- Konu Sahibi maysimirna
-
Merhaba bu ilacı banada doktor kist için verdi ilk ay kullandım adet oldum ikinci kutuyu kullandım adet günün geçti test yaptım bebeğe bi etkisi oldum sizinguzelım bende kullandım bu ılacı ve kullandıgım ay hamıle kaldım bana hıcbır yan etkısı olmadı.yanı her ılacın yan etkısı vardır ama bu yan etkıler senıde kapsıyacak dıye bısey yok bence bu kadar cok dusunme dr verdıyse vardır bı bıldıgı
Merhaba bana da histereskopi sonrası verdi doktorum. Acaba kaç ay kullandınız? Bir de şunu merak ediyorum bu ilacı kullanıp bir hafta ara mı veriyoruz ? Adet olmak için yoksa devam mı ediyoruz? Doktoruma sormayı unuttum :/Bu ilacı bana kürtajdan sonra verdi doktorum hem adet hem hormon düzenini tekrar sağlar ve gebeliği kolaylaştırır dedi ki dediği gibi de oldu kullandıktan sonra hamile kaldım.
Negatif düşünmeyin.
İnşallah bebek istiyorsanız siz de kısa sürede hamile kalırsınız.
Gebe kalma durumunuz oldu mu ilac kullanırken?Merhaba bu ilacı banada doktor kist için verdi ilk ay kullandım adet oldum ikinci kutuyu kullandım adet günün geçti test yaptım bebeğe bi etkisi oldum sizin
Merhaba ilac ile ilgili durumunuz nedir detayli bilgi verir misiniz banada dun verdi doktorumMerhaba şuan hangi aşamadasınız bilmiyorum fakat ben de dün itibari ile o ilaca başladım.10 gün sonra da beraberin de genotropin iğne ile beraber kullanıcam
Merhaba ilac ile ilgili detayli bilgi verir misiniz bana da dun verdi doktorum, gebelik oldu mu?Merhaba bende aynısını bugün yasadım tüp bebek tedavisi için bu ilacı verdi birde vitamin.Sizin nasıl oldu süreciniz
Bende 45 50 gunde bir oluyorum, adet düzensizliği icin bana da dun verdi doktorum, yarin baslayacagim,gebeligi kolaulastirir dedi. İlac ile ilgili durumunuz hakkında bilgi verir misiniz banada acebaMerhaba bende Haşimato tiroit hastayım ve 50 gün regl gecikmesinden sonra tarlusal ile kanamam oldu. çocuk istediğim için ve hormonlarımda sorun olduğundan doktor ilacı verdi ve bugün itibariyle kullanmaya başladım. Umarım hamile kalırım.
Merhaba canım, ilacı bu ay yeniden kullandım. Benim kullanma sebebim adet düzensizliğinden değil.Aynı zamanda yumurta arttırıcı özelliğinden ötürü kullanıyorum.Tedavime virüs nedeni ile ara verilmişti bu ay yine başladık.Merhaba ilac ile ilgili durumunuz nedir detayli bilgi verir misiniz banada dun verdi doktorum
Gecmis olsun insallah Allah en yakin zamanda güzel haber verdirir bizeMerhaba canım, ilacı bu ay yeniden kullandım. Benim kullanma sebebim adet düzensizliğinden değil.Aynı zamanda yumurta arttırıcı özelliğinden ötürü kullanıyorum.Tedavime virüs nedeni ile ara verilmişti bu ay yine başladık.
Peki yan etkileri nelerdi, kilo yaptı mi, kac gun sonra adet oldun, yumurtlama gordun mü , anlatır mısın birazMerhaba canım, ilacı bu ay yeniden kullandım. Benim kullanma sebebim adet düzensizliğinden değil.Aynı zamanda yumurta arttırıcı özelliğinden ötürü kullanıyorum.Tedavime virüs nedeni ile ara verilmişti bu ay yine başladık.
Merhaba bu ikinci ay ilk adette Tüp bebek transferim olacak.Hiçbir tan etkisi yok geçen ay gebelik olmadı ilacı bıraktıktan 3gün sonra adet oldum.şimdi bitti bekliyorum adetimiMerhaba ilac ile ilgili detayli bilgi verir misiniz bana da dun verdi doktorum, gebelik oldu mu?
Kimisi bu ilaci kullanirken yumurtlama olmadığını yazmis, ovulasyonla vs takip ettiniz mi ilacla yumurtlama oldu muMerhaba bu ikinci ay ilk adette Tüp bebek transferim olacak.Hiçbir tan etkisi yok geçen ay gebelik olmadı ilacı bıraktıktan 3gün sonra adet oldum.şimdi bitti bekliyorum adetimi
İnsallah bir an once güzel haberinizi alirsiniz Allah nasip eder inşallahMerhaba bu ikinci ay ilk adette Tüp bebek transferim olacak.Hiçbir tan etkisi yok geçen ay gebelik olmadı ilacı bıraktıktan 3gün sonra adet oldum.şimdi bitti bekliyorum adetimi
Hiç takip etmedim zaten pek üstünede düşüp çalışmadım bu ay.transfer olacak diyeKimisi bu ilaci kullanirken yumurtlama olmadığını yazmis, ovulasyonla vs takip ettiniz mi ilacla yumurtlama oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?