- 26 Mart 2013
- 600
- 72
- 123
- Konu Sahibi maysimirna
-
Merhaba bende de aynı sorun var ve bugün ilacı alacagım 3.gün olacak ama evli falan değilim.Genelde genç kızlarda olurmus bu tür kistler.Ve benimde kafam çok karıştı kimse bu ilacın kisti tedavi ettiğini söylemiyor.senin son durumun nedir.Marrta yazmısıssın
Merhaba canm bu ilacı nasıl kullanılırmerhaba canım
o bahsettiğin ilaç ve türevlerini 17 yıldır kullanıyorum. Bendeki problem doğuştan beynim uyarmadığı için adet göremiyorum çok uzun süre onu kullandım evet yan etkileri çok fazla, ama ben hamile kaldım ikiz doğurdum. Hala düzenleyici kullanıyorum ama şimdi yasmin kullanıyorum yan etkisi şu anda en az olan o imiş. Sürekli sende kullanmak zorunda isen smar tahlili yaptırmak zorundasın rahim ağzı kanseri çin kendini kontrol edeceksin. Sigara ama daha tehlikeli hormon ilaçlarının yan etkisi kanser riski çevresel faktörlerden arınmaya bak adetlerini düzenlemek için kullanmak zorundasın.
Hemen hemen tüm sayfaları okudum. Ne kadar çok yazı var. Ben bu ilacı bekarken kullandım arkadaşlar 4 yıl kadar ne kilo aldım ne tüylenme oldu ne de sivilce aksine hayatımı daha da düzene soktu.yüzümde hiç sivilce kalmadı adetlerin düzenli geldi ve miktarı da normaldi.ben bir PCO hastasıyım ve su an 2 tane oğlum var arkadaşlar tedavisiz. Haa eğer tedavi kabul ederseniz ben sadece bu ilacı kullandım. 6 ay kullanıp bir kaç ay araveriyordum. Bu gün tekrar aldım ilacı ve 5. Gün başlıcam içmeye çünkü yine düzensizleştiği cok adetim. Bence stresyyapmayın doktorların var bi bildiği. Kilo konusuna gelince iştah acar ama yiyip yememek sizin elinizde. Biraz iradeli olursanız bence kilo alamazsınız. Zaten pko varsa eğer kilo vermek ve almamak şart arkadaşlar.
Hayır korunmadik :)
Hamile kalmama tabi ki yararı vardır çünkü bu doğum kontrol hapı değil o haplar yumurtlamaya baskilayip adet görmenizi sağlar. Bu hap düzenleyici sadece yumurtlamaya da yardımcı oluyor. EE tabiki yumurtlama varsa hamilelikte olur. Çok şükür Allah' ima 2 tane sağlıklı evladım var. Allah' im onlara uzun sağlıklı ömürler versin
Anladim cok tesekkur ederim amin
Tez zamanda isteğin gerçekleşir inşallah. Bir de kilo almamaya dikkat et. Kolon varsa vermeye calis . bol bol ada çayı iç bir de.
Tez zamanda isteğin gerçekleşir inşallah. Bir de kilo almamaya dikkat et. Kolon varsa vermeye calis . bol bol ada çayı iç bir de.
arkadaşlar 21 günlük ilaç bittikten sonra en geç 6 gün içinde adet görüyorsunuz sakın sıkıntı yapmayınn
iyi günler acaba bu ilacı sabah akşam mı kullandınız?yoksa günde 1 tanemi?bana doktor sabah akşam 1 er tane yazmış ama eczacı günde 1 dedi kafam karıştı doktoruma da ulaşamadım .beyazlar bitmek üzere günde 2 tane alıyorum .kahverengileride öylemi aldınız acaba .şimdiden teşekkürler.arkadaşlar 21 günlük ilaç bittikten sonra en geç 6 gün içinde adet görüyorsunuz sakın sıkıntı yapmayınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?