- Konu Sahibi maysimirna
-
yanlız son zamanlarda internette hayıt suyunu ço duyar olduk eşimle. hatta bi bayan 1 ayda 78 olan FSH değerinin 3.14 olduğunu söylemişti umut oldu. bakalım bide onu denemeyi düşünüyorum.
merhaba umarım cevap yazarsınız, uzun zaman geçmiş, rahatsızlığınızdan , ilaç sizde etkili olmuş muydu? kitlerinizden kurtulmuş muydunuz? aynı sorunu bende yaşıyorum 3 cm kistim var bu ilaca yeni başladım kistin olduğu tarafta batma şeklinde sancı yapıyor. acaba bu işe yaradığını mı gösteriyor? siz bu ilaçtan sonra hamile kalabildiniz mi? teşekkürlermrb arkadaşlar bende bu ilacı kullanıyorum kist vardı bi tane onun için verdi bu ay regli olursam gidicem bakıcak geçmişmi diye bende gögüste şişkinlik yaptı arada kasık ağrısı yapıyor ve benim prolaktin seviyem yükseldi artık ilaçtan mı bilemiyorum böyle bişey yaşayan var mı kızlar
doğum yaptın mı?1yıl boyunca problem olmadığı halde hamile kalamayınca bu ilacı kullandım.ilk ayda gebe kaldım ilaç bitti ama adet görmedim ;-) Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin.
Evet cnm doğum yaptım Allaha şükür sağlıklı bi oğlum oldu şuan 3yaşındadoğum yaptın mı?
ilaç kullanırken kaldığın için sıkıntı olur muymuş ki?
sevindim, Allah sağlıklı uzun ömür versin.Evet cnm doğum yaptım Allaha şükür sağlıklı bi oğlum oldu şuan 3yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?