- 25 Temmuz 2011
- 278
- 4
- 68
- Konu Sahibi maysimirna
-
prt kullanıcısından alıntı
anladım canım çok teşekkür ederim umarım bendede seninki gibi olur...[/QUOTE
umarım öyle olur cnm..
buarada benim sormak istediğim birşey var..geçmiş sayfaları okudum ama kafam karıştı.ben bu ilacı hem adetim hem de yumurtlamam düzene girsin diye kullanmaya başladım.4 ay kullan dedi bana doktorum ve bırakmama izin vermedi yumurtlamanı düzenliyor diye..ama kullandığım süre içinde korunmuyorum ve gerçekten bebek için deliriyorum ama maalesef şuana kadar pek bi sonuç alamadık...ilaç açıkçası şüphelendirdi beni onun bi etkisi olabilir mi diye düşünmeden duramıyorum..çünkü ben 2 kez gebe kaldım hem de hiç uğraşmadan,istediğim ay kalabildim..allah kucağıma almayı nasip etmedi ama olsun diyorum şimdi tekrar istiyorum ama olmuyor..yani kafam çok karışık anlayacağınız ilacın mı kötü etkisi oldu yoksa çok mu stres yapıorum çözemedim.....
canım bu ilaç kimi doktorlar demesede hamile kalmayı kolaylaştırıyo çünkü hormon dengeliyo ama hamile kaldığın an kesilmesi gerekiyo zararlı çünkü
cnm bende bu ilacı az kanamadan dolayı kullanıyorum ve kullandıgım sürece çok güzel adet oluyorum.kullanmadıgım zaman çok az oluyorum bende az adet olma şikayeti ile gitmiştim.ilk ay yanlış anladıgım için yanlış kullandım ve adetim çok uzun sürdü...ama düzenli içince faydasını gördüm.
her seferinde adetini bekliyorsun ve adet olunca 5, gün başlıyorsun....
arkadaşm mrb ben adetin 5.günü başladm on beş gün sonra kanamam oldu ve on gündür aralıklarla sürüyo ne yapmam lazm
bu forumda yeniyim.11 aylık evliyim ve son bir aydır çocuk istiyoruz son 3 aydır adetlerim düzensizdi ve ara kanamalarım oluyordu bu ay 7 gün gecikince şüphelendim hamile miyim diye ama adet oldum ve hormon testi için dr.a gittim ultrasonla baktı yumurtamın çatlamadığını kist oluştuğunu söledi.küçük bi kist kendiliğinden erir dedi bana bu ilaçtan verdi 21 gün kullanılıyormuş.inşallah işe yarar da adet düzensizliğim geçer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?