerini 17 yıldır kullanıyorum. Bendeki problem doğuştan beynim uyarmadığı için adet göremiyorum çok uzun süre onu kullandım evet yan etkileri çok fazla, ama ben hamile kaldım ikiz doğurdum. Hala düzenleyici kullanıyorum ama şimdi yasmin kullanıyorum yan etkisi şu anda en az olan o imiş. Sürekli sende kullanmak zorunda isen smar tahlili yaptırmak zorundasın rahim ağzı kanseri çin kendini kontrol edeceksin. Sigara ama daha tehlikeli hormon ilaçlarının yan etkisi kanser riski çevresel faktörlerden arınmaya bak adetlerini düzenlemek için kullanmak zorundasın.
Bende Sizin gibi bu ilaci kullanmadan adetim olmuyor Hamile kaldiginizi nasil anladiniz bu ilaci kullanirken adetiniz olmadimi yoksa her ay Test mi yapmak gerekiyor?
Mrb canim benim.arkadasim da hic adet gormuyordu ama simdi cocugu varmerhaba kızlar bende bu ilacı kullanmadan adet olamıyorum erken menopozum, hiç yumurtam yok 26 yasındayım 6 aylık evlıyım. bende cocugum olmasını cok ıstyorum ama olmuyor. sızde mı hiç adet görmuyosunuz lutfen bize umut olun
Mrb canim benim.arkadasim da hic adet gormuyordu ama simdi cocugu varasilama ile hamile kalmis canim.ignelerle yumurtlama olmus ve ilk asilama da hamile kalmis.bence umutlu olun rabbim.nasip eder sizlere de insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?