- 19 Şubat 2015
- 2.266
- 1.436
- 83
- 36
- Konu Sahibi maysimirna
-
Canim bence boyle karamsar olma baska tedavi uygulandi mi.bir suru yumos yapici gelistirici ilac var..ozellikle igneler cok etkili.benim yumurta oluyo ama.hic buyumeden kaliyordu.adetlerim cok duzensizdi filan.ama igneler hamdolsun yumurta oluşturdu..strese girme canim.doktorun iyi ise guven ona.ama oyalamasin seni yipranma bu surecte..iyi ilgili bir.doktor da baslarsan tedavine guzel sonuclar alacagina inaniyorum insallahhcnm ben adet görüyordum ama 1 senedır kesildi cyclo progynova kullan
cnm ben adet görüyordum her ay duzenlı bırden kesıldı. doktora gıttıgımde erken menopozsun hıc ama hıc yumurtan yok bır tane olsa bıle onu toplayıp tüp yapıcam demişti. ama malesef evlendıgımden berı doktorlardayım 15 gunde 1 bakıyor fakat yumurta yok CYCLO PROGYNOVA ilacını verdi en son doktor bunu kullanıyorum şimdi. inş bu yumurta oluşumunu sağlar. offf cok kotu durumdayım
Canim bence boyle karamsar olma baska tedavi uygulandi mi.bir suru yumos yapici gelistirici ilac var..ozellikle igneler cok etkili.benim yumurta oluyo ama.hic buyumeden kaliyordu.adetlerim cok duzensizdi filan.ama igneler hamdolsun yumurta oluşturdu..strese girme canim.doktorun iyi ise guven ona.ama oyalamasin seni yipranma bu surecte..iyi ilgili bir.doktor da baslarsan tedavine guzel sonuclar alacagina inaniyorum insallahh
Ilac bittiginde zaten yumurta olusmus oluyor kisiye gore degisir regl olma gunuben bisey sormak istiyorum. bu ilaca basladim adet düzensizliği nedeniyle. hamilr kalmak istedigimi soyleyince doktor bunu verdi. bu ilaci kullanirken yumurtlama gunumu nasil bulabilirim
arkadaslar herkese merhaba ben bu ılacı asagı yukarı 4 yıldır kullanıyorum kesınlıkle duzelmıyor bırsktıgınız zaman eskıye donuyorsunuz yan etkılerı evet malesef tuylenme yapıyor ama ne bıleyım ıcmek geek gıbı gelıyor bana
Allah herkese yardım etsın kucuk gıbı gorunse de buyuk bır problem aslında...
Ben 2.5 yildir kullaniyorum en son ilac kullanim10 ay onceydi yani ben 10 ilac kullanmadan hasatalandim bunyeden bunyeye degisir ama ben de durum buarkadaslar herkese merhaba ben bu ılacı asagı yukarı 4 yıldır kullanıyorum kesınlıkle duzelmıyor bırsktıgınız zaman eskıye donuyorsunuz yan etkılerı evet malesef tuylenme yapıyor ama ne bıleyım ıcmek geek gıbı gelıyor bana
Allah herkese yardım etsın kucuk gıbı gorunse de buyuk bır problem aslında...
aa gerçektenmi deryalima çok sevindim. senin sorunun neydi pekiBende bu ilaci kullandigim ay hamile kaldim
Olursun canım test yaptın mı bende geçen ay kullandım tam adet günümde geldi kanamaARKADASLAR DOKTOR TÜP BEBEĞE BAŞLAMADAN BU HAPI VERDİ BANA 21 GÜN KULLANDIM 5 GÜN GECTİ AMA HALEN ADET OLMADIM
Yaptım canım test negatif bir ihtimal diye yaptım zaten de hiç gelecek gibi durmuyor kaç günde geldi sizin acabaOlursun canım test yaptın mı bende geçen ay kullandım tam adet günümde geldi kanama
İlaç bitti beş gün sonra günümdü geldiYaptım canım test negatif bir ihtimal diye yaptım zaten de hiç gelecek gibi durmuyor kaç günde geldi sizin acaba
Benimde bugün 5. Günüm inşallah gelir canım ya kış gelmeden tüp bebeğe başlamak istiyorum günler geçmek bilmiyorİlaç bitti beş gün sonra günümdü geldi
Hayırlısı olsun canım bizim elimizde bişi yokki sabredicez beklicez inşallah gönlünce olur herşeyBenimde bugün 5. Günüm inşallah gelir canım ya kış gelmeden tüp bebeğe başlamak istiyorum günler geçmek bilmiyor
Amin canım benim inşallah sende mi tedavi aşamasındasın canımHayırlısı olsun canım bizim elimizde bişi yokki sabredicez beklicez inşallah gönlünce olur herşey
Evet canım ben bu ay klomen kullandımAmin canım benim inşallah sende mi tedavi aşamasındasın canım
Olursunuz mutlaka daha olgunlasip catlama seviyesine gelmemistir 9 gun vaktiniz var prospektüsü okursaniz orada yaziyor bende 7-9 gun sonra olma periyotlari yasamistimARKADASLAR DOKTOR TÜP BEBEĞE BAŞLAMADAN BU HAPI VERDİ BANA 21 GÜN KULLANDIM 5 GÜN GECTİ AMA HALEN ADET OLMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?