- 29 Ekim 2016
- 399
- 107
- Konu Sahibi maysimirna
Merhaba bu ilacı beyazında bırakıp adet gören var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyazini kullanirken ilaci birakinca adet gotiyormuydunuzkızlar bende aşılamadan sonra kullandım ama sadece beyzlarını kahverengini değil. östrojen den bahsetti bu ilaçla alakalı doktorum bir yanetkisi yoktur umarım ben hamileyim çünkü.
Yumurta yokmuydi neden adet gormuyorfdumxmerhaba canım
o bahsettiğin ilaç ve türevlerini 17 yıldır kullanıyorum. Bendeki problem doğuştan beynim uyarmadığı için adet göremiyorum çok uzun süre onu kullandım evet yan etkileri çok fazla, ama ben hamile kaldım ikiz doğurdum. Hala düzenleyici kullanıyorum ama şimdi yasmin kullanıyorum yan etkisi şu anda en az olan o imiş. Sürekli sende kullanmak zorunda isen smar tahlili yaptırmak zorundasın rahim ağzı kanseri çin kendini kontrol edeceksin. Sigara ama daha tehlikeli hormon ilaçlarının yan etkisi kanser riski çevresel faktörlerden arınmaya bak adetlerini düzenlemek için kullanmak zorundasın.
Merhaba. Yıllar önceki bu mesajınızı gördüm. Bende 17 yıldır bu tür ilaclar kullanıyorum . Sonuncusu cyclo prognova. Şimdi tüp bebek yaptik. Sonucumu bekliyorum. Sizin çocuklarınız da tedaviyle mi oldu acaba yoksa doğal olarak mimerhaba canım
o bahsettiğin ilaç ve türevlerini 17 yıldır kullanıyorum. Bendeki problem doğuştan beynim uyarmadığı için adet göremiyorum çok uzun süre onu kullandım evet yan etkileri çok fazla, ama ben hamile kaldım ikiz doğurdum. Hala düzenleyici kullanıyorum ama şimdi yasmin kullanıyorum yan etkisi şu anda en az olan o imiş. Sürekli sende kullanmak zorunda isen smar tahlili yaptırmak zorundasın rahim ağzı kanseri çin kendini kontrol edeceksin. Sigara ama daha tehlikeli hormon ilaçlarının yan etkisi kanser riski çevresel faktörlerden arınmaya bak adetlerini düzenlemek için kullanmak zorundasın.
merhaba, bende adet göremedıgım için yumurtam olmadıgı ıcın bu ılacı kullanıyorum. ama menapozdan cıkmıs degılım yanı adet görmem dısında bır faydası olmuyor. yanı yumurtam olmadıgı ıcın tüp bebekte olmuyor. sızın yumurtanız var mıydı?Merhaba. Yıllar önceki bu mesajınızı gördüm. Bende 17 yıldır bu tür ilaclar kullanıyorum . Sonuncusu cyclo prognova. Şimdi tüp bebek yaptik. Sonucumu bekliyorum. Sizin çocuklarınız da tedaviyle mi oldu acaba yoksa doğal olarak mi
Bence bir yanlislik olabiir dediğinizde. Bizim hastaligimizda yumurta var ama hormon yetersiz olduğu için yeteri kadar büyüyüp catlamiyor. Cyclo prognova gerekli hormonu veriyor ve kanama oluyor. Yumurta olmadan kanama olmaz diye tahmin ediyorum. Benim yumurtalarım farklı ilaçlarla büyütüldü yaklaşık 14 gün iğne oldum. Ve tüp bebek yaptık. Şimdi kan tahlili için bekliyorummerhaba, bende adet göremedıgım için yumurtam olmadıgı ıcın bu ılacı kullanıyorum. ama menapozdan cıkmıs degılım yanı adet görmem dısında bır faydası olmuyor. yanı yumurtam olmadıgı ıcın tüp bebekte olmuyor. sızın yumurtanız var mıydı?
merhaba, ben doktora sordum bu ilaçla 50 yasındakı bır kısı bıle adet olabılır dedı :) belkı sızın durumunuz farklı olabılır yumurtanız varmış cünkü. bende hiç yumurta yok yanı 5 senedir menapozum. inşallah güzel haberlerini alırsın.Bence bir yanlislik olabiir dediğinizde. Bizim hastaligimizda yumurta var ama hormon yetersiz olduğu için yeteri kadar büyüyüp catlamiyor. Cyclo prognova gerekli hormonu veriyor ve kanama oluyor. Yumurta olmadan kanama olmaz diye tahmin ediyorum. Benim yumurtalarım farklı ilaçlarla büyütüldü yaklaşık 14 gün iğne oldum. Ve tüp bebek yaptık. Şimdi kan tahlili için bekliyorum
Yani benimkiler mm olarak bile gorunmekte zorlanilacak kadar küçüktü. Ultrasonda bile zor görüyordu doktorlar. İğnelerle büyütüldü ve tüp bebek yaptık. Allah yardımcımız olsun.merhaba, ben doktora sordum bu ilaçla 50 yasındakı bır kısı bıle adet olabılır dedı :) belkı sızın durumunuz farklı olabılır yumurtanız varmış cünkü. bende hiç yumurta yok yanı 5 senedir menapozum. inşallah güzel haberlerini alırsın.
Ilaci kullanirken mi hamile kaldin canmmerhaba canım
Doktora sormuştum yumurtası olmayanlar ilaçla adet olabiliyor. Bu durumda kanama yumurtadan gelmiyor rahmin kenarlarında oluşuyor öyle dışarı veriyorBence bir yanlislik olabiir dediğinizde. Bizim hastaligimizda yumurta var ama hormon yetersiz olduğu için yeteri kadar büyüyüp catlamiyor. Cyclo prognova gerekli hormonu veriyor ve kanama oluyor. Yumurta olmadan kanama olmaz diye tahmin ediyorum. Benim yumurtalarım farklı ilaçlarla büyütüldü yaklaşık 14 gün iğne oldum. Ve tüp bebek yaptık. Şimdi kan tahlili için bekliyorum
Yumurtaniz var mıydı pekimerhaba canım